Quantcast
ORIGINALS

Όλη η παράνοια που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή, σε μια μικρή χαρακτηριστική ιστορία

Αμερικάνοι εθελοντές ενώθηκαν με τους Κούρδους για να πολεμήσουν τον ISIS, αλλά κάτι δεν είχαν καταλάβει


felix · 27 Μαΐου 2015

Η παράνοια δεν έχει τέλος σε αυτό το δύσμοιρο κομμάτι της Μέσης Ανατολής απ’ ό,τι φαίνεται. Ας το πάρουμε από την αρχή:

Το ΙSIS γίνεται μεγάλο, πάει να γίνει χαλιφάτο, κατακτά πόλεις, ξεφτιλίζει τον επίσημο στρατό του Ιράκ, κοντράρει σκληρά τον επίσημο στρατό της Συρίας, βγάζει λεφτά με πετρέλαια και ταυτόχρονα σταυρώνει/αποκεφαλίζει/σκλαβώνει/ακρωτηριάζει σχεδόν τους πάντες, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, άθεους, όλους γενικά.

Είναι οι πιο Κακοί τύποι στην πιάτσα.

 

isis-iraq-war-crimes.si

 

Από όλους στην περιοχή που κυνηγιούνται με το ISIS, οι πιο συμπαθητικοί μακράν είναι οι Κούρδοι της Συρίας: πολεμάνε για να σώσουν τις οικογένειες και τα σπίτια τους και ταυτόχρονα, θεαματικό για την περιοχή, φαίνεται να θεωρούν τις γυναίκες ίσες με τους άντρες και μάλιστα ένα 20% αυτών που πολεμούν είναι γυναίκες.

 

Cxb8fLn

 

Όταν η φάση με το ISIS άρχισε να γίνεται ανυπόφορη, διάφοροι εθελοντές από τη Δύση, πολλοί από αυτούς πρώην στρατιώτες στον Αμερικάνικο, Καναδικό, ή Βρετανικό στρατό, έφυγαν για Κουρδιστάν για να βοηθήσουν τους Κούρδους να μη χάσουν όλοι τα κεφάλια τους.

Η μεγαλύτερη ανάγκη δεν ήταν στο “επίσημο” Κουρδιστάν, που είναι στο Ιράκ, αλλά στο κομμάτι στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας που λέγεται Ροζάβα, εκεί που ήταν δηλαδή και το γνωστό Κομπάνι.

 

1980268_722294227858668_3743818089396899643_o_0

 

Μετά από κάποιους μήνες κοινού αγώνα Κούρδων – Δυτικών στη Ροζάβα ενάντια στον κοινό εχθρό, το μπαμπούλα ISIS, μαντέψτε τι έχει να δηλώσει ένα κομμάτι από αυτούς τους εθελοντές:

OTI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

“a bunch of damn Reds”.

 

Αφού λοιπόν είδαν στους ταλαίπωρους Κούρδους το Στάλιν και τον Πολ Ποτ, ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή για τους Δυτικούς εθελοντές μας;

Μα και φυσικά να καταταγούν σε μια άλλη θρησκευτική πολιτοφυλακή, την Dwekh Nawsha, αυτή τη φορά των Ασσύριων, που είναι μια άλλη εθνότητα εκεί γύρω και χριστιανοί. Μόνο που είναι κάπως θρησκόληπτοι:

 

ucb98ob14w8nkitojrwi

vfhp12mt1yjcf6zaht1s

 

Οι οποίοι στρατολογούν και με memes:

l8rlxvamxffzdrvitacp

 

Με άλλα λόγια: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΤΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ

Aν και σύμφωνα με τον Jordan Matson, Αμερικάνο πρώην στρατιώτη που συνεχίζει να ενισχύει τους Κούρδους, παίζει απλά να το κάνανε γιατί κωλώσανε όταν κατάλαβαν πόσο ζόρικη είναι η κατάσταση εκεί, η τρέλα της φάσης μας διαφεύγει:

Πρώτον, το ότι ήταν μουσουλμάνοι δεν τους πείραξε αλλά τους πείραξε το ότι ήταν αριστεροί.

Δεύτερον, σε μια περιοχή που υπάρχουν 666 πολιτοφυλακές θρησκόληπτων και κάνουν όλες τα δικά τους αυτοί αποφάσισαν να στηρίξουν άλλη μία.

 

STOP THE MADNESS

Best of internet