Quantcast
ORIGINALS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Οι 5 πιο υπέροχα καλτ αντιγραφές ξένων σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση

Όταν η Μαρί Κυριακού ήταν η Ρέιτσελ από τα LIDL και ο Γιώργος Παρτσαλάκης πλοίαρχος στο Love Boat της Σαλαμίνας


Hansel · 7 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι εκείνες οι μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου ή έστω εκείνο το σάπιο απόγευμα μετά τη δουλειά ή τη σχολή οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου, που δε μπορείς και δε θες να κάνεις κάτι άλλο, πέρα από τη γνωστή αγαπημένη δραστηριότητα: Καλοκαιρινές επαναλήψεις ελληνικών σειρών που έχεις δει 342355 φορές. Απλα είναι κάποιες φορές που και το classic ελληνικό serial με το οποίο καίγεσαι ντάλα μεσημέρι, κάτι σου θυμίζει, κάτι σου θυμίζει.

Άνω Κάτω (ΑΝΤ1) – Friends

1

Πριν η Μαρί γίνει Κυριακού και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ πάθει σοσιαλισμό, μια φρέσκια παρέα ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του στείρου ελληνικού τηλεοπτικού τοπίου. Ένα τρελό παρεάκι που συμπεριλάμβανε τον Μάικ τον Φασολάκη, γνωστό και ως Μιχαλάκη από τα Εγκλήματα, τη χήρα από το Καφέ της Χαράς και 2 κλαρίνα. Προβλέψιμα, τα Φιλαράκια από τα Lidl άντεξαν για μόλις για 10 επεισόδια.

Τι κλέβει

Μόνη εξ’ αμελείας (ΕΡΤ2) – Sex Αnd The City

11

Εκτός από την “Κυριακή στο χωριό”, τον “Καιρό των αγροτών” και το “Με αρετή και τόλμη”, η κρατική τηλεόραση επένδυσε στη Carrie Bradshaw των φτωχών, χωρίς χωριάτισσα αλλά με Αποστόλη Τότσικα στο ρόλο του Κωστάκη Mr Big. Κύκλος ζωής: 20 επεισόδια.

Tι κλέβει

Ταύρος με Τοξότη (ΑΝΤ1) – Moonlighting

111

Eάν ο τίτλος της αρχικής σειράς δεν σας λέει τίποτα, αναζητήστε τη στο πρόγραμμα του TV Μακεδονία ως : “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια”. Στο δια ταύτα. ένα ερώτημα ταλάνιζε το μυαλό του Έλλην σεναριογράφου. Ποιος άλλος άντρας θα μπορούσε να είναι ο Έλληνας Bruce Willis εκτός από το Γιάννη Βούρο; Η απάντηση ήταν κανείς και τα γυρίσματα ξεκίνησαν.

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ και μια ρεπόρτερ ξανασμίγουν μετά από χρόνια και κανείς εγκληματίας δεν κοιμάται πλέον ήσυχος. Για τους μερακλήδες της φάσης, το τηλεοπτικό ζευγάρι Bούρος – Σταθακοπούλου είχε τέτοια μοναδική χημεία που έπαιξε και spin off της σειράς με το όνομα “Και… sera sera”.

Τι κλέβει

Θα σε δω στο πλοίο (Αlpha) – Love Βoat

1111

Τo ημερολόγιο γράφει 2000. Ο Τάκης απολαμβάνει τα γκαφρά από το Ρίμα για χρήμα, ο Τσάκας φέρνει τούμπα τραπέζια και στην Ελληνική τηλεοράση παρελαύνει ένα supergroup από Έλληνες ηθοποιούς εν πλω, κάτι σαν τους Avengers φανταστείτε αλλά με αρχηγό τον Παρτσαλάκη και υπαρχηγό τον Τάσο Χαλκιά. Παρά το κρύο χιούμορ και την παντελή έλλειψη σεναρίου, η σειρά άντεξε για 2 κύκλους.

Τι κλέβει

Ίχνη (Μega) – CSI , NCIS

11111

Γωγώ Μπρέμπου – Μαριλίτα Λαμπροπούλου, δοκιμαστικοί σωλήνες και δαχτυλικά αποτυπώματα. Τι άλλο μπορούσε να ζητήσει το φιλοθεάμον κοινό; Αυτό το διαμαντάκι 20 επεισοδίων μας έμπασε στα ενδότερα της ΕΛ.ΑΣ και μας έδειξε πως παίζει μπάλα ο Έλλην Οράτιος. Super cheesy λεπτομέρεια ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ρόλο του ιατροδικαστή.

Tι κλέβει

Best of internet