Quantcast
ORIGINALS

Η ζωή είναι όμορφη αν είσαι λαμόγιο κάγκουρας: η περίπτωση του Βασιλη Μηλιώνη

Η άλλη πλευρά του νομίσματος “Φωτόπουλος” είναι ίσως ακόμα πιο απαίσια


Χτες σας δείξαμε τι σημαίνει κρατική ΔΕΗ, δηλαδή συνδικαλάρες, ΠΑΣΟΚισμός και τα μυαλά στα σοσιαλιστικά μπλέντερ.

Σήμερα, ακολουθεί η εξόχως διδακτική ιστορία των κ.κ. Αριστείδη Φλώρου και Βασίλη Μηλιώνη, δηλαδή των βασικών κατηγορούμενων για την υπόθεση Energa – Hellas Power, προκειμένου να δούμε τι σημαίνει “ελεύθερη αγορά ενέργειας” στη γαλανόλευκη μπανανία μας.

 

energa_297874622

 

Οι δυο enterpreneurs κατηγορούνται οτι υπεξαίρεσαν περίπου 255 εκατομμύρια ευρώπουλα, μέσω των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ρεύματος που είχαν στήσει (Φλώρος – Energa, Μηλιώνης – Hellas Power). Η κομπίνα είχε ως εξής: τα δυο τσακάλια δεν κατέβαλλαν ποτέ στο κράτος το “χαράτσι” και άλλα τέλη τα οποία βέβαια εισέπρατταν κανονικά απο τους περίπου 200.000 πελάτες τους.

Μέχρι σήμερα που ξεκίνησε η δίκη, δήλωναν καθαροί σαν το χιόνι, πιθανότατα επειδή όταν παίζουν τόσα φράγκα, μπορεί κανείς να προσλάβει δικηγοράρα με φωνή πεινασμένου γατούλη και δυνατές άκρες στη Νέα Δημοκρατία:

 

boridhw

 

Oταν όμως οι δυο Στιβ Τζόμπς των ηλιθίων, είδαν οτι τα ισόβια ε-ε-έρχονται, είπαν “δε γαμιέται” και σαν καλά παιδιά, προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν γύρω στα 100 ψώρο-εκατομμύρια, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους.

Εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Μηλιώνη σήμερα να κρυφτεί πίσω απο φίλους/συγγενείς ερχόμενος στο δικαστήριο, προκειμένου να αποφύγει τους φωτογράφους:

 

DSC_3254c-1-)

 

… μια πόζα η οποία καμία σχέση δεν είχε με την εικόνα του ανοιχτοχέρη καγκουρίνιο του οποίου τα πάρτυ στη Μύκονοοο και σε όλα τα χάι-κλας σκυλάδικα της Αθήνας, έχουν αφήσει εποχή.

 

ImageHandler (1)

 

 

 

Το δίδαγμα για τη νεολαία της χώρας και όλους τους υπόλοιπους είναι ξεκάθαρο: κάνε λαμογιές, αν σε πιάσουν κάνε το κορόιδο, αν δεις ότι την πάτησες και σε στριμώχνουν ζήτα συγγνώμη και δώσε κάποια πίσω – και με όσα σου μείνουν στην τσέπη κάνε ζημιές στον Μαζώ…

 

assets_LARGE_t_420_54293573

 

001

 

 

Παίξε με μωράκια που μόνο Ρώσοι μεγιστάνες ιδιοκτήτες ομάδων μπορούν να κυκλοφοράνε…

KAILI MILIONIS54025121_type12128-2

 

 

Και κάνε εν γένει μια ζωή βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα κάθε δαπίτη:

newego_LARGE_t_420_54293889

 

(…)Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα – κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπαρ-ρεστροράν της Μυκόνου, 80.000 ευρώ σε λουλούδια στο Μαζωνάκη σε ένα βράδυ, πλαστικοβύζες μοντέλες, την παρέα του Λάκη Γαβαλά, 2.500 ευρώ για ένα μπουκάλι βότκα, μια τεράστια βίλα στη Παλιά Πεντέλη… (από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για το περσινό πάρτι μίας εβδομάδας του Β. Μηλιώνη)

 

mykon2b

 

mykon1b

 

mykon9b

 

 

milionis6

 

…και προφανώς άλλα τόσα που ποτέ δεν είδαμε ούτε θα δούμε, επί δέκα.

 

milionis3

 

 

Αν μας διαβάζει ο Θάνος Τζήμερος, ας κάνει ένα κόπο να μας εξηγήσει και πάλι γιατί η ελεύθερη αγορά είναι τόσο “ουάου”, γιατί -προσωπικά- αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω μια μεγάλη αγκαλιά τον Φωτόπουλο… πράγμα που δεν με κάνει να νιώθω ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.

Best of internet