Quantcast
ORIGINALS

Τρεις κούτες κουβανέζικα πούρα αγόρασε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εισπνεύσει τον υγρό κουβανέζικο καπνό για πρώτη φορά δημόσια, στη σημερινή ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ


ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ · 17 Ιουνίου 2013

 
 

Τρεις πολυτελείς κούτες με κουβανέζικα πούρα Α” ποιότητος αγόρασε σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας, γεμάτος αυτοπεποίθηση για τις προσεχείς απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις. Όπως αναφέρουν στενοί του συνεργάτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και το επιτελείο του εκτιμούν πως ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς έκανε το μεγάλο λάθος με την απόφαση του να κλείσει την ΕΡΤ και η ώρα της ριζικής ανατροπής σε όλη την Ευρώπη έχει φθάσει.

Συνεπώς είναι η ιδανική στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας να αρχίσει να καπνίζει πούρα, σημειώνουν, τονίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εισπνεύσει τον υγρό κουβανέζικο καπνό για πρώτη φορά δημόσια, στη σημερινή ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει την ομιλία του Α. Τσίπρα και να τον δει από κοντά να ανάβει το πρώτο του πούρο Κούβας» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Κομουνδούρου.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως η κίνηση αυτή έρχεται την τέλεια στιγμή και υπό τις ιδανικές συνθήκες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει την ευκαιρία να χτίσει το προφίλ του ηγέτη ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνει την καλύτερη ποιότητα καπνού του κόσμου.

Από την πλευρά τους, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει τις πληροφορίες, παρόλα αυτά πολλές ήταν οι φωνές στο μέγαρο Μαξίμου χτες το βράδυ που μονολογούσαν «μα γιατί, γιατί να μην το σκεφτούμε πρώτοι;»

 
 

http://www.tokoulouri.com/

Best of internet