Quantcast
POLITIX

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 6 χρόνια βία και καφριλίκι – οι χειρότερες στιγμές της ομάδας Δέλτα

Άντρες, γυναίκες, παιδιά και γέροι, κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος πως δεν έφαγε βρωμόξυλο


felix · 13 Οκτωβρίου 2015

Διαλύεται η Ομάδα Δ δήλωσε σήμερα ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προ.Πο. του Σύριζα.

4E267B523AA5392DC69F46F4F46E4A62

Φυσικά, τα νέα είναι τελείως αντιφατικά και το πιο πιθανό είναι να της αλλάξουν όνομα και να την ενώσουν με τους Ματατζήδες, όπως γράφεται αλλού. Ο λόγος είναι τελείως προφανής: καμιά κυβέρνηση που θέλει να περάσει μέτρα τα οποία δε γουστάρει κανένας(=μνημόνια) δε μπορεί να επιβιώσει χωρίς κάποιον να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Να ρίξει δηλαδή ένα γερό βρωμόξυλο στους πολίτες που έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται.

 

Στο πραγματικά άπειρο βρωμόξυλο που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια (μόνο τα ψηφισμένα μνημόνια είναι 4 τον αριθμό), η Ομάδα Δ που υπάρχει μόλις 6 χρόνια ήταν αυτή που πραγματικά έλαμψε στο ρόλο του Μεγάλου Ξυλοδάρτη, τόσο πολύ που έκανε ακόμα και τον πιο κάφρο ματατζή να θυμίζει κατηχητικό. Εντάξει, το χέσαμε, αλλά για όποιον έχει περάσει από κέντρο της Αθήνας σε φάσεις διαδηλώσεων θυμάται σίγουρα τις ορδές έφιππων Νεάτερνταλ με τα παπάκια που βαράγανε ότι έφτανε το γκλοπ τους.

astynomia-diadilotis

 

 

Επειδή πάντως μάλλον όπως τους ξέραμε μάλλον θα τους χάσουμε τους Δελτάδες με τη σέξι στολή μείγμα Ρόμποκοπ και SS, το Luben θυμάται τις καλύτερες στιγμές τους, τα πιο φαντασμαγορικά κλωτσομπούνια, τα πρώτα βραβεία στους διεθνείς διαγωνισμό “Κλώτσα το γεράκο, δείρε τη φοιτήτρια”. Πάμε δυνατά:

Οι φίλοι μας να φορτώνουν μια άσχετη τσάντα σε έναν άσχετο τύπο για να τον ενοχοποιήσουν για μολότοφ. Μέρα μεσημέρι στην Παλιά Βουλή.

Εδώ τα παιδιά με τα παπάκια έδωσαν ένα γερό μάθημα στα αναρχικά σουβλατζίδικα της Μητροπόλεως με ρόπαλα και flashbang.

Στον ίδιο δρόμο. Θα ξανατολμήσει τώρα κάνα σουβλατζίδικο να κάνει μαγκιές;

Eδώ ο φιλαράκος γυρίζει ντοκιμαντέρ με τη go-pro του αλλά τον παρεξήγησαν. Κάποιος θα πει ότι είναι για να ελέγχεται η δράση του ίδιου του αστυνομικού, όπως σε άλλες χώρες. Γέλασαν και οι κολώνες στα Προπύλαια.

Τα παιδιά εδώ αφήνουν τα αναμνηστικά τους στο Μπαϊρακτάρη καθώς περνάνε για τα καλά κεμπάπ που έχουν φάει εκεί.

 

Το Μετρό τα έβαλε με την Ελληνική Αστυνομία. Έφαγε το δακρυγόνο του και ηρέμησε.

Κάπου εδώ σκάει ο κλασσικός τύπος και λέει για μολότοφ και τέτοια. Εδώ τσεκάρουμε τη φάση που μια πορεία που δεν πείραξε καν τα φύλλα από τα δέντρα στο Θησείο τρώει ξύλο και συλλήψεις για μέχρι και του παραχρόνου.

Ό,τι και να λέμε πάντως, η Ομάδα Δ δεν κάνει διακρίσεις. Ας πούμε, εδώ πέρα τρώει τα flashbang του ένας Δήμαρχος.

“Αρχηγέ η γιαγιά μου μίλησε άσχημα!”

Μέσα σε όλα αυτά ο Έλληνας Καουμπόης δεν ξεχνά να μαρσάρει με σούζα για το μωράκι. Σοβαρά τώρα.

Ούτε ο Τζόε Ντάλτον δεν έσπαγε τζάμια από κακία. Το κάνει ο Τζόε Ντέλτα.

Τόσα τζάμια δεν έσπασε ούτε ο σεισμός του ’99.

Παίζει κανονικό φετίχ με τα τζάμια. Σπάνε κι ένα καφενείο επίσης, στο χαλαρό.

Λίγες ακόμα ψεύτικες τσάντες για να φορτώσουν σε κάποιο φουκαρά.

Τώρα που θα διαλυθούν θα κυκλοφορήσουν το παραπάνω βίντεο σαν best-of. Δηλαδή, ξεκινάει με 4-5 δελτάδες να κλωτσάνε όλοι μαζί ένα τύπο που είναι πεσμένος κάτω.

Τρώει σαβούρα ένας Δελτάς. Νομίζετε ότι το βάλαμε γι’αστείο ε. Μετά οι Δελτάδες συλλάβανε αυτή που τράβηξε τη σαβούρα. We shit you not.

Tέλος, το αξεπέραστο αποκορύφωμα στην καριέρα τους. Τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνεις αν είσαι αστυνομικός και οδηγάς μηχανή; Nα πέσει με τη μηχανή πάνω σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ε αυτός το έκανε. Και φυσικά τη σκαπούλαρε με ποινή-χάδι.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ

 

Δεν  είναι μόνο αυτά, προφανώς. Οι μεγάλες στιγμές τους περιλαμβάνουν από σύμβολα SS πάνω στα κράνη μέχρι βασανιστήρια σε συλληφθέντες. Τα βίντεο είναι απολύτως ενδεικτικά. Η αλήθεια είναι πως αποκλείεται να τους διαλύσουν. Τόσο καλό ξύλο, στο κάτω κάτω, ποιος θα το ρίχνει;

delta-exarheia1416330888

Όχι, ότι θα μας έλειπαν, δηλαδή.

Best of internet