Quantcast
ORIGINALS

Νιώσε γέρος βλέποντας πως είναι σήμερα 7+1 πρωταγωνιστές από διάσημα 90s βιντεοκλίπ

Μερικοί είναι σχεδόν αγνώριστοι


Για τους περισσότερους από εμάς τα 90s θα απέχουν πάντα από το “Σήμερα” γύρω στα 10 χρόνια. Όμως, μιας και έχουμε 2016 και απέχουμε ήδη 16 ολόκληρα χρόνια από τα 90s, ήρθε η ώρα να προσγειωθούμε. Το μιλλενιουμ γεννήθηκαν παιδιά που σήμερα είναι 16 χρονώνε, για να πάρετε μια εικόνα της κατάστασης.

Νιώστε γέροι, αγαπητοί φίλοι, βλέποντας πως έχουν γίνει σήμερα αυτοί που πρωταγωνιστούσαν στα βιντεοκλιψ της παιδικής σου ηλικίας.

 

1. Η Ειρήνη Μερκούρη στο “Που να φανταστώ”

Ενα φρέσκο κοριτσάκι τότες έβγαλε ένα τραγουδάκι. Πραγματικά που να φαντασούμε τέτοια στροφή αγαπητοί φίλοι, μιας και η Ειρήνη Μερκούρη απ’ όταν έπεσε στην αφάνια, σιγά-σιγά αλλά μεθροδικά μετατρεπόταν σε αυτό που είναι σήμερα.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟΤΕ:

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΩΡΑ:

f44db80c55b4bb52262a87ad6a9e454c

 

 

2. To πουκάμισο του Γιώργου Μαζωνάκη στο “Μου Λείπεις”

Ένδοξες εποχές τα 90s, ο κόσμος είχε πολλές τρομερές ιδέες, όπως πχ είχε ο Γιώργος ο Μαζωνάκης την ιδέα να φορέσει αυτό το πράσινο βελουτέ πουκάμισο σε μια εποχή που το να είσαι ΠΑΣΟΚ ήταν μαγκιά και όχι αυτοταπείνωση 🙁

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΤΟΤΕ:

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΤΩΡΑ:

fc5ccd26fb40dd5401a81f6777a58414

Τόσα χρόνια μετά, ο Μαζωνάκης κάνει ακόμα επιτυχία. Απ’ την άλλη το ΠΑΣΟΚ και το πράσινο βελούδο δεν περνάνε και την καλύτερή τους φάση. Το πουκάμισο του Μαζωνάκη πάντως έγινε κάλυμα καναπέ σε χίπστερ καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

3. H Kατερίνα Μουτσάτσου

Η Κατερίνα Μουτσάτσου αράζει σε στουντιακό κηπάκι μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τραγουδάει ένα “καλοκαίρι μεσημέρι”του 1996. Μόλις τελειώνει το τραγούδι ακολουθεί διάλογος που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι έχει γραφτεί απ’ το Νίκο Μαστοράκη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΤΟΤΕ:

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΤΩΡΑ:

1

20 ολόκληρα χρόνια μετά η Κατερίνα Μουτσάτσου έχει προσχωρήσει στο ΕΠΑΜ, μεταναστεύσει στο Αμέρικο και αν την πεις Greek αντί για Χελήν, παίζει ότι θα το χάσει εντελώς.

 

4. Η παραλία της Θεσσαλονίκης από το “Προφητείες” της Δέσποινας Βανδή

Σε αυτό το φαντασμαγορικό βίντεο κλίπ δεν πρωταγωνιστεί η Δέσποινα η Βανδή αγαπητοί φίλοι, αλλά η παραλία της Θεσσαλονίκης με τις ομπρελίτσες και τα λοιπά.

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΤΕ:

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΡΑ:

παραλια-θεσσαλονικης

Σήμερα μετά από τα σχετικά λίφτινγκ η Δέσποινα Βανδή η παραλία μοιάζει κάπως έτσι.

 

5. O ΕΜΙΝΕΜ

O Eminem εμφανίζεται στη μουσική σκηνή ως ο πρώτος λευκός ράπερ και κάνει τότε το σχετικό χαμό, βγάζει και αυτό το βίντεοκλιπ όπου τότε έμοιαζε κάπως έτσι.

Ο ΕΜΙΝΕΜ ΤΟΤΕ:

 

Ο ΕΜΙΝΕΜ ΤΩΡΑ:

Screen Shot 2016-06-10 at 6.20.01 PM

16 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε και είναι λογικό να νιώσεις και γέρος και αποτυχημένος με την περίπτωση του EMINEM καθ’ ότι σήμερα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, με πολύ εξουσία στα χέρια του, ενώ έχει εξελιχθεί στην καψούρα πολλών ψεκασμένων Ελλήνων.

 

6. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΑΠ’ ΤΟ ‘ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ΄ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Τραγουδάκι που μετά από πολλά χρόνια προσπάθησε να ξανακάνει relevant τον Διονύσης τον Σχοινάς αφού ήδη είχε κάνει πριν πολλά χρόνια πασοκική πρόταση γάμου on air στην Καίτη τη Γαρμπή μετά έκανε και παιδί και το έβαλε να τραγουδήσει και να παίξει και σε βίντεοκλιπ. Παρ’ ότι το βίντεο δεν είναι από τα 90s, αρκεί που ο Διονύσης Σχοινάς είναι 90s.

Ο ΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΤΟΤΕ:

 

ΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΤΩΡΑ:

ΣΧΟΙΝΑΣ

Ο γιός του Διονύση Σχοινά ήταν τότες ένα γλυκό αγοράκι που τραγουδούσε δε μεγαλώνω. Όλοι μεγαλώνουμε όμως γιε του Σχοινά, οπότε λογικά σήμερα θα είσαι κάπως έτσι.

 

7. To κοριτσάκι από το Black Hole Sun των Soundgarden

Εντάξει, ίσως το πιο εμβληματικό μουσικό βίντεο της καλής πλευράς του MTV (ναι τότε το MTV έπαιζε και μουσική και μάλιστα μερικές φορές καλή μουσική), είναι το Black Hole Sun των Soundgarden. Ανάμεσα στα πλάνα που δείχνουν αυτή την πολύχρωμη αμερικάνικη δυστοπία, βλέπουμε και ένα κοριτσάκι που τρώει ένα παγωτό.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠ’ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΧΟΟΥΛ ΣΑΝ ΤΟΤΕ:

blackholesun

 

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠ’ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΧΟΟΥΛ ΣΑΝ ΤΩΡΑ:

πιπιπο

22 χρόνια αργότερα, το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει, έχει για σύντροφό της τον TSONTSONULI της. Έγινα κατανοητός;

 

8. O Justin Timberlake στο I drive myself crazy των NSYNC

ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΗΚ ΤΟΤΕ:

Ο Τζάστιν Τίμπερλεηκ τότε ήταν ακόμη μέλος στους NSYNC και στο βίντεο κλίπ του I drive myself crazy ήταν ακόμη σχεδόν έφηβος.

 

ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΗΚ ΤΩΡΑ:

noodles

 

FEELING OLD YET?

Best of internet