Quantcast
ORIGINALS

EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: Mέγας Luben Καζαμίας 2016 (Μέρος Α’)

Για να μην σας πιάσουν απροετοίμαστους τη νέα χρονιά


Herbert Viola · 29 Δεκεμβρίου 2015

‘Ηταν μια τρελή χρονιά το 2015. Αλλά μαντέψτε τι. Το 2016 θα είναι ακόμα περισσότερο. Εμείς ξεσκονίσαμε γυάλες, ρίξαμε ταρώ, μελετήσαμε τις προφητείες του γέροντα Παϊσιου, ρωτήσαμε τον Κώστα Πρέκα(καλά όχι, αλλά πόσο κουλ θα ήταν αυτό) και σας παρουσιάζουμε τι σας περιμένει το 2016. Προσδεθείτε.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

PSOMIADIS_367487476

 

    • Το Παντρεμένοι Με Παιδιά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Στο ρόλο του πωλητή παπουτσιών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο ρόλο της κοκκινομάλλας τεμπελονοικοκυράς που καπνίζει η Ραχήλ Μακρή. Στον Alpha το σίριαλ, οπότε παίζει και ο Αντώνης Αντωνίου. H Ραχήλ τα παρατάει στο δεύτερο επεισόδιο, καταγγέλλει συμπεριφορές ‘μπούλιν και έρπιν’ και γυρίζει με βαριά καρδιά στο Δημόσιο.

 

    • Ο Παύλος Πολάκης παραιτείται αιφνιδιαστικά από Υφυπουργός Υγείας και δηλώνει ότι τον θέλουν στο ‘Μίτ’ να διδάξει μακροοικονομικά. Τον αντικαθιστά ο Κώστας Σόμερ και ακολουθούν έντονες αντιδράσεις από το Νίβο που δηλώνει ότι ‘ο Σύριζα έχει γεμίσει με αριστερούς του ρεφενέ. Εγώ έχω παίξει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Yo’.

 

    •  Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοινώνει τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 στους δρόμους του Βόλου και καλεί στα εγκαίνια τον Τιερί Ρουσέλ, το Σαμπανί Νοντά και το Δημήτρη Κοντολάζο.

 

alafouzos

 

    • Ο Γιάννης Αλαφούζος ανεβαίνει στην κορυφή του Tokyo Skytree και απειλεί να πέσει αν δε μπει άμεσα στη φυλακή η ‘εγκληματική οργάνωση’.

 

    • Ο Κώστας Καραπαπάς απαντά με φωτογραφία στο Facebook όπου κοιτάει με κάτι κυάλια και σχόλιο ‘τριφυλλάρα παίξει λίγο μπάλα, θα σε περάσει και η Καμπάλα. HAHAHAHAHA’.

 

  • Στη Νέα Δημοκρατία μετά την τέταρτη αποτυχημένη εκλογική διαδικασία αποφασίζουν να βγει ο νέος αρχηγός με το στρίψιμο της δεκάρας. Αλλά δεν έχουν.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

icemax_620_694e38516015f163d8f63a2ec54e3af1

    • O Μάρκος Σεφερλής ανακοινώνει ότι η νέα του επιθεώρηση θα λέγεται ‘Ντόνι Μάρκο: με ανάγκασαν να το κάνω’.

 

    • Ο Αύγουστος Κορτώ παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Απόστολο Γκλέτσο στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη όταν ο τελευταίος τον αποκαλεί ‘πέρδικα’. Ο Προκόπης Παυλόπουλος που είναι επίσης στο στούντιο δεν κάνει τίποτα. Στο μπρέικ ο Απόστολος αναποδογυρίζει τα τραπέζια και χορεύει ζεϊμπεκιά χωρίς μουσική. Το βράδυ ο Κορτώ αναρτά στο Facebook τα εξής: ‘Δύσκολη μέρα σήμερα, ας φάω μια Νουτέλα’ >>> 8.000 like.

 

    • Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό λέγοντας: ‘H Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα; To ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Τούτο το έργο δεν είναι μακέτο’.

 

palia_voyli_3

    • Μέλος των Ατενίστας τρώει πόρτα στο Zonar’s. Tο ένοπλο κομμάτι της οργάνωσης διοργανώνει την ίδια μέρα βουβή διαμαρτυρία έξω από το κατάστημα κρατώντας αναμμένα κεριά και πλέκει πουλόβερ στις κολώνες της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

 

    • Βάιραλ γίνεται ένα βίντεο όπου μια ευτραφής νεαρή στην Αμφιλοχία τραγουδά Σελίν Ντιόν στο μπάνιο της. Τα χιπστεροσάιτ βάζουν τίτλο ‘η δική μας Αντέλ’ και της κάνουν συνέντευξη σε φαλαφελατζίδικο.

 

  • Πασόκος διακόπτει ομιλία της Φώφης Γεννηματά λέγοντας της ‘είσαι Μέρκελ από τα Lidl’. Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται ξαφνικά και τον βγάζει νοκ άουτ φέρνοντάς του ένα κανό στο κεφάλι.’Τώρα, ποιος ήταν αυτός που με είπε χασισοπότη;’ φώναξε μετά το χτύπημα

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

leventis-panagiotopoulos-body-image-1442779484-size_1000

 

    • Ο Βασίλης Λεβέντης παίρνει άδεια καναλάρχη, ξανανοίγει το κανάλι 67 και παρουσιάζει και τοκ σόου με πρώτο καλεσμένο τον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Παραγγέλνει φυσικά πίτσες στον αέρα, βγάζει μπλουζάκι ‘Ποιος γελάει τώρα’ και του το πετάει πατσαβούρι στο κεφάλι .

 

    • Με τροποποιητικά νομοσχέδια ο Σύριζα κάνει υποχρεωτικές τις καταλήψεις σε σχολεία και πανεπιστήμια, καθιερώνει στο Δημόσιο τριήμερο δωδεκάωρο και αύξηση μισθού, ενώ μετατρέπει τους μπράβους των Εξαρχείων σε επίλεκτο σώμα της Αστυνομίας, δίνοντας τους το ελεύθερο να χτυπάνε ό,τι αναπνέει.

 

    • Ο Άδωνις σε ένδειξη διαμαρτυρίας πηγαίνει και πάλι απέξω από το στούντιο του Αλ Τσαντίρι, πηδάει το φράχτη και διακόπτει την εκπομπή. Η Ευγενία δεν ξέρει πως παίρνουν το 100.

 

    • Η Νεολαία Σύριζα προτείνει την κατάργηση των παρελάσεων και η Νεολαία των ΑΝΕΛ τους ανταπαντά ‘ούτε να σας περνάει από το μυαλό, μπάσταρδοι’.

 

savas

 

    • Στις 12 Μαρτίου έχει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός κερδίζει 2-1 με γκολ οφσάιντ στο 102′ και ο Παναθηναϊκός τελειώνει το ματς με 8. Ο Σάββας Θεοδωρίδης δηλώνει έξαλλος με τη διαιτησία.

 

    • Το 2Night Show κόβεται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατεβαίνει σε πορεία του ΠΑΜΕ φωνάζοντας ‘φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι’.

 

    • Η Χρυσηίδα Δημουλίδου από τη Μύκονο επιτίθεται με σφοδρότητα στην Πατρίσια Χάισμιθ λέγοντας ‘τις ιστορίες με σασπένς αφήστε τες γι’ αυτές που τις έχουν ζήσει’.

 

  • Ο Νίκος Φίλης χάνει 50 κιλά και απαιτεί να τον αποκαλούν πλέον ‘Πόντιο Στιλάτο’.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

zoi-konstantopoulou

 

    • H Zωή Κωνσταντοπούλου εγκαταλείπει την ενεργό πολιτική και ανοίγει το wine bar ‘Το Επονείδιστο’ στην Αιδηψό.

 

    • Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει ντουέτο με τον Τόμπι Κιθ το τραγούδι ‘Get Out Of My Country You Stinking Muslim’ και ανεβαίνει στο νούμερο ένα του τσαρτ, με τους συλλόγους Γυναικών που το κάνουν με τον ξάδερφό τους να δηλώνουν την υποστήριξή τους.

 

    • Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το γυρίζει στα b-movies και ανακοινώνει σε πανεθνικό δίκτυο ότι η επόμενη ταινία του θα λέγεται Manaconda, με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη και σε κομπαρσιλίκι το Στιβ Μπουσέμι.

 

dimitris+giannakopoulos

 

    • Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διώχνει το Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά από ήττα-σοκ από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και προσλαμβάνει το Γιώργο Σκροπολίθα. Δύο ώρες μετά λέει ‘συγνώμη, λάθος’ και φέρνει πίσω τον Πεδουλάκη, ο οποίος δηλώνει ότι έχει βελτιώσει τα Αγγλικά του, είχε τον ίδιο καθηγητή που έκανε ιδιαίτερα και στον Τσίπρα.

 

    • Σε κλίμα έντασης πραγματοποιείται το έκτακτο συνέδριο του Σύριζα. Σύνεδρος ψιθυρίζει στο διπλανό του ‘έχουμε γίνει η ορντινάντσα του Λαζόπουλου’. Ο Χρήστος Σπίρτζης σηκώνεται από τη θέση του, τον σφαλιαρίζει και του λέει ‘το Λαζόπουλο δε θα τον ξαναβρίσεις. ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ’.

 

  • Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πουλάει πλέον ρολόγια στην Πολυκλινική για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ νομοσχέδιο κατατίθεται που υποχρεώνει τους άντρες να έχουν αναγκαστικά την κόμμωση του Θοδωρή Μαραντίνη.

 

Μέρος Β’ του Μέγα Λούμπεν Καζαμία εδώ.

Best of internet