Quantcast
ORIGINALS

Αφιέρωμα: Όλοι οι λόγοι που κάνουν τον Πιτ Παπαδάκο τον μεγαλύτερο εν ζωή προφήτη

Πατάει κάτω Χορταρεα και Λεβέντη


Herbert Viola · 10 Δεκεμβρίου 2015

Δεν έχουν νόημα οι αναλύσεις για το χτεσινοβραδινό Ολυμπιακός-Άρσεναλ. Για το Ζιρού που τα παστέλωσε, για το Ρομπέρτο που έπνιξε το πρώτο γκολ, για τα εξτρέμ του Ολυμπιακού που δεν τράβηξαν κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Τα είχε πει όλα αυτός μέρες πριν.

 

pit16

 

Το δήλωσε ξεκάθαρα στο Φως ο Πιτ Παπαδάκος. 9 Δεκεμβρίου το ματς, 6 Δεκεμβρίου του Αγίου Νικολάου, προστάτη της θάλασσας, στον Πειραιά το ματς, περνάει αέρα ο Ολυμπιακός.Ο άνθρωπος μιλάει με ντοκουμέντα.

 

pit12

 

Όπως είχε προβλέψει εύστοχα πέρσι ότι ο Ολυμπιακός θα αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

pit1

 

Και το 2010 η γυάλα του έδειξε σωστά ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεφουσκώσει και θα χάσει το πρωτάθλημα. Που να προβλέψει ο άνθρωπος ότι ο Βύντρα θα βάλει γκολ με σουτ έξω από την περιοχή στην Τρίπολη, τον δικαιολογούμε. Τους είπε πάντως να προσέξουν το ματς με την ΑΕΚ, που έβαλε γκολ με φάουλ ο Σκόκο από το Μπουένος Άϊρες και ήρθε 1-2. Τους προειδοποίησε.Αλλά ουδείς προφήτης στον τόπο του.

 

pit2

 

Γιατί ο Πιτ κάνει πάντα προβλέψεις που σοκάρουν.

 

pit7

 

Αυτό ακριβώς περιμένει κανείς από έναν από τους πιο σημαντικούς εν ζωή Έλληνες.

 

pit13

 

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το σύγχρονο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Τα κάνει όλα και τα κάνει τέλεια. Λύνει μάγια.

 

pit5

 

Eίναι άτομο άκρως πολιτικοποιημένο από τα γεννοφάσκια του. Εδώ σε παλιές καλές μέρες με το Δημοσθένη Βεργή( και το πουκάμισό του)

 

pit6

 

Γι αυτό και κατέβηκε υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στις Δημοτικές- Περιφερειακές Εκλογές. Θα μπορούσε να κάνει το χαρτί να αυτοκαταστρέφεται σε 5 δευτερόλεπτα όπως στις Επικίνδυνες Αποστολές. Αλλά δεν το έκανε. Σας είπε να το ανακυκλώσετε. Γιατί όταν ο Πιτ δίδασκε περιβαλλοντική προστασία κάποιοι ήταν ακόμα στα δέντρα.

 

pit3

 

O Πιτ έχει τιμήσει τα ελληνικά στρατά όπως κάθε γεννημένος ηγέτης.

 

pit9

 

Όταν βγαίνει έξω είναι σταντ μπάι το φορτηγό για να φέρει λουλούδια, δεν αστειεύεται, κινούμενη ζημιά λέμε

 

pit4

 

Γιατί όλες του οι μπίτσεζ τον αγαπάνε.

 

 

Πάντοτε κοντά στον πολιτισμό διοργανώνει νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες.

 

pit8

 

Ο Πιτ Παπαδάκος είναι τρένο χωρίς φρένο. Έχει διοργανώσει καλλιστεία που ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε στο όνειρο του δεν έχει δει.

 

 

Και φυσικά πάντα τον βρίσκεις στην πρώτη γραμμή της μάχης
pit10

 

Φέτος συμπλήρωσε 25 χρόνια στο κουρμπέτι και χρειαζόσουν Γενικό Γραμματέα Υπουργείου για βύσμα για να τον δεις από κοντά στην τουρνέ του.

 

pit11

 

Το ‘τι να μας πεις και συ απ’τη ζωή σου, μια νύχτα απ’τη δική μου ολόκληρη η δική σου’ ο Τερλέγκας γι’αυτόν το τραγουδάει.

 

 

Και αν σου έχει μείνει κάποια αμφιβολία έχει παλέψει και με το μακαρίτη Σουγκλάκο στα Ματωμένα ‘Ονειρα. Πάλεψε σαν λιοντάρι.

 

 

Έτσι είναι ο Πιτ. Γεννημένος νικητής.

 

pit15

Best of internet