Quantcast
ORIGINALS

Οι πιο Ακριβές Διαφημίσεις στην Ιστορία

Διαφημιστικά σπότ που κόστισαν κάτι παραπάνω


EGO PETRO · 22 Οκτωβρίου 2013
CARLTON DRAUGHT(Μπύρα): 1.5 εκατομμύρια δολάρια (2005)


 
 
H ποικιλία κειμένου θυμίζει στίχους των Vegas.

 
 

FERRARI/SHELL: 4.5 εκατομμύρια δολάρια (2007)


 
 
Ξεκινάει με το παλιότερο μοντέλο της γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων (σαν ειδήσεις του Star ακούστηκε ) και φτάνει, με κάποιες εναλλαγές στα τοπία και στα μοντέλα, να παρκάρει το τελευταίο μοντέλο της ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  σε ένα βενζινάδικο στο οποίο ο οδηγός και ο υπάλληλος γνωρίζονται. Του κράταγε και χρόνο μωλέ μωλέ!

 
 

HONDA: 6.2 εκατομμύρια δολάρια (2003)


 
 
Και έρχεται τώρα λοιπόν ο top commenter να πει “Ξεκολλάτε ρε νουμπάδες. Έχει αποκαλυφθεί εδώ και χρόνια οτι είναι από pc”. Ύψιστε σχολιαστή είναι 100% αληθινό και χρειάστηκαν πάνω από 606 λήψεις για να το καταφέρουν. Αυτό δεν παύει να τους κάνει μαλάκες που πλήρωσαν 6.2 εκατομμύρια για αυτό το πράγμα.

 
 

PEPSI: 8.1 εκατομμύρια δολάρια (2002)

 
 

CHRYSLER: 12 εκατομύρια (2011)

 
  
Έμινεμ, μπαμ μπάμ, σκληρά πράγματα και αντρίλα . Άρωμα αμερικλανιάς στον αέρα, η μαύρη Chrysler παρκάρει στο Fox Theater και ο Mάρσαλ κατευθύνεται σε μία χορωδία η οποία εκστασιάζεται μπροστά στην παρουσία του. ΔΙΣ ΙΣ ΔΕ ΜΟΤΟΡ ΣΙΤΙ ΕΝΤ ΔΙΣ ΙΣ ΓΟΥΑΤ ΓΟΥΙ ΝΤΟΥ και δώστου Lose Yourself από πίσω. Εκσπερμάτωση τεστοστερόνης από τους δακρυϊκούς μου αδένες.

 
 

AVIVA: 13.4 εκατομμύρια δολάρια (2008)


 
 

Αλλαγή ονόματος για την εταιρία. Κάτσε να δώσουμε 13.4 εκατομμύρια να δείξουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που αλλάζουν όνομα. Οι Μπρους,  Άλις Κούπερ και λοιποί έχουν αλλάξει, γιατί όχι και εμείς;

 
 

GUINNESS: 16 εκατομμύρια (2007)


HONDA – GUINNESS 0-1

 
 

CHANEL:Τιμή ανεκτίμητη (2004)

 
 
Nicole Kidman,Βaz Luhrmann και άρωμα Moulin Rouge στο βίντεο. Το πιάσατε; Άρωμα Moulin Rouge; Το σανέλ νάμπερ φάιβ είναι άρωμα; Λογοπαίγνιο και τέτοια! Όπως και να έχει, δεν αναφέρθηκε το κόστος της διαφήμισης για να μην έχουμε ατυχήματα. Πάντως για να πάρετε μία ιδέα μπορείτε να αγοράσετε 3.300.000.000 μουστάκια γαρίδας!
 
 

Best of internet