Quantcast
originals QUIZ

Ποιος χαρακτήρας των Peanuts είσαι; (QUIZ)

Eμείς πάντως βγήκαμε όλοι Violet


Διονύσης Παππάς · 16 Δεκεμβρίου 2016


Αγαπητοί αναγνώστες, θα ξεκινήσουμε το παρόν άρθρο με μία ερώτηση σε λίγο προσωπικό τόνο: Έχετε παιδιά; Aν ναι, σόρι που σας το λέμε αλλά την πατήσατε γιατί τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά που σχεδόν μας ακουμπάει η κόκκινη μύτη του Ρούντολφ, και τα παιδιά το μόνο που θέλουν να κάνουν τα Χριστούγεννα εκτός απ’το να παίρνουν δώρα είναι να βλέπουν παιδικές ταινίες στην τηλεόραση (ΟΚ, ισώς εδώ κρίνουμε με βάση τα δικά μας βιώματα λίγο περισσότερο απ’όσο θα’πρεπε αλλά πόσο να έχουν αλλάξει πια τα πράγματα).

"Δεν ξαναπάω σχολείο ποτέ"

“Δεν ξαναπάω σχολείο ποτέ”

Ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν άπειρες επιλογές για τους μικρούς μας φίλους στα τηλεοπτικά κανάλια, άρκει βέβαια να μην έχετε πρόβλημα αυτές οι επιλογές να είναι σάπιες, από τον καιρό του Νώε και να σταματάνε για διαφημίσεις πολύ πιο συχνά απ’ό,τι μπορεί να διαχειριστεί ένας σόφρων άνθρωπος. Αν πάλι είστε μερακλήδες σαν εμάς κι εκτιμάτε την ποιοτική κατ’οίκον διασκέδαση, μάλλον θα έχετε προνοήσει και θα έχετε βάλει μια κάποια Νοva. E το λοιπόν τα Νοvacinema έχει γαμώ τα παιδικά κάθε Παρασκευή οπότε problem solved για τα κουτσούβελά σας. Θέαμα για όλη την οικογένεια θα μπορούσε να πει κανείς και μπόνους Νοva On Demand a.k.a. η πρωτοπωριακή υηρεσία με την οποία μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ταινίες από  Νοvacinema όπου και όποτε θες.

Ε, και μιας και ανάμεσα στις τις εν λόγω παιδικές ταινίες που προβάλλονται στα Νοvacinema είναι και το The Peanuts Μοvie, ακολουθεί ένα κουιζ για να βρεις ποιος χαρακτήρας από το Peanuts είσαι, επειδή πάντα λατρεύαμε το συγκεκριμένο κόμικ/καρτούν και δεν υπάρχει απολύτως κανένας άλλος λόγος για τον οποίο κάνουμε αυτό το ποστ. Για πάμε:

 

 

Best of internet