Quantcast
POLITIX

Επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου διώκεται γιατί δεν έκανε δεκτά τα ομόλογα του Σώρρα

Έχει ζητηθεί έρευνα σε βάρος του από εισαγγελέα


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2017

sorras_artemis_syros

Ο ιός (Resident Evil φάση) που λέγεται Αρτέμης Σώρρας και τα 600 δις απ’ό,τι φαίνεται έχει αρχίσει να μολύνει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τα τελευταία, αρκετά ανησυχητικά δείγματα, είναι πως ενδέχεται να τα καταφέρει, σαν ιός των computers αυτή τη φορά, να κρασάρει το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με το liberal.gr, εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα εναντίον του επικεφαλής μεγάλου ταμείου του Δημοσίου. Ο λόγος, όσο σουρεάλ κι αν ακουστεί, είναι πως ο επικεφαλής του ταμείου αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων στο ταμείο, που ζητούσαν οι οφειλές τους να συμψηφιστούν με ομόλογα του Αρτέμη.

maxresdefault-1

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει διαπράξει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί γι’αυτό. Το ίδιο φαινόμενο δείχνει να έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που αρκετοί διευθυντές ΔΟΥ έχουν αναγκαστεί να δηλώσουν πως τα πληρεξούσια των πολιτών που παραπέμπουν τα χρέη τους στα ομόλογα του Σώρρα, δε θα γίνουν δεκτά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων  που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

Μετά από την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη  Σώρρα είναι … υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι … αμετάκλητη,  έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια – πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής. Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί (ευτυχώς με απόλυση και όχι με λιθοβολισμό), επειδή δεν δέχτηκε τα … ομόλογα του Σώρρα»

Ζήτω το Χάος.

 

Best of internet