Quantcast
POLITIX

Κρας τεστ: Είναι όντως ο Φίλης ο νέος Πάγκαλος;

Το Luben κάνει το απόλυτο deathmatch


Herbert Viola · 9 Νοεμβρίου 2015

 

filis pagalos1

Δεν κοιμάμαι. Περιμένω.

 Το λένε όλοι. Ο Φίλης είναι ο Πάγκαλος του Σύριζα. Έχουν παρόμοιο σωματότυπο, είναι φαφλατάδες, ως υπουργοί κάνουν καλή δουλειά  στο να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα με εμπρηστικές τοποθετήσεις σε καιρούς κρίσης. Και δε δίνουν δεκάρα τι θα πει η γειτονιά. Αλλά επειδή μιλάμε με ντοκουμέντα είναι όντως ο Φίλης τόσο αυθεντικό ταλέντο κυβερνητικού αυτοφωράκια; ‘H είναι απλα
filis lidl1

 

Κατηγορία Ιερά και ‘Οσια

Πάγκαλος: Στα ‘Ιμια πρότεινε, όπως θα έκανε ο καθένας, ‘να πούμε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας’.Και ανέβηκε λέβελ με το Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία’. Α, έχει πει επίσης ότι οι επαναστάτες του 1821 ήταν’ ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία

pagalos imia1

Έλα να πάμε στο νησί

Φίλης: H γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία, αλλά εθνοκάθαρση. Υποστηρίζω την επίσημη θέση της Πολιτείας και εκφράζω προσωπική μου άποψη (newsflash: είσαι Υπουργός). Μπόνους γιατί είπε ότι τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας δεν έχουν καμιά δουλειά να τριγυρνάνε από δω κι από κει με τιμές αρχηγού κράτους (σε κυβέρνηση με τον Καμμένο μέσα).

filis genoktonia1

‘Μου έφυγε ένας Πόντος’

 

Κατηγορία Τσίπρας

Πάγκαλος: Τον έχει αποκαλέσει κατά καιρούς τσαχπινοκωλαράκια, ιδρωμένο παιδάριο, τσαμπουκαλή, ανεπάγγελτο, τυχάρπαστο, τσόγλανο, γελοίο, νούμερο

tsipras pagalos2

Με θυμάσαι ρε πούστη;

 

Φίλης: Όλα αυτά είναι οδοντόκρεμες μπροστά στη δήλωση Φίλη: ‘Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εύπορος; ‘Εχει εισόδημα 70-80 χιλιάρικα το χρόνο και δουλεύει και η γυναίκα του’. Αυτό είναι diss.

filis tsipras1

Φέρε και τις παντόφλες μου

 

Κατηγορία Διεθνές ρεζιλίκι

Πάγκαλος: Επί πρωθυπουργίας Χέλμουτ Κολ αποκάλεσε τη Γερμανία ‘οικονομικό γίγαντα, αλλά πολιτικό νάνο’. Αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Επίσης ήταν Υπουργός Εξωτερικών στο φιάσκο με την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους. Και μετά δεν ήταν.

pagalos otsalan1

Είσαι αντιπρόσωπος

Φίλης: Στην τελετή υποδοχής του Ολάντ στην Αθήνα ντύθηκε σα νεκροθάφτης μετά από hangover

filis olant1

Τύρναβογκ

 

Κατηγορία ‘O κλασικός ο μαλάκας ο ‘Ελληνας’

Πάγκαλος: Το ψωμοτύρι του. Μαζί τα φάγαμε, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες και κοπανατζήδες, οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας είναι ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού. Οι καθηγητές που απεργούν είναι αξύριστοι, βαριεστημένοι και άπλυτοι και οι αγανακτισμένοι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες. Αλλά το χειρότερο όλων; Έχει αποκαλέσει ‘κύριο Τίποτα’ ΑΥΤΟΝ.

avramopoulos1

Δεν το χω σε τίποτα)

Φίλης: Πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος πια; Και ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση είναι πενταροδεκάρες. Είναι το κομμάτι στο παιχνίδι του που πρέπει να δουλέψει.

filis makaronia1

Δεν είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;

 

Συμπέρασμα: Ο Φίλης είναι ακόμα baby Πάγκαλος. Όπως κάποτε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ήταν Baby Shaq. Έχει πολλά καρβέλια ακόμα να φάει(sic). Αλλά είναι σε καλό δρόμο..

φιλης

 

Best of internet