Quantcast
ORIGINALS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 7 φορές που η φύση δεν νοιάζεται για τα γλυκούλικα gifάκια σου

Η Disney μας έλεγε τη μισή αλήθεια


President Creed · 1 Μαρτίου 2016

 

H φύση είναι συνήθως αφόρητα όμορφη. Την αγριότητα της φύσης την ξέρετε και αυτήν, όλοι έχετε δει κάποια στιγμή λάηον κίνγκ και ντοκιμαντέρ με λεοπαρδάλεις να σακατεύουν αντιλόπες.

 

giphy (2)

 

Αυτό που δεν ξέρετε όμως  είναι ότι η φύση δε νοιάζεται καθόλου για το ποιά ζωάκια σου φαίνονται γλυκούλικα και καλούλια, αγαπητή φίλη και φίλε. Σε γράφει στ’ αρχίδια της και μοιράζει απλόχερα χαρντκορίλα και στα υπόλοιπα είδη πέραν από τους ανθρώπους και τους καρχαρίες.

Πολικές Αρκούδες

Όπως πχ. σε αυτή την πανέμορφη αρκουδοοικογένεια που ποζάρει ευτυχισμένη στον φακό και εύχεσαι να μπορούσες να την είχες αγκαλιά στο κρεβάτι να σε ζεστάνει αν ποτέ ξανάρθει κρύος χειμώνας πάνω στον πλανήτη γη.

polarbearcute

 

Η φύση όμως πάντα θα σε γράφει στ’ αρχίδια της και θα κάνει ό,τι ακραίο γουστάρει να κάνει χωρίς να σε ρωτήσει αν το βρίσκεις οκ. Όπως αυτή η πολική αρκούδα που κηνυγάει ένα μικρό αρκουδάκι και το τρώει ζωντανό.

article-2071638-0F1ACEFF00000578-939_634x402

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και αυτό που έκαναν στον λαοφιλή ηθοποιό την ώρα που αγωνιζόταν για το πολυπόθητο όσκαρ

lio

 

Σκιουράκια

Tα σκιουράκια. Άλλα αγαπημένα ζωάκια. Ειδικά τα μικρά παιδάκια τα λατρεύουν. Πως να μην τα λατρεύουν άλλωστε με αυτό το ύφος και τη στάση των χεριών που υποδηλώνει κάτι ανάμεσα σε “Πρέπει να μιλήσουμε” και “Ετοιμάζω ένα σχέδιο, έχεις πέντε λεπτάκια να στο πω;”

skuirel

 

Λίγοι όμως φαντάζονταν ότι και τα σκιουράκια βρίσκουν τα μικρά σκιουράκια πολύ γλυκά. Στη γεύση.

 

Καγκουρό

Tα καγκουρό. Εντάξει, δεν φαίνονται και τα πιο γλυκούλικα ζωάκια στο γκόσμο όλο, αλλά πως να μη λυγίσουν οι ευαίσθητες χορδές σου όταν βλέπεις ένα καγκουρό να θρηνεί τον θάνατο ενός άλλου καγκουρό κρατώντας το κεφάλι του;

kangaroo

courier_mail_3549006b

Οι εικόνες του περιστατικού κατέκλυσαν το ίντερνετς και έλιωσαν και τις πιο παγωμένες καρδιές πριν από ένα μήνα. Βέβαια, για άλλη μια φορά φάνηκε ότι η φύση σε γράφει στα αρχίδια της και δεν ενδιαφέρεται να προσφέρει ένα δακρύβρεχτο ποστ για το βαρετό facebook wall του κάθε πονόψυχου.

Δείτε καλύτερα τη φωτογραφία.

kakuraw

Αυτό, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είναι τελικά το βλέμμα του καγκουρό που προσπαθεί να βιάσει το σώμα του άλλου καγκουρό το οποίο είχε σκοτώσει λίγο πριν. Την ίδια ώρα φυσικά που το μωρό καγκουρό από δίπλα παρατηρεί το όλο περιστατικό. Καγκουraw.

Ελέφαντες

Οι ελέφαντες, παρ’ ότι μοιάζουν με λαιμό ηλικιωμένου καπνεργάτη, φαίνονται πολύ καλούληδες και μαλθακοί. Επίσης τους συμπονάς γιατί έχουν περάσει τρομερό μπούλιινγκ στο παρελθόν (βλ. Dumbo).

giphy

Όταν μεγαλώνουν όμως, δεν αστειεύονται και γενικά ΔΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ

xSR7DDX

 

Φώκιες

North-Harp-Seal-Watch-1-ice-seal

Οι φώκιες, αρκούντως γλυκούλες, φέρνουν στο νου συναισθήματα θλίψης και λύπησης, ίσως επειδή έχουν το σπινθηροβόλο βλέμμα της Φώφης Γεννηματά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγες ότι θα βίαζαν κατ’ εξακολούθηση τους πολύ μικρότερους σε όγκο πιγκουίνους.

https://www.youtube.com/watch?v=_8U4mourlc8

Καμηλοπαρδάλεις

Οι καμηοπαρδάλειες έιναι ζωάκια που εμπνέουν μια συμπάθεια γιατί τις συμπονάς όταν σκέφτεσαι πόσο δύσκολο είναι να μοιάζεις με καμηλοπάρδαλη και να θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά.

giraffe_ugandan_tongue

 

Απ’ ότι φαίνεται όμως θα κάνεις μεγάλο λάθος εάν αποφασίσεις να της κάνεις bullying για τη φάτσα της.

View post on imgur.com

Κάβουρες

Οι κάβουρες ίσως δεν είναι το ζωάκι που θα ήθελες να έχεις στο κρεβάτι σου, αλλά φαίνονται εντάξει τύποι που απλά έχουν ένα κόλλημα με τη γυμναστική και το μαύρισμα.

cute-crab

Τελικά όμως είναι πιο σκληροί απ’ όσο υπολόγιζες. Αυτός ο κάβουρας όταν έιδε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μια του δαγκάνα, αποφάσισε απλά να τη βγάλει και να την πετάξει, για να μην κουβαλάει τίποτα αχρείαστο πάνω του.

View post on imgur.com

Βλέποντας την αγριότητα που υπάρχει ανεξαιρέτως στη μητέρα φύση, συνειδητοποιεί κανείς το τρομερό ξέπλυμα που έχει κάνει η Disney σε συγκεκριμένα είδη ζώων.

Best of internet