Quantcast
ORIGINALS

4 σημάδια ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος και η Αποκάλυψη είναι κοντά σήμερα 22/2/2022

Η πιο Παΐσια ημερομηνία των τελευταίων ετών είναι εδώ


THE NEWSROOM · 22 Φεβρουαρίου 2022

Ενεργειακή κρίση; Ακρίβεια; Η Ρωσία με την Ουκρανία να βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου (ή θα τα βρουν πίνοντας από πέντε βότκες οι πρόεδροί τους); Γενικά τα πράγματα πάνε κατά διαόλου και η μέρα δεν είναι καθόλου τυχαία: Σήμερα η ημερομηνία είναι 22/2/2022, κοινώς έχει 6 δυάρια και το 6 είναι ο αριθμός του Θηρίου (όχι αυτού από τους Βαβυλώνα). Με το 2 δεν ξέρουμε τι παίζει αλλά κάτι θα βρούμε.

Γιατί εμείς γίνονται οι σωστές δουλειές με τις προφητείες: Φτιάχνεις έναν σκελετό και μετά την επαληθεύεις ψάχνοντας τριγύρω για τις κατάλληλες ενδείξεις. Κοιτάχτε τι γίνεται από χτες και πείτε μας εσείς αν μια εξέλιξη τύπου Παΐσιος δεν είναι προ των πυλών.

Ιδού τα τέσσερα σημάδια, ισάριθμα με το

Οι κριτές του MasterChef έφτυσαν φαγητό

Μπορεί η θάλασσα να μην έγινε κόκκινη σαν αίμα, όμως ο Στέφανος έτοιμασε ένα πιάτο με καμμένα σκόρδα και ωμό κρεμμύδι, με αποτέλεσμα οι κριτές να μη μπορέσουν καν να καταπιούν. Ακούγεται αρκετά βιβλικό, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Στην Ηλεία έπιασαν ένα ψάρι 400 κιλά

Το επόμενο σημάδι ότι η όψη του πλανήτη Γη θα αλλάξει για πάντα είναι ότι μια οικογένεια ψαράδων στην Κυλλήνη έπιασε χθες έναν τόνο μήκους τριών μέτρων και βάρους 400 κιλών. Ο συγκεκριμένος ερυθρός τόνος θα φύγει σούμπιτος για Ιαπωνία, όπου τον εκτιμάνε πολύ. Αν η απευθείας σύνδεση Κυλλήνη – Γιοκοχάμα δεν είναι ένδειξη ότι θα πεθάνουμε όλοι, τότε τι είναι;

 

Ο God Emperor Τραμπ λανσάρει το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωησης

Οκ, αυτό είναι ένα γεγονός – πασπαρτού που κολλάει σε κάθε πιθανή προφητεία που μπορούμε να σκεφτούμε. Ο αγαπημένος μας πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να πετάξει το γάντι στους tech κολοσσούς που προσπαθούν να τον αποκλείσουν, οπότε δημιούργησε το δικό του Facebook ονόματι Truth Social. Το τραμπικό μέσο είναι διαθέσιμο στο app store της Apple και όταν ξεπεράσει τα bugs που το βασανίζουν στα πρώτα του στάδια, τρέμε Ζούκερμπεργκ.

Κάπου εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας λείπει ο Ντόναλντ. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν ήταν αυτός πρόεδρος των ΗΠΑ δε θα υπήρχε προοπτική πολέμου με τη Ρωσία. Γιατί θα υπήρχε προοπτική του πολέμου με την Κίνα:

Εμείς πάντως περιμένουμε το Tinder μόνο για δεξιούς ώστε να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος δίνει χρησμό σε μορφή χαϊκού

Οκ, δεν τηρεί ακριβώς το μέτρο αλλά Αποκάλυψη έρχεται, στο μέτρο θα κολλήσουμε;

Best of internet