Quantcast
POLITIX

Αλληλεγγύη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Μια οργανωμένη επίθεση εξυφαίνεται τους τελευταίους μήνες με σκοπό να αποσπάσει τον βουλευτή από τα βουλευτικά του καθήκοντα


Κώστας Αρβανίτης · 13 Φεβρουαρίου 2020

Την Οδύσσεια ενός κατατρεγμένου αλλά σε κάπως πιο millennial και black mirror εκδοχή φαίνεται πως ζει εδώ και κάποιους μήνες ο βουλευτής της πατριωτικής παράταξης, άοκνος μαχητής της αλήθειας, πολέμιος της πολιτικης ορθότητας και performance artist Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vice (το οποίο επιβεβαιώθηκε από μεταγενέστερες αναρτήσεις του στο Twitter) το σκιώδες facebook-ικό group ΒΑΘΥ LUBEN βρίσκεται πίσω από μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή του βουλευτή από το πάθος με το οποίο εργάζεται καθημερινά για τα βουλευτικά του καθήκοντα.

Το ρόλο δε του εκτελεστή αυτού του φονικού συμβολαίου φαίνεται πως ανέλαβε μία 25χρονη εργαζόμενη γραμματέας που αμοίβεται με 500 ευρώ, κάτι που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο σε τι ηθικά Τάρταρα έχει πέσει η νεολαία μας. Ένα πρότυπο ασχήμιας και παρακμής πολύ μακριά από τον λιτό βίο της χριστιανοσύνης και της εγκράτειας τον οποίο διάγει ο νεαρός βουλευτής, για τον οποίοι όλοι όσοι τον γνωρίζουν μπορούν να μαρτυρήσουν.

Ποιο ήταν όμως το φονικό εργαλείο; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 25χρονη τράβηξε και ανάρτησε μία φωτογραφία του βουλευτή στο εν λόγω γκρουπ με την εξής λεζάντα:

«Παιδιά σος ο μπογδανος κατω από το γραφείο μου. Γουάτ του ντου;»

Στη συνέχεια ζήτησε από τους δεκάδες χιλιάδες ομοϊδεάτες της ιδέες για το ποιες θα έπρεπε να είναι οι επόμενες κινήσεις της. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, οι προτάσεις που δέχτηκε δεν μπορούν παρά να χαρακτηριστούν ως αιμοδιψείς:

«Βγάλ’τον έξω και κατούρα»

«Πέσε αλα WWE από την γωνία του κτηρίου…ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ»

«Κάνε παράπονα στον δημο γτ αγνωστοι αφοδευουν στην μεση του δρομου»

Παρότι η ανάρτηση επιβεβαίωσε την αγάπη του κοινού για τον γαλάζιο βουλευτή, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 500 reactions και 200 σχόλια, οι διώκτες του Μπογδάνου δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν ακούραστα να συνωμοτούν εναντίον του.

Γι’ αυτό το λόγο ο βουλευτής κατηγορεί την 25χρονη Ε. Σ. ως ενορχηστρωτή αυτής της προσπάθειας, διότι έκανε «επιδοκιμαστικά» reactions διαφόρων ειδών σε 39 (τριανταεννιά) σχόλια, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει ότι η ανάρτηση πείραξε τα feelings του:

«Ο μέσος αναγνώστης αποκομίζει την εντύπωση ότι δεν χρήζω ουδεμίας εκτίμησης με βάση την ηθική και κοινωνική αξία μου, καθώς και την υπόληψή μου, με αποτέλεσμα να είμαι άξιος πάσης φύσεως προσβλητικών, εξευτελιστικών και βίαιων συμπεριφορών.

[Τα γεγονότα μου προκάλεσαν] μεγάλη θλίψη, ψυχική ταραχή» και στεναχώρια.»

Η σχετική με τον Δήμο παρότρυνση είχε τα εξής ολέθρια αποτελέσματα. O Μπο ένιωσε ότι έχει:

«μηδενική αξία, όπως τα ανθρώπινα περιττώματα»

Ενώ αυτή με την ούρηση, ότι είναι:

«άξιος να δεχθώ βία»

 

Είναι άξιο θαυμασμού το πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατάφερε να προσέξει μία ανάρτηση σε ένα ασήμαντο γκρουπ στο facebook με το ωράριο του να είναι τόσο φορτωμένο λόγω των βουλευτικών του υποχρεώσεων. Αφού, φυσικά, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία και έγινε βουλευτής, διότι η Πατρίδα είναι πιο σημαντική από την πάρτη μας.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε (την 1η Αυγούστου του 2019, όπως φαίνεται από το έγγραφο) αγωγή στην Ε. Σ. όπου ζητά αποζημίωση 20.000 ευρώ για προσβολή προσωπικότητας και 8.000 ευρώ για την προσβολή του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων. Α, ζητά επίσης 5.000 ευρώ για κάθε μελλοντική αναφορά της Ε. Σ. που θα του προσβάλλει την ευαίσθητη προσωπικότητα. Το ότι η ίδια παίρνει μισθό 500 ευρώ και έχει άνεργους γονείς καταδεικνύει την δυνατότητα της να πληρώσει την αποζημίωση και διδάσκει και το εξής μάθημα λογιστικής.  Ότι τα συναισθήματα των ανθρώπων, και δη των κυβερνητικών βουλευτών, αξίζουν παραπάνω από 28 χιλιάδες ευρώ. Ούτε το ότι είναι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει κάτι, ούτε το ότι δεν προκύπτει από κάπου το που βρίσκεται ο βουλευτής μέσω της φωτογραφίας – οι κακούργοι θα τον εντόπιζαν λόγω της ακαταμάχητης γοητείας του.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός δημιούργησε μια σειρά από σχόλια και αντιδράσεις, χαμηλής, ομολογουμένως, αισθητικής:

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ:

-Λοιπόν, είναι καραφλός, φασίστας και ρουφιάνος

-Voldemort.

-Όχι. Τα βάζει με αδύναμους και πιτσιρίκια

-Voldemort!

-Όχι,όχι! τον φωνάζουν ο Ακατανόμαστος ή ο Ξέρεις-Ποιος!

-VOLDEMORT!!!
-ΟΧΙ!!!

Άμα δώσουμε από τόσο όλοι όσοι είμαστε εδώ έχουμε καλύψει τον Μπογδάνο

Gepostet von Λάμπρος Τσιλιγιάννης am Mittwoch, 12. Februar 2020

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ

Gepostet von Pedro Judio am Mittwoch, 12. Februar 2020

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ…

Gepostet von Stavros Kotsopoulos am Mittwoch, 12. Februar 2020

#JesuisElena

Gepostet von Gerasimos Michailidis-Tzaridis am Donnerstag, 13. Februar 2020

Το Βαθύ μετά την αγωγή του γδάνουΜπο#28

Gepostet von Δημήτρης Κορσαββίδης am Mittwoch, 12. Februar 2020

Παρακαλώ να μη γίνονται αντιδράσεις τύπου «τέλειο» γιατί θα υπάρχουν νομικές συνέπειες

Gepostet von Spiros Mavrogiannis am Mittwoch, 12. Februar 2020

Ενώ σε άλλες ακόμα πιο ερεβώδεις γωνίες του ελληνικού διαδικτύου γίνεται λόγος για σεσημασμένη πρακτική που ακολουθείται από τους μύστες του PR στον δυτικό κόσμο προκειμένου να φέρουν στο οικογενειακό τραπέζι λίγα ακόμα λεπτά διαδικτυακής διασημότητας.

Απαράδεκτα πράγματα.

Είναι θλιβερό που στην Ελλάδα του 2020 ένας άνθρωπος της ποιότητας του κ. Μπογδάνου υποχρεώνεται να τρέχει στα δικαστήρια και να ασχολείται με χαμετυπεία όπως το «ΒΑΘΥ LUBEN». Υπό άλλες συνθήκες, θα διατηρούσαμε ένα σκεπτικισμό για τέτοιου είδους διώξεις για αναρτήσεις και σχόλια κάπου στα social media. Όπως είπαμε παραπάνω όμως, τα συναισθήματα σηκώνουν έκτακτα μέτρα – τα «ενθαρρυντικά» σχόλια σε tweets για πραξικοπήματα και τανκς μπορούμε να τα αφήσουμε να πέσουν κάτω, σαν ώριμοι άνθρωποι που είμαστε:

Αν πάντως χρειαστεί κάποιο Μπογδάνος-themed party για να συγκεντρώσει τα δυσβάστακτα δικαστικά έξοδα, εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή του.

Best of internet