Quantcast
ORIGINALS

Η Αιώνια Πάλη Μεταξύ Σκύλου και Γάτας

Μέσα από δύο τηλεοπτικές εκπομπές: Cesar Millan και Jackson Galaxy, απ’ το luben με αγάπη


σουπερ σαγιαν · 19 Ιουλίου 2013

2 τύποι σε κάτι σαν crash test. 2 μορφές που διαπρέπουν στο τομέα τους και τα ονόματά τους αποτελούν ταυτόσημο των πιο στρυφνών, ξεροκέφαλων, άγριων αλλά και γλυκών τετράποδων. 2 εκπομπές.

 
 

Cesar Millan

 
 

Cesar Millan Rollerblades

 
 

Ο Cesar Millan είναι εκείνη η τυπάρα που ίσως έχετε πετύχει κάποια μεσημέρια στη τιβί, με τα ψαρά μαλλιά, το χαλαρό στυλ και το χαμόγελο κάτι από διαφήμιση τεχνητής οδοντοστοιχίας ή και λεύκανσης.

 
 

Εκπαιδευτής σκύλων. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Φέρνει βόλτα ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις και πάνω απ όλα παραμένει cool. Μπορεί να διυλίσει τον κώνωπα, μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο. Δεν υπάρχει ζωντανό που να μην μπορεί να επιβληθεί σε αυτό, από chiwawa έως doberman. The size doesn’t matter για τον Millan.

 
 

Η εκπομπή του Dog Whisperer with Cesar Millan διήρκεσε 9 χρόνια και όπως φαντάζεστε σημείωσε τεράστια επιτυχία. Σε αυτές τις σεζόν, αντιμετώπισε και έλυσε σχεδόν κάθε προβληματική συμπεριφορά που μπορεί ένας σκύλος να αναπτύξει. Σε ένα απ τα 6 βιβλία του και bestseller μάλιστα, αναφέρει:

 
 

Cesar Millan book

 
 

– Δεν υπάρχουν «προβληματικές ράτσες». Μόνο προβληματικά αφεντικά.

– Τα αγελαία ένστικτα ενός σκύλου είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη συμβίωση μαζί του.

– Κάθε σκύλος έχει ανάγκη να ασκεί ένα καθήκον.

– Επικοινωνείτε με το σκύλο σας, αλλά στο δικό του επίπεδο.

– Επιλέξτε τον κατάλληλο σκύλο για σας και την οικογένειά σας.

– Άλλο πειθαρχεία κι άλλο τιμωρία και αγάπη.

 
 

Καλά όλα αυτά, αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τον εν λόγω κύριο, ένα πράγμα θα έχει καρφωθεί στο κεφάλι σας: Ο τρόπος που επιβάλλεται. Και αυτός, δεν είναι άλλος από έναν ήχο. Ο ίδιος έχει γίνει διάσημος για εκείνον και εξηγεί οτι προέκυψε απ τη μαμά του, η οποία με αυτό τον τρόπο τον ειδοποιούσε πως ξεπέρασε τα όρια.

 
 

 
 

Jackson G

 
 

Jackson Galaxy

 
 

Και περνάμε στον Jackson Galaxy. Δυστυχώς αυτόν τον χαίρεται μόνο το Animal Planet προς το παρόν, αλλά σίγουρα αποτελεί το αντίπαλο δέος στο θέμα γάτα. My Cat from Hell λέγεται η εκπομπή και ο τίτλος είναι περιγραφικότατος.

 
 

Γάτες που δαγκώνουν και γρατσουνάνε αδιαλείπτως, που τρομοκρατούν, που τραμπουκίζουν νεότερα μέλη, που το σκάνε ή σκάνε στο φαγητό. Για όλα αυτά, έχει τη λύση ο Jackson Galaxy. Θηριώδης με piercing, γενειάδα, δική του μπάντα και μανίκια γεμάτο γάτες. Έχει εκδώσει το δικό του βιβλίο, και πάει τραίνο για την τέταρτη τηλεοπτική του σεζόν. Έχει 4 γάτες και ένα σκύλο.

 
 

JacksonPres

 
 

 
 

The choice is yours.

 
 

Best of internet