Quantcast
POLITIX

Ο Θάνος Πλεύρης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν είναι το φωτεινότερο μυαλό του κόσμου

Η αιτία αυτή τη φορά ήταν οι στρατιώτες που έκαναν τη γνωστή χειρονομία


LUBEN CREW · 25 Ιανουαρίου 2017

Είναι γνωστό πως ο γιόκας του γνωστού νοσταλγού του Χίτλερ (για να είμαστε δίκαιοι, ο Θανούλης δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής να έχει τις ίδιες απόψεις με τον πατέρα του) πέφτει συχνά σε γκάφες. Ποιος δεν τον θυμάται να γίνεται ρεζίλι σε τετ α τετ με το αδυσώπητο η αλήθεια είναι Νίκο Μπογιόπουλο, σε σημείο που ο Χατζηνικολάου να κατσαδιάζει τον Πλεύρη για το ότι είναι τόσο άμπαλος;

Αυτή τη φορά ο γνωστός εθνικόφρων (και μάχιμος καταδρομέας ΟΥΚ Ράμπo Navy Seal μπλα μπλα μπλα) κατάφερε να βάλει αυτογκόλ με το ζήτημα των νεοσύλλεκτων που έκαναν με τα χέρια τον αετό της Αλβανίας. Ο Πλεύρης μέσα στη φούρια να του πάρει το ντουφέκι του και να υπερασπιστεί τη μπατρίδα μας, έσπευσε να κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ πως σε αυτούς (τους οπαδούς της Μεγάλης Αλβανίας, τους εχθρούς της μπατρίδας μας, τους ουτσεκάδες κτλ) θα δώσει υπηκοότητα.

Φυσικά κάτι του διέφυγε. Ποιοι  και με ποια κριτήρια καλούνται να υπηρετήσουν τη θητεία του σαν κληρωτοί στις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος μας;

Γενικά, η ελληνική νομοθεσία θεωρεί ως υπόχρεους προς στράτευση όλους τους  άρρεν έλληνες πολίτες που είναι σε στρατεύσιμη ηλικία.

Μην το διαδόσετε αλλά πρέπει να είσαι ήδη έλληνας πολίτης με κάποιον τρόπο (είτε με πολιτογράφηση είτε λόγω φοίτησης σε Ελληνικό Σχολείο), άρα να έχεις την ελληνική υπηκόοτητα για να καλεστείς να κάνεις τη θητεία σου στις ένοπλες δυνάμεις. Τo φιάσκο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στο twitter, όπως φαντάζεστε:

Τι να κάνουμε ρε Θάνο, έτσι είναι η ζωή.

Best of internet