Quantcast
ORIGINALS

Ατράνταχτες απόδειξεις ότι ο Άλαν Ρίκμαν ήταν ΝΑΖΙ (PHOTOS)

Οι φιλοναζιστικοί χαιρετισμοί, οι Σβάστιγκες και η φιλία με τον Χίτλερ


President Creed · 14 Ιανουαρίου 2016

maxresdefault

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ’ όταν μπήκε το 2016, αλλά μια σειρά από διάσημους θανάτους συγκλονίζουν την κοινή γνώμη και πλουτίζουν τα έγκυρα ειδησεογραφικά μέσα. Αφού καλύψαμε επιστημονικά τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, ας δούμε και την πολιτική διάσταση του θέματος λέγοντας τα πράγματα έξω απ’ τα δόντια.

Είναι αλήθεια ότι μετά τον Lemmy, τον David Bowie, άλλος ένας διάσημος φασίστας βρίσκει τον θάνατο;

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο βρετανός ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν έφυγε απο τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. Εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο δημοσιεύουν αγαπημένα στιγμιότυπα απο ταινίες του, gif, φωτογραφίες και ψεύτικα ρητά του, θρηνώντας για το θάνατο του στα social media.

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε (μέχρι τώρα) ότι ο Άλαν Ρικμαν (ή Σέβερους Σνέηπ, αν προτιμάτε) ήταν ΝΑΖΙ.

 

Και υπάρχουν αποδείξεις:

Αποδεικτικό στοιχείο νο.1

Ο διάσημος ηθοποιός διαβάζει κάτι στο γύρισμα της ταινίας Χάρι Πότερ. Τι μπορεί να διαβάζει άραγε;

 

SNAPE_BOOK

Για να δούμε λίγο πιο κοντά

snape_book_1

Λίγο πιο κοντά

SNAPE_book_2

 

 

Αποδεικτικό στοιχείο νο.2

Σε συνέντευξη του στο hitfix.com ο Άλαν Ρίκμαν είχε δηλώσει για το βιβλίο:

“The writer in this case is such as consummate storyteller that you let her lead you Whether she’s given you all the information or not. Something in there leads you in the right direction,” Rickman says.

Ιn the right direction”~ Στην δεξιά κατεύθυνση

 

Αποδεικτικό στοιχείο νο.3

Ο ίδιος ο Άλαν Ρίκμαν είχε δηλώσει ότι ο ρόλος του Severus Snape που υποδυόταν στις ταινίες του Χάρι Πότερ ήταν ο αγαπημένος του στην ιστορία της καριέρας του. Αυτή η δήλωση δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και το όνομα του χαρακτήρα δεν είναι καθόλου τυχαίο.

NAZISNAPE3

NAZISNAPE2

NAZISNAPE1

 

 

Αποδεικτικό στοιχείο νο.4

Από διάλειμμα στα γυρίσματα της τρίτης ταινίας Χάρι Πόττερ κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία από τα παρασκήνια, στην οποία ο Άλαν Ρίκμαν χαιρετάει ναζιστικά και με τα δύο χέρια (!!!)

SNAPE_NAZI1

 

Αποδεικτικό στοιχείο νο.5

Φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και κατά πάσα πιθανότητα είναι αληθινή, στην οποία ο Άλαν Ρικμαν φωτίζει με λαμπάκι τεχνολογίας LED για να μπορεί ο Αδόλφος Χίτλερ (!!!) να διαβάζει στο σκοτάδι.

original

 

Αποδεικτικό στοιχείο νο.6

Εδώ σε έναν άλλο ρόλο του στην ταινία Die Hard, μιλάει Γερμανικά. Ένας φίλος μας από την κατασκήνωση που ξέρει Γερμανικά μας είπε οτι λέει στο απόσπασμα 14/88 (δεκατέσσερα ογδονταοχτώ), το οποίο σημαίνει “Πρέπει να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της φυλής και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά, Heil Htiler”

Best of internet