Quantcast
ORIGINALS

Ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης παίζει τα ρέστα του ότι αυτοί είναι οι 4 που θα πάρουν τηλεοπτική άδεια

Απίστευτα τηλεοπτικά πράγματα από τον γκουρού των προβλέψεων


Ιωάννηc · 1 Σεπτεμβρίου 2016

Καλησπέρα φιλαράκια μου. Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η διαδικασία επιλογής των 4 καναλιών που θα εκπέμπουν πανελλαδικά και μετά τον κ. Καρατζαφέρη θα κάνω κι εγώ την εκτίμηση μου για το ποιοι θα είναι οι τυχεροί σε αυτή τη γιορτή της διαφάνειας και της δημοκρατίας.

 

14222142_10206806961715005_7376185477113340520_n

Πρώτη άδεια παίρνει ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ανέλπιστο, έτσι; Για να πετύχει κανείς στη ζωούλα φιλαράκια μου, χρειάζεται μια πρέζα σκληρής δουλειάς, μια πρέζα οράματος και μια πρέζα τύχης. Και νομίζω ότι ο κ. Μαρινάκης διαθέτει και τις 3 πρέζες. Συγχαρητήρια Βαγγέλη.

 

ivansavvidisekklisia_

Καλοφάγωτη η άδεια και στον Ιβάν Σαββίδη. Κατάφερε ο Ιβάν ήδη να αποκλείσει Mega, ART TV και Έψιλον TV, πράγμα σπάνιο για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Αύγουστο μήνα, και πιστεύω ότι με λίγη τύχη – και έχει τύχη – θα πάρει την πολυπόθητη άδεια. Και μακάρι να βρει και ο Κλάους Αθανασιάδης ένα πιο ταιριαστό επάγγελμα, ποτέ δεν είναι αργά για μια στροφή στην καριέρα μας.

Τέλος, από ιαματική πηγή, από μια αδειούλα παίρνουν η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της οικογένειας Βαρδινογιάννη (το αξίζει λόγω Ηρακλή και Ζήνας) και ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ γιατί είναι κι αυτός του Βαρδινογιάννη και εκτός από τον Παναθηναϊκό, το τηλεοπτικό τοπίο χρειάζεται και τον ΟΦΗ, έτσι; 

ImageGen

 

Συγχαρητήρια και στους 4, ας νικήσει η τηλεθέαση. Για περισσότερες προβλέψεις/προτάσεις/κουβάδες μπορείτε να με ακολουθήσετε στην επίσημη facebook σελίδα μου

 

Best of internet