Quantcast
ORIGINALS

12 Τεράστιες Αλήθειες που ισχύουν για ΚΑΘΕ Ελληνικό Καλοκαίρι

Η ανθολογία της σοφίας που αποκομίσαμε όλες τις προηγούμενες διακοπές


felix · 23 Αυγούστου 2016

Κάθε καλοκαίρι, καθώς περιφέρουμε τα άθλια σαρκία μας σε διάφορα μέρη της πατρίδος, βιώνουμε πράγματα που μας κάνουν σοφότερους για τον καλοκαιρινό κόσμο που μας τριγυρίζει. Αυτό το απαύγασμα διυλισμένης καλοκαιριάτικης σοφίας θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας με τη μορφή αυτών των 11+1 FACTS:

Το όμορφο παιδάκι ίσως είναι ο Αντίχριστος

To υπερχαριτωμένο παιδάκι στο κάμπινγκ που θες να βγάλεις φωτογραφία πολύ πιθανόν να είναι το μωρό της Ρόζμαρι. Θα το καταλάβεις την τρίτη φορά που θα ουρλιάζει ένα “Ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά/φέρτε πρέζα να πρεζάρω” (true story) στις 10 το πρωί παρατημένο στην τύχη του από τους χίπιδες γονείς του. Όταν το πρωτοβλέπεις μοιάζει έτσι:

Teach-Your-Kids-Spanish

Μετά από λίγες μέρες, σου θυμίζει κάτι τέτοιο:

Q8qj8

Παντού υπάρχει ένας ενεργειακός τύπος

Σε κάθε ελεύθερο κάμπινγκ ανά την Ελλάδα υπάρχει ο new age κάγκουρας με το παρεό από τη Γκόα (Μοναστηράκι σε αρχαία ινδική διάλεκτο) που πηγαίνει σε γυναικοπαρέες και λέει: “Έρχομαι χρόνια για ελεύθερο εδώ, το μέρος έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια.”

ap_90165831590

Να βάλουμε κανέναν αγωγό.

Σε κάθε κάτοικο της Ελλάδας πλέον αντιστοιχούν 1.28 κότερα

Ο στόλος των μπουρτζόβλαχων με τα κότερα στα ελληνικά νησιά έχει ξεπεράσει πια σε μέγεθος αυτό του εμπορικού στόλου της Ελλάδα και του US Navy μαζί. Χρειάζεται πια η εισαγωγή ειδικών κοτερικών εξισώσεων, αλλά και του νέου επιστημονικού όρου κοτεροπυκνότητα, που υποδεικνύει το πόσα κότερα θα κρύβουν τη θέα και στον τελευταίο απόμερο όρμο με φώκιες οταρίες στον Άι-Στράτη.

Εδώ στη Σίφνο πχ έχουμε σ περίπου 1 κότερο/10 μέτρα μετώπου παραλίας = μεσαία κοτεροπυκνότητα, σύμφωνα με τα ειδικά διαγράμματα που θα δημοσιευτούν με το σχετικό paper.

14100532_658558107633628_4542699745978589576_n

Στήνω και σκηνή, πάμε μια βόλτα;

Όταν εμφανίζεται γυναικοπαρέα στο κάμπινγκ έρχεται η ώρα που η παρέα των κλαρίνων εκτινάσσεται από το σημείο που ενέδρευε περιμένοντας τη λεία της για να τις βοηθήσει να στήσουν σκηνή. Αναλογία: 6,7 άνδρες ανά πασσαλάκι σκηνής.

DSCN7313

Συνήθως βέβαια η συνέχεια της φάσης είναι περίπου αυτή:

Μη φάτε πριν ποστάρω τη μοσχαρίσια στο Instagram

Η πρώτη ατάκα όταν κάθεται παρέα σε ταβέρνα πλέον, πριν κι από την παραγγελία για τζατζίκια είναι αν υπάρχουν πρίζες ή αν παίζει Wifi.

manolis-restaurant-tavern-2-1024x683

Περιμένουμε τον πρώτο/πρώτη που θα αναρωτηθεί τι φίλτρο ταιριάζει στα καλαμαράκια.

“Φέτος θα έρθει ο Ιμπραΐμοβιτς στο Θρύλο, το ξέρω από μέσα”

Οι τύποι που ανεβάζουν κάθε καλοκαίρι το άρθρο που κοροϊδεύει τα πρωτοσέλιδα με τις μεταγραφές είναι αυτοί που σκάνε κάθε πρωί παραλία με τον ημερήσιο Πρωταθλητή.

SUPERLEAGUEMETAGRAFES-06-09_slide-660x330

Και οι εναλλαχτικοί έχουν τα κλισέ τους

Εδώ που τα λέμε, η γιόγκα στην παραλία του ελεύθερου είναι πιο προβλεπέ και από ξυρισμένο στέρνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Yoga-Class-Beach-660

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

Τα νησιώτικα είναι παντού. Ακόμη και σε παραδοσιακό πανηγύρι με κλαρίνα στη Βούρμπιανη Κόνιτσας, η παγκόσμια μασωνική συνωμοσία των νησιώτικων θα καταφέρει με δόλια μέσα να γίνει break για να παίξει κάνα ικαριώτικο, με τέτοια μεγαλειώδη αποτελέσματα ενίοτε:

Η φάση εκεί είναι “Ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος- ΑΥΤΟΣ: 1-0.

Γλυκιά φασούλα στην πόλη τον Αύγουστο ΝΟΤ

Ο τύπος που έχει ξεμείνει στην Αθήνα το Δεκαπενταύγουστο γράφει σε όλα τα διαθέσιμα social media πόσο ωραία είναι η Αθήνα όταν αδειάζει, summer in the city, χαλαρά ποτάκια σε ήσυχες ταράτσες:

athens

Στην πραγματικότητα ζει σκηνικό Trainspotting: αυτός, η ζεστούλα του, το κουταλάκι του, η βελονίτσα του.

anglo_2000x1125_ewanmcgregor_trainspotting

Tίποτε δεν είναι τόσο κοντά όσο σου τάζουνε

H άγνωστη παραλία/φαράγγι/ποτάμι/ταβέρνα/ηφαίστειο που σου λένε ότι είναι “15 λεπτά μακριά με τα πόδια” στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα απαιτεί να είσαι ο Μακόναχι στο Interstellar για να τη φτάσεις.

10154638_10210365752480372_689959196_n

 

 

Και εδώ βλέπετε την ενδημική δικέφαλη σαύρα της Σύμης #nofilter

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία ποζεράδων που και 3 μέρες στην Κάτω Καλαβρούζα Αιτωλοακαρνανίας να πάνε διακοπές θα βγάλουν 7000 φωτογραφίες προκειμένου να κάνουν όλο τον κόσμο να πιστεύει ότι διακοπάρουν για μήνες. Η χρόνικη έκταση του ποσταρίσματος του ίδιου βουνού από την τρισχιλιοστή διαφορετική γωνία μπορεί να φτάσει ως το Δεκέμβριο.

To timeline της θερινής τριχοφυίας

Tέλος, η εξελικτική πορεία του μέσου παραθεριστή κατά τη διάρκεια το θέρους μέσα από ένα timeline:

EoqbeWV (1)

Best of internet