Quantcast
ORIGINALS

Ο Σαδισμός στο Μεγαλείο του

Όταν ψάχνεις να βρείς κοινωνική αναγνώριση με κάθε τρόπο, τότε τα αποτελέσματα είναι ο ξεπεσμός του ανθρώπινου είδους


EGO PETRO · 22 Ιουνίου 2013

Όταν η χολιγουντιανή μαλάκυνση σε συνδυασμό με την ανασφάλεια του οποιουδήποτε ατόμου συνδυαστούν τότε τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Ο άνθρωπος σαν κοινωνικό ον πάντα θέλει να ανήκει σε μία ομάδα. Το σκηνικό όμως που γίνεται κυρίως στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια είναι κάτι παραπάνω από ηλιθιότητα. Είναι ο σαδισμός στα μεγαλεία του.

Κάθε νέος για να μπει σε μία λέσχη-κοινότητα, πες όπως θέλεις αυτές τις μαλακιές, πρέπει να περάσει από συγκεκριμένες δοκιμασίες για να θεωρηθεί μέλος και να κάνει αργότερα τα ίδια στους νέους. Οι συγκεκριμένες δοκιμασίες έχουν βασικό στοιχείο τον εξευτελισμό του ατόμου που την περνάει καθώς και σε πολλές περιπτώσεις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ένας φοιτητής-θύμα αυτής της δοκιμασίας δείχνει τα σημάδια του, μιλάει με λόγια μεταμέλειας και δεν θέλει να κατηγορήσει τα παιδιά που του το έκαναν. Φυσικά και δεν θέλει. Όπως είναι η κουλτούρα των αμερικάνικων πανεπιστημίων, για να μπορείς να πάρεις μία σφραγίδα ότι δήθεν “ανήκεις κάπου”, είσαι υποχρεωμένος να ταπεινωθείς. Αν δεν το κάνεις, είσαι στο περιθώριο, μία θέση που ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να στηρίξουν ψυχικά.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, η ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση καταπιέζει τόσο πολύ τον άνθρωπο που γίνεται πρόθυμος να περάσει από το οτιδήποτε. Κι όλα αυτά για ένα επιβεβλημένο όνειρο ότι θα γαμήσεις και θα πιείς στα πάρτι της λέσχης, πράγμα θα αναπολείς τραβώντας μαλακία στα πενήντα σου.
inglemoore_1

inglemoore_4

inglemoore_7

inglemoore_10
Εδώ είναι και το βίντεο απο την συνέντευξη του παιδιού:
VIDEO
[sauce]

Best of internet