Quantcast
ORIGINALS

8 βίντεο εγxώριων και μη που κάνουν το κλάμα του Pharrell Williams να μοιάζει με σταγόνα στον Ωκεανό

Ενα μίνι αφιέρωμα στο κλάμα. Έτσι γιατί έρχεται και η σταύρωση οσονούπω


EGO PETRO · 16 Απριλίου 2014
Ρέα από το μπίγκ μπράδερ

Τι σου ‘κανα και πίνεις… και κλάμα το κορίτσι με τα τσιγάρα ένα ένα γιατί έφυγε το αγόρι που αγαπεί. Αλλά ένα άλλο κλάμα της έμεινε στην ιστορία του μπιγκ μπράδερ στην Ελλάδα. Αυτό του παράπονου.
 
“Ο Χρήστος και ο Κώστας εμένα γιατί δεν με αγκαλιάζουν;” (0.51-1.04)
 

 
 

Ρίτσαρντ Σίμονς

Η Ελένη Πετρουλάκη με αραίωση. Ο άνθρωπος-κόκα που έπεισε την Αμερική ότι τα Μάκ Ντόλαντς είναι τζίζ κακά σε επίσκεψη του στον υπερμέγιστο Howard stern, σπάει και μιλάει για τη ζωή του. Το κλάμα που έχει ρίξει αυτός ο άνθρωπος στα αμερικάνικα μίντια δεν λέγεται. (30.35-31.03)
 

 
 

Στέλλα Μπεζαντάκου

Τα κροκοδείλια δάκρυα της Στέλλας που εξηγεί ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από τα νούμερα και την τηλεθέαση. Υπάρχει το μαγαζί που δουλεύει Τετάρτη με Σάββατο, ώρες καταστημάτων.
 

 
 

Ρούλα Βροχοπούλου

Μπούμ Σακαλάκα! Η καλύτερη επαγγελματίας κλαψιάρα που έκλεισε συμφωνία για τη δημιουργία υδροηλεκτρικού φράγματος από την ίδια εταιρία που έφτιαξε αυτό του Ασουάν. Όλος περιέργως παρά το τόσο κλάμα της που φάγαμε στην μάπα, δεν βρίσκεις εύκολα βιντεάκι της με κλάμα στο youtube (εδώ στο 3.22-3.57)
 

 
 

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ελλάδα-Πορτογαλία 2004. Με την κεφαλιά του άνθρωπου σπουργίτι άνοιξαν οι κάνουλες και τρέξανε τα δάκρυα ποτάμι για τον Κριστιάνο. Είναι βαριά βαριά…..
 
https://www.youtube.com/watch?v=QUc3NJdTEBU
 
 

Κωσταντίνος Καραμανλής

Ο ιστορικός Έλληνας πολιτικός φρυδοστέγαστρο ανακοινώνει στα Ελληνικά μίντια ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.
 

 
 

Μάργκαρετ Θάτσερ

 
H σιδηρά κυρία στην πιο συναισθηματική στιγμή που μπορούσε να βρεθεί. Μετά την επέμβαση στην Ιρανική πρεσβεία φυσικά που πληροφορήθηκε τον θάνατο ενός από του ομήρους και ανοιγόκλεισε τα μάτια της. Μη περιμένετε δάκρυ πάντως. Απλά υγράθηκαν λιγάκι τα ματάκια της.
 

 
 

Καλύτερο κλάμα στον κόσμο ολάκερο

Ο γιος λέει στον μπαμπά ότι τον αγαπά. Αυτό χρειάζεται μόνο για να βγει το κλάμα που σε κάνει να γελάς χαιρέκακα με τον πόνο του άλλου.
 

Best of internet