Quantcast
ORIGINALS

Πως θα ήταν ο κόσμος αν οι θεωρίες συνωμοσίας για 5G ήταν αληθινές

Μήπως η δυστοπία του 5G και της Νέας Τάξης είναι στην πραγματικότητα μια πάρα πολύ καλή ιδέα;


Διονύσης Παππάς · 21 Ιουλίου 2021

Οι διάφορες θεωρίας συνωμοσίας που κυκλοφορούν για διάφορα πράγματα στον κόσμο έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. ΔΕΝ είναι αληθινές. Κι αυτό είναι μεγάλο κρίμα αγαπητές φίλες και φίλοι, γιατί ποιος ΔΕΝ θα ήθελε να υπάρχουν σαυρόνιοι, Ελοχίμ, Ομάδα Ε και διάφορα άλλα τέτοια απίθανα πράγματα; Δυστυχώς, είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει με την φετινή παράνοια με το 5G. Η τελευταία και ακόμη πιο γρήγορη εκδοχή του ασύρματου ίντερνετ ήρθε να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά προς μεγάλη μας λύπη, μόνο μεταφορικά. Όχι, το 5G δεν πρόκειται να κάνει όλα αυτά με τα οποία μας απειλούν διάφοροι. Φυσικά, είναι απειλές στο δικό τους μυαλό. Στο δικό μας, είναι μερικά δυνητικά απίθανα απολαυστικές καταστάσεις.

Πως θα ήταν λοιπόν ο κόσμος αν όλες οι θεωρίες συνωμοσίας με το 5G έβγαιναν αληθινές; Προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε νοητικά σαν Jedi της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έτσι για να δούμε τι θα γίνει!

Συνωμοσία #1: Με το 5G μας κατασκοπεύουν

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η τεχνολογία 5G είναι ένας Δούρειος Ίππος από τη μεριά των κυβερνήσεων του κόσμου, οι οποίες τη χρησιμοποιούν για να καταγράφουν την κάθε μας κίνηση. Ως εδώ καλά, ούτως ή άλλως από παρακολούθηση έχουμε συνηθίσει, αλλά συνήθως είναι μέτρια παρακολούθηση, όπως οι άπειρες κάμερες με μούφα εικόνα που βλέπουμε παντού.

Αν μη τι άλλο, το 5G μπορεί να μας φέρει την παρακολούθηση που πάντα χρειαζόμασταν, δηλαδή αυτή που μας παρακολουθεί αρκετά στενά ώστε να θυμάται που έχουμε αφήσει τα κλειδιά μας κι εκείνο το 20ευρω που αγνοείται από προχτές.

Συνωμοσία #2: Το 5G έφερε τον κορωνοϊό

Οκ, σύμφωνα με τους πιο ενημερωμένους συνωμοσιολόγους εκεί έξω, το 5G προκαλεί ή διευκολύνει τον κορωνοϊό (αν και ο κόσμος για κάποιο λόγο τους αγνοεί και συνεχίζει να χρησιμοποιεί το κινητό του! αν είναι ποτέ δυνατόν). Αυτό προφανώς σημαίνει ότι με το 5G μπορούμε να κατεβάζουμε απευθείας τα πιο high tech πράγματα στο σώμα μας, όπως για παράδειγμα τον κορωνοϊό. Το ότι πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους ιούς δεν έχει να λέει – αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορεί να το κάνουμε download με τέτοια ταχύτητα και ευκολία. Άμα είναι έτσι, μέσω 5G θα μπορούμε πιθανώς να παίζουμε τα αγαπημένα μας online games και να βλέπουμε Netflix απευθείας μέσα στο κεφάλι μας, και μάλιστα με άψογο streaming! Κολλητικό;

Συνωμοσία #3: Το 5G σκοτώνει τα πουλιά

Προς Θεού, δεν επιθυμούμε το κακό κανενός πτηνού. Όπως έλεγε και στο «Ας περιμένουν οι γυναίκες», δεν επιθυμούμε το κακό ούτε του εχθρού μας. Από την άλλη, μια τέτοια δυνατότητα του 5G σημαίνει ότι με λίγες custom ρυθμίσεις θα έχουμε τη δυνατότητα να αποφεύγουμε συγκεκριμένα τα περιστέρια και τις βόμβες που αυτά ρίχνουν. Με δυο λόγια, θα έχουμε πάρα πολύ γρήγορο Ίντερνετ με περιστεροδιωχτικές ιδιότητες όπου κι να βρισκόμαστε.

Συνωμοσία #4: – Με το 5G προσπαθούν να μας ελέγξουν

 

Ώστε η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μπορεί να μας ελέγξει. Παντού στον κόσμο. Με άψογη ταχύτητα και αυτόματη απόκριση. Αυτό είναι βασικά μια εξαιρετικά καλή ιδέα. Όταν πχ, θα θέλουμε να κάνουμε δίαιτα αλλά δεν θα βρίσκουμε την αυτοπειθαρχία, θα στέλνουμε ένα request στη Νέα Τάξη. Ξέρετε, τύπου «πλζ απαγορέψτε μου το να ανοίγω βραδιάτικα το ψυγείο μέχρι το Σεπτέμβριο. ευχαριστώ προκαταβολικά» ή τύπου «Νέα Τάξη, βάλε με να κάνω φασίνα γιατί το σπίτι έχει τα χάλια του». Καθόλου κακή προοπτική αν θέλετε τη γνώμη μας.

Όπως καταλαβαίνετε, το υποδουλωμένο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων μέλλον μας διαγράφεται λαμπρό!

Best of internet