Quantcast
ORIGINALS

[LUBEN ΚΑΤΕΡΙΝΑ] #1: 10 τρόποι για να καλύψετε τα στοιχεία ενός “τυχαίου” φονικού

Εσείς ρωτήσατε, η Luben Κατερίνα σας απάντησε.


Luben Κατερίνα · 8 Νοεμβρίου 2013

Ερώτηση: Σπάει ο διάολος το ποδάρι του (όπως έλεγε η γλυκύτατη γιαγιά μας) και όλως τυχαίως σκοτώνουμε κάποιο μισητό πρόσωπο. Τι κάνουμε;

Η Luben Κατερίνα απαντάει: Μη πανικοβάλλεστε αγαπητές μου αναγνώστριες. Χάρη στις φιλενάδες μου από το top criminal justice schools και τις σημαντικές πληροφορίες που μου έδωσαν, σας παραθέτω 10 τρόπους για να καλύψετε το τυχαίο φονικό που έγινε ή πρόκειται να γίνει. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ας βασιστούμε στο δεύτερο ενδεχόμενο.
 
 

Σχέση με το θύμα

luben κατερίνα 2

Σύμφωνα με στατιστικά των κοριτσιών, το 24.2% των φόνων έγιναν από συγγενικά πρόσωπα, το 53.8% από άτομα που γνώριζαν και το 34.6% από τις γυναίκες ή τις κοπέλες τους. Οπότε βάλτε στην άκρη κάθε κακή σκέψη για τον άντρα σας ή καμία φίλη σας. Προσλάβετε κανέναν πληρωμένο δολοφόνο για αυτές τις περιπτώσεις. Κρα κάνει ο κόσμος από τέτοια παλικάρια. Και οι τιμές, προσιτές.

 
 

DNA

Cleaning-Person

Προσπαθήστε να επιλέξετε χώρο στον οποίο βρίσκονται δείγματα DΝA από διάφορα άτομα. Οι τουαλέτες σε κάποιο τυχαίο club ή σαλόνι ομορφιάς είναι μία πολύ καλή ιδέα.

Η αφαίρεση οποιουδήποτε δικού σας ίχνους DΝA γίνεται τόσο δύσκολα όσο αφαιρείται κι ο λεκές από κόκκινο κρασί. Αυτό όμως που πολλές φιλενάδες δεν ξέρουν, είναι το ενεργό οξυγόνο. Σβήνει στο άψε-σβήσε κάθε υπόλειμμα ενοχοποιητικού DNA και επειδή η Μελίσσα γνωρίζει καλύτερα, ορίστε ένα βίντεο για την δράση αυτού του εξαιρετικού υλικού.

 
 

Εγγύτητα

luben κατερίνα 3

Προσπαθήστε να μην κουραστείτε την προηγούμενη μέρα. Ακυρώστε κάποιες δραστηριότητες που μπορεί να σας κούραζαν, όπως το μάθημα γιόγκα. Προσοχή, μην ακυρώσετε πολλά πράγματα βέβαια γιατί μπορεί να προκαλέσετε υποψίες.
 
Πολύ καλή ιδέα είναι ο φόνος να γίνει εκτός της πόλης σας ή σε μέρη στα οποία δεν συχνάζετε, για να μπορείτε να αποφύγετε να περάσετε από το τόπο του εγκλήματος μετά τον φόνο. Επίσης καλό θα ήταν να φύγετε για ένα ταξιδάκι, αλλά όχι πολύ μακριά, για τις παλιό-υποψίες που λέγαμε!
 
 

Τύπος φόνου

luben κατερίνα 4

Η επιλογή του τρόπου δολοφονίας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό που πρέπει να εξετάσετε είναι οι δυνατότητες σας αλλά και το στιλ που θέλετε να δώσετε χωρίς να καρφωθείτε. Για παράδειγμα η σταύρωση του θύματος, αν έχετε συχνή επαφή με την εκκλησία, είναι μια πολύ κακή ιδέα.
 
 

Στοιχεία

luben κατερίνα 5

Το μόνο που πρέπει να αφήσετε στην θέση του είναι το πτώμα και τα προσωπικά του αντικείμενα. Τα υπόλοιπα πρέπει να καθαριστούν και να συγυριστούν σαν να ερχόταν η πεθερά σας για πρώτη φορά στο σπίτι. Ελπίζω να πήρατε το μήνυμα.
 
 

Χρόνος

luben κατερίνα 6

Η καλύτερη ώρα για μια δολοφονία είναι 5-6 το πρωί μεσοβδόμαδα. Καθόλου δύσκολο για μία πάρτι άνιμαλ σαν και εσάς που δεν το βάζετε ποτέ κάτω στο θέμα νυχτερινής διασκέδασης.
 
 

Εργαλεία

luben κατερίνα 7

Το ξέρω ότι δεν θα το δεχτείτε αλλά είναι σημαντικό: αποφύγετε κάθε τι ακριβό και γνωστής μάρκας. Ο φόνος θέλει τις θυσίες του! Η αγορά οποιουδήποτε εργαλείου για το “συμβάν” πρέπει να γίνει από μεγάλα εμπορικά κέντρα εκτός της περιοχής σας. Θα μου πείτε πού καλύτερα από το Mall και το Golden Ηall, αλλά έχει και η υπόλοιπη Αθήνα κάτι εμπορικά. Επίσης καιρός να ξεσκονίσετε τα συρτάρια σας και να ψάξετε για χαρτονομίσματα, γιατί το πλαστικό χρήμα ούτε που να το σκέφτεστε!
 
 

Άλλοθι

luben κατερίνα 8

Ψάξτε διάφορα ιβέντς άνω των 2000 καλεσμένων που θα γίνουν τη συγκεκριμένη ημέρα και κάντε σε όλα attend. Καλό είναι να κάνετε ιδιαιτέρως εμφανή την παρουσία σας ποστάροντας τραγούδια ή comments στο event, του τύπου “Τι ωραία που θα περάσουμε φιλενάδες μου” κλπ. Άλλη μια καλή πρακτική είναι να κλείσετε με την πιστωτική σας τριήμερο σε ένα χωριουδάκι κοντά στην Αθήνα, κλείνοντας και ξενοδοχείο. Η Ηλιούπολη είναι μια καλή επιλογή γιατί έτσι θα έχετε χρόνο να γυρίσετε και στο ξενοδοχείο.
 
 

Τρόπος διαφυγής

luben κατερίνα 9
Αφήστε το αμάξι σας στην άκρη. Το ποδήλατο έχει γίνει πολύ σικ τον τελευταίο καιρό και είναι μία πολύ καλή λύση για μεταφορικό μιας και δεν διαθέτει πινακίδες. Μη φοβηθείτε να πάρετε και μετρό αν βιάζεστε να γυρίστε στο ξενοδοχείο. Οι κάμερες εκεί είναι κάτι σαν την λεύκανση αιδοίου. Μόνο και μόνο για να νιώθουμε ασφαλείς.
 
 

Επακόλουθα


Αποφύγετε Φαίη και Τζενούλα σαν ο διάολος το λιβάνι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβάλουν το συμβάν και να σας δημιουργήσουν τύψεις με την επιρροή που έχουν σε όλες μας. Συνεχίστε την ζωή σας κανονικά και αν τυχόν καταλάβουν κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά σας σκαρφιστείτε κάποια δικαιολογία. Ο θάνατος σκυλίτσας φίλης είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα.
 
 
Αυτά φιλενάδες μου για σήμερα. Ως την επόμενη εβδομάδα που θα τα ξαναπούμε, έχετε κάποια ερώτηση που θέλετε να σας απαντήσει η Luben Κατερίνα; Αφήστε την στα σχόλια!

Best of internet