Quantcast
POLITIX

Κουκουλοφόρος φοιτήτρια κάνει χατ τρικ καναλιών, τα λέει για τους κουκουλοφόρους

Μία φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ τόλμησε να κάνει αυτό που οι υπόλοιποι δεν διανοήθηκαν καν, να μιλήσει στον μέγιστο αριθμό καναλιών σε μία μέρα


Κώστας Αρβανίτης · 13 Νοεμβρίου 2019

Καμιά φορά χρειάζεται κανείς έναν στοργικό ώμο για να ακουμπήσει και να πει τον πόνο του. Αν όμως ένας στοργικός ώμος είναι καλή φάση, τότε τρεις στοργικοί ώμοι είναι αναμφίβολα τρεις φορές καλύτερη. Σίγουρα κάπως έτσι σκέφτηκε μία φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, η οποία έσπευσε να πει τον πόνο της για τους εξωσχολικούς βάνδαλους στην κάμερα τριών διαφορετικών καναλιών, με τον ίδιο τρόπο που πνεύματα αρχαίων τηλεθεατών επισκέπτονται ξανά και ξανά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι δηλώσεις της φοιτήτριας, η οποία μίλησε ανώνυμα και με γυρισμένη την πλάτη (αλλά με χαριτωμένη ροζ ζακέτα) ώστε να μην ταυτοποιηθεί από τους Οστρογότθους της ιστορίας, έγιναν στο μετέπειτα μίας σειράς γεγονότων. Η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ έβαλε λουκέτο στη σχολή εν όψει 17 Νοέμβρη, μία μερίδα φοιτητών κινητοποιήθηκε για να την ανοίξει διεκδικώντας το δικαίωμα στη συνέλευση.

Κάπου εκεί ως διά μαγείας εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ, τα οποία μπούκαραν στο χώρο και επιβάλλοντας μία μινι υπαίθρια απαγωγή σε εκατοντάδες φοιτητές για κάμποση ώρα και δοκιμάζοντας ασπίδες και γκλοπ στον κόσμο, ενώ τις επόμενες ώρες υπήρξαν συλλήψεις φοιτητών τόσο στο κέντρο, όσο και έξω από τα σπίτια τους τα ξημερώματα (!). Τελικά τα ΜΑΤ κατάφεραν για άλλη μία φορά να αναφερθούν στα διεθνή ΜΜΕ, αποδεικνύοντας ότι είναι η μόνη κρατική υπηρεσία που το πετυχαίνει αυτό και μάλιστα τόσο τακτικά.

Αγνοήστε τα όλα αυτά, τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα αρκετά πιο απλά. Όπως μπορείτε να ακούσετε στον Alpha, το Star και τον ΣΚΑΪ, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχολή σύμφωνα με την ροζ ανώνυμη μάρτυρα είναι η τρομοκρατία από τους μπάχαλους (λέγεται κάπου 25 φορές η λέξη «φόβος»), οι οποίοι τους βάζουν να σταματήσουν το μάθημα διότι «[οι φοιτητές] τους εμποδίζουν στο μπάχαλό τους» (sic).

Φοιτήτρια: Αυτό που βιώνουμε καθημερινά στην κατάσταση που επικρατεί τόσα χρόνια στην ΑΣΟΕΕ είναι φόβος, τρομοκρατία… Κάθε μέρα που μπαίνουμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματά μας, εεεε πηγαίνουμε με φόβο πάντα για τη σωματική μας ακεραιότητα. Επειδή τα συμβάντα τυχαίνουν ότι είναι στο χώρο που στεγάζεται το εστιατόριό μας, είμαστε παρόντες σε πράματα που είναι απαράδεκτα για ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εντός Ελλάδος….

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του Alpha η κρίσιμη αυτή μάρτυρας, σύμφωνα με την αποδελτίωση του Press Project:

Δημοσιογράφος 1: Μας εξηγούσες και νωρίτερα ότι διακόπτουν τα μαθήματα, γίνονται επεισόδια. Έχετε δει να εισβάλουν στο πανεπιστήμιο άτομα που δεν είναι του χώρου του πανεπιστημίου…
Δημοσιογράφος 2: Απειλείστε από κάποιους, τι διάλο γίνεται;

Φοιτήτρια: Μάλιστα, έχει τύχει συμβάν το οποίο κάνουμε μάθημα, έχουν μπει μέσα οι γνωστοί άγνωστοι και μας έχουν πει να σταματήσουμε το μάθημα διότι εμποδίζουμε το μπάχαλό τους. Εεεε, αυτό ωστόσο…

Το πολύτιμο αυτό πόρισμα το είπε και στο Star, ώστε να μπορέσει να εμπεδωθεί:

«Είμαστε μέσα σε αίθουσα, να μπαίνουν οι γνωστοί άγνωστοι και να μας λένε ότι θέλουμε να κάνουμε τα μπάχαλά μας. Να είμαστε στο εστιατόριο και να ανοίγει πυροσβεστήρας μπροστά μας, και να φεύγουμε απλά από παντού, από όλες τις πόρτες για να σωθούμε.»

Οι Βάνδαλοι φυσικά δεν είναι φοιτητές. Στην ίδια συνέντευξη λίγο πιο κάτω αναφέρεται ότι μπορεί και να είναι φοιτητές – δεν πρέπει να μας παραξενεύουν τα υπερφυσικά αυτά φαινόμενα των φοιτητών του Σρέντιγκερ, η προαναφερθείσα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει αποδείξει ότι η τηλεόραση έλκει τις παράξενες δυνάμεις.

Η φάση #1 (εξωσχολικοί) φαίνεται εδώ:

Δημοσιογράφος 2: Ένα λεπτό, αυτοι είναι φοιτητές του πανεπιστημίου δεσποινίς;

Φοιτήτρια: Εεεε, δυστυχώς κατά βάση δεν είναι φοιτητές. Δεν φέρνουμε φοιτητική ταυτότητα….

Ενώ η φάση #2 (ενδοσχολικοί) εδώ:

Δημοσιογράφος 2: Σε αυτή την ιστορία ήταν αναμεμειγμένοι και φοιτητές της σχολής;

Φοιτήτρια: Αυτό που έβλεπα εγώ, και στις εξεταστικές μου, είναι ότι ήταν παρόντες κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, άρα για να έχουνε δικαίωμα εξεταστικής σημαίνει ότι έχουν και φοιτητική ταυτότητα. Οπότε απάντησα στην ερώτησή σας.

Οι συνένοχες αρχές του ιδρύματος αγνοούν την μάρτυρα με το ροζ και αφήνουν τους Βησιγότθους  να αλωνίζουν:

Δημοσιογράφος 1: Εσείς προφανώς τους έχετε δει. Έχετε ζητήσει από τους υπεύθυνους να φύγουν οι συγκεκριμένοι και τι σας έχουν απαντήσει;

Φοιτήτρια: Δυστυχώς, οι αρχές μας αγνοούν κατά βάση…

Μόνο το φως της Άγιας Πίστης μας (στην Ευρώπη και στην ΕΛΑΣ) μπορεί να τους διώξει:

Φοιτήτρια: Κατ’ εμέ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αυτό που έπρεπε. Γιατί είναι απαράδεκτο ενόψει 17 Νοέμβρη η σχολή να κλείνει, επί μία συνεχόμενη εβδομάδα. Να μπαίνουν μέσα καταληψίες, να σπάνε λουκέτα. Αυτό δε θυμίζει τίποτα από ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο όπως θέλουμε να λέμε για όλα τα ιδρύματά μας.

Δείτε το τηλεοπτικό χατ τρικ της μάρτυρα με τα ροζ:

Εντωμεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν έρθουν οι Ούνοι, άλλοι πρωτοπόροι είχαν δώσει τα ρέστα τους στα μπάχαλα στο χώρο της ΑΣΟΕΕ τα προηγούμενα χρόνια. Αυτές είναι φυλές των ΠΑΣΠιτών και των ΔΑΠιτών, οι οποίες έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους με διάφορα μεσαιωνικά όπλα περισσότερες από μία φορές και εννοείται κατηγορώντας η μία την άλλη για την ευθύνη.

Υπάρχουν και ντοκουμέντα:

Όπως ανέφεραν Τα Νέα το 2009:

«Χθες, δεκάδες φοιτητές των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων ήρθαν για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες στα χέρια μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου, χρησιμοποιώντας μάλιστα ρόπαλα, λοστούς και πέτρες. Δύο φοιτητές που τραυματίστηκαν ελαφρά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Σε κλίμα έντασης, η Σύγκλητος που συνεδρίασε μετ΄ εμποδίων το απόγευμα, αποφάσισε να παραμείνει σήμερα κλειστό το Ίδρυμα για να αποφευχθεί νέα συμπλοκή, ενώ καταδίκασε τα φαινόμενα βίας και την επίθεση που φέρεται να άρχισε η ΔΑΠ.»

Όπως ανέφερε η ΠΑΣΠ:

«H επίθεση έγινε υπό την καθοδήγηση των επικεφαλής της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ και της ΔΑΠ Αθήνας, ενώ ο εξοπλισμός τους προδίδει ότι επρόκειτο για οργανωμένη απόπειρα δολοφονίας φοιτητών και τρομοκράτησης του φοιτητικού κινήματος, καθώς χρησιμοποιήθηκαν πτυσσόμενα κλοπ, μαχαίρια, λοστοί, κουκούλες, κράνη, πέτρες και ξύλα…»

Όπως ανέφερε η ΔΑΠ:

«Η ένταση άρχισε όταν ο γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ επιτέθηκε υβριστικά και προπηλάκισε τον υπεύθυνο της παράταξής μας. Ακολούθησε συμπλοκή στην οποία έφεραν και “φουσκωτούς”, η οποία γενικεύτηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων συμφοιτητών μας που κατέληξαν στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες. Κατέστρεψαν τα γραφεία μας και όλο το Σαββατοκύριακο απειλούσαν ότι τη Δευτέρα θα τα ξαναπούμε. Πράγματι χθες μας περίμεναν, έκλεισαν τις πόρτες για να μην μπορούμε να φύγουμε και μαζί με “φουσκωτούς” επιτέθηκαν με λύσσα»

Το 2011 συνέχιζε να πέφτει ξύλο μέχρι νοσοκομείου:

«Σαν να μην έφταναν αυτά, απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίσσονται την τελευταία εβδομάδα στους χώρους του πανεπιστήμιου με μέλη της παράταξης ΔΑΠ ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ να “παίζουν” άγριο ξύλο στους διαδρόμους με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο δύο φοιτητές!Οι μεν τάσσονται υπέρ της πρυτανείας, οι δε επιθυμούν διαφάνεια στα οικονομικά της σχολής. Η σχολή “έκλεισε” στις 11 και 14 Μαρτίου με πρυτανική απόφαση, ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα, οι υπόλοιποι φοιτητές χάνουν πολύτιμες διδακτικές ώρες και τα απίστευτα, αλλά “ελληνικά” συνεχίζονται εις βάρος της Δημόσιας Παιδείας.»

To 2012  πανεπιστημιακοί που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ (!) κατηγορούσαν αρκετά γλαφυρά τη ΠΑΣΠ για επεισόδια:

«Τα γεγονότα αυτά οργανώνονται από τις «ομάδες κρούσης» του πανεπιστημιακού κατεστημένου για να χρησιμοποιηθούν εκ των υστέρων στην εδραίωση της άποψης ότι ο νόμος είναι ανεφάρμοστος!»

Το 2014 οι ΠΑΣΠ και ΔΑΠ συνέχιζαν δυναμικά τις αλληλοκατηγορίες:

«Πιο συγκεκριμένα ενώ όλες οι παρατάξεις του Συλλόγου Φοιτητών και της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής συμφωνούσαν να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία, τα μέλη της ΔΑΠ παρεμπόδισαν επί 2 και πλέον ώρες την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και ακολούθως αποχώρησαν. Ο λόγος της αποχώρησης έγινε εμφανής λίγες ώρες αργότερα (18:50) όταν και πληρωμένοι από την ΟΝΝΕΔ μπράβοι επιτέθηκαν με δολοφονικούς σκοπούς σε φοιτητές του πανεπιστημίου με αποτέλεσμα 3 από αυτους να διακομιστούν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (ένας εξ αυτών με 9 ράμματα στο κεφάλι)».

Με αυτό θέλουμε να πούμε ότι οι επίδοξοι βάρβαροι καλό είναι να κρατήσουν σημειώσεις από τις ΠΑΣΠ – ΔΑΠ, αν μη τι άλλο έχουν άφθονες.

Best of internet