Quantcast
ORIGINALS

Σκεπτικός Κάφρος #4 – Αεροψεκασμοί

Πως να ελέγχεις τον κόσμο χωρίς να σε υποψιαστεί ΚΑΝΕΙΣ


Mikeius · 8 Φεβρουαρίου 2013

Έχετε παρατηρήσει ότι οι μύθοι έρχονται και φεύγουν σαν μόδες; Για παράδειγμα, στα 70s και τα 90s είχαν πάρει τα πάνω τους οι επισκέψεις και οι απαγωγές από εξωγήινους αλλά ελάχιστοι μιλούσαν για παγκόσμια κυβέρνηση. Πλέον οι εξωγήινοι δεν αποτελούν τόσο μεγάλη απειλή. Μάλλον μας βαρέθηκαν και σταμάτησαν τις πολλές επισκέψεις. Ή μάλλον καταλάβαμε ότι, σε έναν κόσμο που όλοι κουβαλάνε πάνω τους μια κάμερα και ανεβάζουν υλικό στο YouTube, είναι πλέον αδύνατο να μην έχουμε ούτε ΕΝΑ καλό ουφο-βίντεο τόσα χρόνια. Απ’ την άλλη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και όλα τα υποχθόνια σχέδιά της για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού αυτή την εποχή είναι στα φόρτε της! Είδες; Με το που γίνεται η 11η Σεπτεμβρίου, όλως τυχαίως αρχίζουν να ακμάζουν και θεωρίες συνομωσίας για την παγκόσμια πολιτική. Τι σύμπτωση!… Ο νούμερο ένα μύθος-blockbuster των τελευταίων χρόνων είναι φυσικά οι αεροψεκασμοί. Δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε μια τέτοια ιστορία. Ο μύθος του μεγάλου δυνάστη που δηλητηριάζει τον ίδιο του το λαό υπάρχει εδώ και αιώνες. Μάλιστα είχε ξαναγίνει της μόδας σχετικά πρόσφατα, όταν εμφανίστηκαν οι θεωρίες συνομωσίας για το φθόριο στο νερό.

 

Τέλος πάντων, σύμφωνα με τη θεωρία των αεροψεκασμών, υπάρχει λόγος που ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι τόσο δεκτικός στα μέτρα της Νέας Τάξης: μας ψεκάζουν με χημικά! Τα μεγάλα κεφάλια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης αποφάσισαν να ταΐσουν όλον τον κόσμο ένα είδος νευροτοξίνης που με κάποιο τρόπο μπαίνει στο μυαλό μας και μας κάνει πράους, υποταγμένους και συνεργάσιμους. Και ο καλύτερος τρόπος για να εξαπλώσουν αυτή τη νευροτοξίνη είναι να την ψεκάζουν στην ατμόσφαιρα για δεκαετίες χρησιμοποιώντας επιβατικά αεροπλάνα από διάφορες αερογραμμές. Ακριβώς φίλοι και φίλες. Η άσπρη γραμμή που βλέπετε να βγαίνει πίσω από ένα αεροπλάνο δεν είναι καυσαέρια. Είναι χημικοί αεροψεκασμοί! Είναι chemtrails!

 

Ας δούμε πρώτα γιατί όλα αυτά δε βγάζουν νόημα απο φυσική άποψη. Η κλασική «ουρά» που αφήνει πίσω του ένα αεροπλάνο λέγεται ίχνος συμπύκνωσης. Αποτελείται κυρίως από σταγονίδια νερού που περιέχονται στα καυσαέρια και παγώνουν σε μικρά κρυσταλλάκια μόλις έρθουν σε επαφή με την ατμόσφαιρα. Ο σχηματισμός αυτών των κρυστάλλων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το υψόμετρο, τα συστατικά του καυσίμου, η ατμοσφαιρική πίεση ή η διαφορά θερμοκρασίας καυσαερίου και ατμόσφαιρας. Γι’ αυτό και το σχήμα, η διάρκεια και η απόσταση του ίχνους από το αεροπλάνο διαφέρουν από πτήση σε πτήση.

 

Πιο απλά… 

 

Αλλά έστω. Έστω ότι η ουρά είναι όντως ψεκασμένα χημικά για mind control. Μπορούν αυτά τα χημικά να φτάσουν από το αεροπλάνο στους πνεύμονές μας; Δύσκολα. Τα αεροπλάνα αρχίζουν να βγάζουν ουρές από τα 8.000 μέτρα και πάνω. Σε αυτά τα υψόμετρα είναι ρουτίνα να πετάς παρέα με ανέμους 150 χιλιομέτρων την ώρα. Άρα ό,τι ψεκάσεις εκει πάνω κατά πάσα πιθανότητα θα παρασυρθεί από τον αέρα και θα καταλήξει στον ωκεανό. Γι’ αυτό και οι αγρότες που ψεκάζουν φυτοφάρμακα δεν λένε στον πιλότο να ανέβει 8.000 μέτρα πάνω απ’ το χωράφι! Αλλά πάλι έστω. Έστω ότι το σπρέι πέφτει εκεί που πρέπει να πέσει. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να πέσει, έχει διαλυθεί τόσο πολύ στην ατμόσφαιρά, που η δόση που παίρνεις τελικά είναι πολύ μικρή για να έχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το και μόνος σου. Την επόμενη φορά που θα έχεις βουλωμένη μύτη, ψέκασε ένα ολόκληρο Otrisalin απ’ το μπαλκόνι, κατέβα κάτω, πάρε βαθιές ανάσες και δες αν θα κάνει διαφορά.

 

Αλλά πάλι, έστω! Έστω οτι ψεκάζουν χημικά και έστω ότι τα χημικά δεν παρασύρονται όπου να ‘ναι και έστω ότι η δόση είναι αρκετή για να μας επηρρεάσει την κριτική σκέψη και να μας κάνει συνεργάσιμους. Οι «ψεκαστές» πώς τη γλιτώνουν; Δεν εννοώ τους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό. Εννοώ τα μεγάλα μυαλά που σχεδιάζουν και επιβλέπουν όλη αυτή τη συνομωσία. Δεν έχω δει ποτέ τους Ροκφέλερ ή τους Ρόθτσαϊλντ να κυκλοφορούν με μάσκες αερίων, οπότε υποθέτω έχουν βρει άλλη άμυνα ενάντια στα ίδια τους τα chemtrails. Και μια και το θίξαμε αυτό, αγαπητέ συνομωσιολόγε, ΕΣΥ πώς τη γλιτώνεις; Αν υποθέσουμε ότι οι αεροψεκασμοί όντως υπάρχουν και όντως μας αποβλακώνουν, εσύ πώς καταφέρνεις ακόμα να «πολεμάς το Σύστημα» με τα blog σου και τα αποκαλυπτικά σου βίντεο; Έχεις κάποια ανοσία στο mind control που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε; Και αν ναι, γιατί δεν τη μοιράζεσαι; Ε; Εγωίσταρε!

 

“Μόλις άνοιξα και tumblr. Τρέμε, κατεστημένο!”

 

Ειλικρινά, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο ψεκασμός χημικών από τα 26.000 πόδια είναι ο πιο ηλίθιος τρόπος για να ελέγξεις έναν λαό; Στην τελική, είσαι δικτάτορας; Έχεις μια δραστική ουσία που μπορεί να τους ελέγχει όλους; Ρίχτη στο νερό, ηλίθιε! Τράβα στην Υλίκη ένα βράδυ και άδειασε μια δεκαριά βαρέλια. Είναι πιο διακριτικό απ’ το να το ψεκάζεις μέρα μεσημέρι σε κοινή θέα και σίγουρα πιο αξιόπιστο απ’ το να περιμένεις πότε θα τύχει να πέσει αρκετή δόση στο έδαφος. Ή ακόμα καλύτερα, παράτα τελείως αυτό το σχέδιο. Πρέπει να φτιάξεις το χημικό σε βιομηχανικές ποσότητες, να το βάλεις σε όσα περισσότερα αεροπλάνα μπορείς, να δωροδοκήσεις τους επιστήμονες που το επινόησαν και τους τεχνικούς που κάνουν συντήρηση στον εξοπλισμό και να σκοτώσεις αυτούς που σχεδιάζουν να σε καρφώσουν. Χώρια που πρέπει να πληρώσεις και μια στρατιά πράκτορες για να εκτελέσουν το σχέδιο και να το κρατήσουν μυστικό για δεκαετίες. Συγνώμη, αλλά με τα μισά λεφτά μπορείς να προσλάβεις μόνο τους πράκτορες, να κάνεις ένα ωραιότατο πραξικόπημα, να γεμίσεις τα media προπαγάνδα και να ελέγχεις έτσι το λαό. Τόσες χιλιετίες αυτή τη μέθοδο εφαρμόζουν όλοι οι δυνάστες και μια χαρά πιάνει.

 

Αλλά εγώ σου δίνω και αυτό. Έστω ότι τα αεροπλάνα όντως ψεκάζουν mind control χημικά. Και έστω ότι τα χημικά πέφτουν αξιόπιστα και φτάνουν σε αυτούς που πρέπει να φτάσουν. Και έστω ότι όλοι οι συνομώτες έχουν ανοσία. Και έστω ότι προτιμούν όλο αυτό το σχέδιο αντί για κάτι πιο διοκιμασμένο, φτηνό και εύκολο. Η τελευταία μου ερώτηση είναι: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΝΤΩΣ; Σύμφωνα με τα συνομωσιολογικά site, οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν πειραματικά στον Β’ Παγκόσμιο και έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας από τη δεκαετία του ‘60. Ναι, τη δεκαετία του ’60. Την εποχή που είχαμε τις τεράστιες διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των μαύρων, την άνοδο του φεμινιστικού κινήματος, τις απεργίες 11.000.000 εργατών στη Γαλλία, την σεξουαλική επανάσταση, το αντιπολεμικό κίνημα για το Βιετνάμ και μια γενικότερη έκρηξη αντικαθεστωτισμού στα αμερικάνικα πανεπιστήμια. Δεν ξέρω τι ψεκάζανε τότε, αλλά μάλλον δεν έπιασε.

 

“ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ! Να το διαλύσουμε σιγά-σιγά και να πάμε σπίτια μας.” – Martin Luther King

 

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα στη θεωρία των chemtrails και όλες τις άλλες θεωρίες περί mind control. Προσπαθούμε όλοι να εξηγήσουμε ένα φαινόμενο και τελικά κανένας δε ρωτάει αν αυτό το φαινόμενο υπάρχει. Είμαστε όντως πράοι, συνεργάσιμοι και υποταγμένοι; Έξω απ’ τα σπίτια μας υποθέτω πως ναι, αλλά ένα νευροχημικό δε γίνεται να επηρρεάζει μόνο τη δημόσια ζωή σου. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά τώρα τελευταία ο Έλληνας έχει κάνει χόμπι το να τσακώνεται, να γκρινιάζει και να ωρύεται για το πόσο τον πηδάει το κατεστημένο. Μπορεί να μη θίγει το ζήτημα στη δουλειά του ή στις κάλπες, αλλά σίγουρα το θίγει στις ιδιωτικές του συζητήσεις. Αν σε ψεκάζουν με χημικά σχεδιασμένα να σε κάνουν δεκτικό στην εξουσία, θα πρέπει να είσαι δεκτικός στην εξουσία και μες στο σπίτι σου. Στις πολιτικές συζητήσεις που κάνεις με φίλους. Στις κουβέντες που πιάνεις στο μπαρ. Στο σαλόνι όταν βλέπεις τηλεόραση. Και αυτό πολύ απλά δε συμβαίνει!

 

Best of internet