Quantcast
POLITIX

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στο πλευρό του δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη που δικάζεται (PHOTOS)

Ο κ. Πελετίδης βρίσκεται από δικαστήρια μετά από μήνυση πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής


felix · 13 Φεβρουαρίου 2017


Ξεκίνησε σήμερα η πολύκροτη δίκη του δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη, όπως γράφαμε λίγες μέρες πριν. Όπως ήταν αναμενόμενo, πλήθος κόσμος μαζεύτηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για να συμπαρασταθεί στο δήμαρχο, που σύρθηκε στο δικαστήριο μετά από μήνυση που έκανε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.

2003352


2003349


Όταν έφτασε στις 9.10 περίπου στο Δικαστικό Μέγαρο, βρήκε εκεί συγκεντρωμένους δεκάδες πολίτες, εκπροσώπους φορέων, το ΠΑΜΕ, φοιτητικούς σύλλογους και πολιτικές οργανώσεις που πήγαν να του συμπαρασταθούν στην δίκη αυτή που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή, εκτός του ότι δεν πήρε χώρους για την πολιτική προπαγάνδα της στις δημοτικές εκλογές από το Δήμο, δεν πήρε από το δήμαρχο Πάτρας ούτε και τις λίστες με τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς που είχε ζητήσει.

2003358


2003361


Ο Κ. Πελετίδης συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής στα ΜΜΕ Ανδρέας Αντωνόπουλος, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τη δημοτική σύμβουλο, Βίβιαν Σαμούρη. Ο ίδιος φάνηκε αρκετά κεφάτος. καθώς ο κόσμος του έσφιγγε το χέρι και του έδειχνε με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή του ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο κυριαρχούσαν τα πανό και τα συνθήματα ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

2003361


2003363


Στο Δικαστικό Μέγαρο συγκεντρώνεται μάλιστα όλο και περισσότερος κόσμος, καθώς ο ίδιος ο δρόμος που βρίσκονται τα δικαστήρια (η Γούναρη) έχει κλείσει για αρκετά τετράγωνα. Εκτός από τους αλληλέγγυους, στο σημείο έχουν σπεύσει και δεκάδες δημοσιογράφοι από τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ.

Best of internet