Quantcast
ORIGINALS

Προς 1,6 εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε το αυτόγραφο του Αντώνη Σαμαρά στο e-bay!

Η δημοπρασία ξεπέρασε τα 30.000 page views και τα 1964 bids


LUBEN CREW · 14 Ιουνίου 2013

Toν τρόπο να γεμίσει τις τσέπες του με «ζεστό» χρήμα, και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας. Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, είχε κάνει το γύρo του διαδικτύου η είδηση ότι ο 72χρονος συνταξιούχος Πέτρος Καΐλας κατάφερε να προσπεράσει την προσωπική ασφάλεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατά την έξοδό του από το Μακεδονία Παλλάς, μετά τη συνάντηση του με τον Κώστα Καραμανλή, και να του ζητήσει αυτόγραφο. Ο πρωθυπουργός της χώρας , δεν αρνήθηκε και αφού ο ασπρομάλλης φαν πήρε το αυτόγραφο η ασφάλεια του Σαμαρά τον απώθησε ευγενικά.

Αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν ωστόσο τα ρεπορτάζ των υπόλοιπων ΜΜΕ και σας αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά αποκλειστικά το «Κουλούρι», είναι το γεγονός πως ο πονηρός Θεσσαλονικιός γεράκος εκμεταλλευόμενος την παγκόσμια δημοφιλία που απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, αποφάσισε να δημοπρατήσει το αυτόγραφο στον γνωστό ιστότοπο eΒay. Η δημοπρασία, η οποία και έληξε πριν από λίγα μόλις λεπτά ξεπέρασε τα 30.000 page views και τα 1964 bids και απέφερε στον τυχερό συνταξιούχο το ποσό-ρεκόρ του 1,6 εκατ. Αμερικάνικων δολαρίων, φέρνοντας την υπογραφή του Έλληνα πρωθυπουργού στην 14η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων collectibles. Το μυθικό πόσο για την απόκτηση του αυτόγραφου φέρεται να κατέβαλε ένας ελληνοαμερικάνος μπίζνεσμαν του οποίου την ταυτότητα οι άνθρωποι του eBay κρατούν προς το παρόν μυστική.

«Αισθάνομαι πανευτυχής. Απορώ πως δεν το είχε σκεφτεί κάποιος νωρίτερα. Το ελληνικό «success story» συζητείται παγκοσμίως και ο κύριος Σαμαράς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε το αυτόγραφο του. Εκτιμώ μάλιστα ότι μετά το θάνατο του η αξία του θα πολλαπλασιαστεί. Επόμενος μου στόχος είναι να μπορέσω να αποκτήσω κάποιο ρούχο του ή ακόμη καλύτερα τα θρυλικά γυαλιά του» τόνισε ενθουσιασμένος ο ηλικιωμένος άνδρας στο «Κουλούρι», για να συμπληρώσει: «Πλέον σκοπεύω να μείνω μόνιμα σε κάποιο εξωτικό νησί και να πίνω κάθε μέρα ένα ποτό στην υγειά του πρωθυπουργού μας».

http://www.tokoulouri.com

Best of internet