Quantcast
POLITIX

Η εμφάνιση του Κώστα Σημίτη στο ΣΚΑΙ είναι η πιο ερωτική σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης (VIDEO)

Χωρίς ίχνος ελιάς και αυτοκριτικής εμφανίστηκε μετά από 13 χρόνια ο Κώστας Σημίτης


President Creed · 29 Μαρτίου 2017

Χωρίς ελιές στο πρόσωπο και χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις εμφανίστηκε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ο πάλαι ποτέ πρωθυπουργός της ομορφότερης χώρας του κόσμου. Ο Κώστας ο Σημίτης έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, οπότε τα νέα ήταν εξαιρετικά ευχάριστα για τους φανατικούς θαυμαστές του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, αφού μπόρεσαν να απολαύσουν τον αδιάφθορο πρώην πρωθυπουργό στο γυαλί.

Ο Κώστας Σημίτης μίλησε στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα, οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν αρκετά για μερικά ζητήματα όπως η φούσκα του χρηματιστηρίου, τα πάμπολλα σκάνδαλα των κυβερνήσεών του, τα πανάκριβα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά το κατανοούμε όλο αυτό, γιατί αν τον ρωτούσαν, θα χαλούσε τη μυσταγωγία της συνέντευξης.

Φλασμπακ κάμποσα χρόνια πριν, όταν ο Κώστας Σημίτης είχε βάλει την Ελλάδα σε μια αδιάφθορη τροχιά ανάπτυξης

O πρώην Πρωθυπουργός λίγο-πολύ ανέφερε ότι για τα οικονομικά προβλήματα και την ύφεση ευθύνονται οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν μετά τη δική του, δηλαδή του Κώστα Καραμανλή και του ΓΑΠ, ενώ για το ζήτημα της διαφθοράς ανέφερε:

Η καταπολέμηση της διαφθοράς δεν γίνεται με επιτροπές, ούτε με εχθρότητα. Γιατί όποιος καλλιεργεί εχθρότητα, γεννά εχθρότητα. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να δει τη διαφθορά ως κοινωνικό φαινόμενο.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο Κώστας Σημίτης έβλεπε τη διαφθορά ως ένα κοινωνικό φαινόμενο την περίοδο που κυβερνούσε τον τόπο, εικάζουμε όμως ότι δεν έφταιγε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Τσουκάτος, αλλά η ζωή που τους στήνει παγίδες.

Ίσως τελικά όλα αυτά να είναι ψιλά γράμματα και να μην έχουν σημασία, αφού ο Κώστας Σημίτης έδειξε κάτι διαγράμματα στην κάμερα την ώρα που η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας τον παρακολουθούν με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια, συνθέτοντας ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι σε Κρυφό Σχολειό για εκσυγχρονιστές.

 

Αυτά τα πέντε gifs με τον Κώστα Σημίτη να δείχνει νούμερα και γραμμές είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να μάθετε από τη χτεσινή συνέντευξη, αγαπητοί φίλοι.

 

Παράλληλα το Twitter ενθουσιάστηκε που είδε τον πρώην πρωθυπουργό και αυτό βγήκε προς τα έξω:

Best of internet