Quantcast
POLITIX

OPEN THREAD: Βρίσκουμε μαζί τον Γραφικότερο Υποψήφιο των φετινών εκλογών!

Το Luben ανοίγει πρώτο τις κάλπες του, για να καλύψει τις ψυχεδελικές τούτες εκλογές όπως τους αξίζουν


LUBEN CREW · 2 Μαΐου 2014

 

Οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι ακριβώς οι πρώτες στην εποχή των social media, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι οι πρώτες αφότου όσοι ήταν να μπουν στα social media, μπήκαν.

Αν αυτή η διαπίστωση συνδυαστεί με τις πελώριες διαστάσεις των δημοτικών εκλογών (οι υποψήφιοι φέτος είναι πάνω από 85.000!), βγάζει νόημα το γιατί κάθε ώρα ξεφυτρώνουν σε Facebook και Twitter νέοι, ακόμα πιο γραφικοί υποψήφιοι. Και στην πραγματικότητα ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα: οι συνδυασμοί έχουν λίγες μόνο μέρες που οριστικοποιήθηκαν και την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παίζουν και τα σποτ στις τηλεοράσεις. Και εδώ είναι που ζητάμε τη βοήθειά σου!
 
 

(ένα χαρακτηριστικό δείγμα σποτ που έπαιξε κάποτε στις τηλεοράσεις)

 
 
Να λοιπόν πώς θα το κάνουμε:

– Εντόπισες φυλλάδιο, αφίσα, βίντεο ή κάθε είδους εκλογικό πρόμο γραφικού υποψηφίου; Το ανεβάζεις στα σχόλια αυτού εδώ του ποστ. Ταυτόχρονα, βλέπεις τί έχουν ανεβάσει οι υπόλοιποι και κάνεις upvote σε όποιο σου αρέσει, με μοναδικό κριτήριο την επίδοση που πιάνει ο συγκεκριμένος υποψήφιος στο γραφικόμετρο. Τύπου reddit φάση; Πες το κι έτσι.

– Κάθε φορά που θα μαζεύονται αρκετά νέα ευρήματα, θα σου χτυπάμε καμπανάκι στη σελίδα μας στο Facebook για να μπεις να ψηφίσεις.

– Περιορισμοί δεν υπάρχουν: μπορεί να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι, από συνδυασμούς μεγάλων πόλεων ή και επαρχίας. Μόνος όρος: να είναι αληθινό το υλικό και όχι μούφα όπως αυτός ή αυτός. Για να γίνει ωραία η φάση, θα κάνουμε κι εμείς ως Luben μια διασταύρωση και το ανάλογο moderation.
 
 
Σαφές; Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που θα διαγωνιστούν για τον βαρύτιμο τίτλο του Γραφικότερου Μεταξύ Γραφικών και πάμε να βρούμε μαζί το νικητή —>

 

Best of internet