Quantcast
POLITIX

Η ΔΑΠ παρουσίασε τις προτάσεις της για τα πανεπιστήμια, στις οποίες βασικά ζητάει πορτιέρηδες και face control

Αυτά συμβαίνουν αν κάνεις τα ιδεολογικά σου συνέδρια στο Frangelico


THE NEWSROOM · 1 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνικό πανεπιστήμιο 2014 – η συνταγή για το κοκτέιλ της αποτυχίας είναι:

 

Δύο μέρη καραφλός ευχούλης του νόμου και της τάξης

theodoros_fortsakis

 

Ενα μέρος εριστικοί φοιτητές

φοιτητες σκουπιδια

 

Προσθέτουμε 4-5 φρεσκοκομμένα οικονομικά προβλήματα, δυο τζούρες έλλειψη προσωπικού και πέντε-έξι σταγόνες έλλειψη καθαριότητας. Χτυπάμε με πάγο και σερβίρουμε στο δελτίο των 8.

 

Τέλος καλό, όλα σκατά; Όχι αν μπορεί να το αποτρέψει η ΔΑΠ.

 

onned-dap-3

 

Βλέπετε, η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος δηλαδή που ανέλαβε “αιναντίον όλον” να σώσει την χώρα, είναι υποχρεωμένη να σώσει και τα πανεπιστήμια απο τους αριστερούς αρουραίους που τα υπονομεύουν.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, παρουσίασε τις προτάσεις των νεολαίων της δεξιάς σχετικά με τα πανεπιστήμια, οι οποίες είναι οι εξής:

 

Ίδρυση «πανεπιστημιακής αστυνομίας», η οποία θα αποτελείται από «εκπαιδευμένο προσωπικό» σε διεθνή πρότυπα. Το εκπαιδευμένο προσωπικό θα ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα πανεπιστήμια.

 

dap-koukla

 

dap

 

– Οταν τον ρώτησαν εάν πιστεύει πως πρέπει να υπάρχουν κόμματα στα πανεπιστήμια, απάντησε πως «φυσικά και πρέπει να υπάρχουν, καθώς έτσι συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου».

 

απαγορ

 

– Χορήγηση δανείων για τους νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες για έναρξη επαγγέλματος πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους με εγγυητή το Ελληνικό Δημόσιο και με χαμηλό επιτόκιο.

 

afisa

 

– Αναθεώρηση του άρθρου 16  σχετικά με την λειτουργία μη κρατικών πανεπιστήμιων.

 

δαπιτισα

 

 

 

– Εξωστρέφεια πανεπιστήμιων με την δημιουργία παραρτημάτων στο εξωτερικό, σύνδεση πανεπιστήμιων και ΤΕΙ με  την αγορά εργασίας, δημιουργία νέων υποδομών για στέγαση και σίτιση  των φοιτητών και ενίσχυση  διδακτικού – διοικητικού προσωπικού στα ιδρύματα.

parti-dap-pasp1

Πολιτικές της συναίνεσης

 

 

Σας αφήνουμε να αναζητήσετε κουβά για ξέρασμα ή εισιτήριο για Mύυκονοοοοο με μπόνους υλικό απο τα απόρρητα και κρυφά αρχεία της ΔΑΠ – η πρώτη εμφάνιση on camera της Έλλης Παπαγγελή σε συλλεκτικό βίντεο για τις φοιτητικές εκλογές του 2012:

Τότε που  το “Πολυτεχνείο” ήταν για την Έλλη απλά ένας γεωγραφικός όρος, ακριβώς 2,88 χιλιόμετρα απο την πλατεία Κολωνακίου.

 

 

Best of internet