Quantcast
ORIGINALS

Τώρα είμαι ΓΚΡΙΝΤΖΥ baby 2019: 9 φάσεις που το Ελληνικό cringe πήγε τόσο ψηλά ώστε να μπει σε τροχιά

Η Ελλάδα είναι κάθε χρόνο η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα και τα ρεκόρ είναι για να σπάνε


THE NEWSROOM · 17 Δεκεμβρίου 2019

Όπως γράφαμε και πέρσι τέτοιες μέρες, η Ελλάδα και η τηλεόρασή της δεν έχουν απλά cringe, αλλά μάλλον είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του στη Βαλκανική χερσόνησο και πιθανόν και σε όλη την Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν είναι πολύ καλό το κλίμα, αν είναι πολύ εύκρατο το έδαφος ή αν παράγουμε περισσότερη τηλεόραση από όση μπορούμε να καταναλώσουμε, το γεγονός όμως παραμένει ότι κάθε χρόνο η σοδειά cringe είναι είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητά της.

Το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Σε αντίθεση με πέρσι, τα reality συνεισφέρουν ελαφρώς λιγότερο στην χρυσή 9δα, όμως άλλες πηγές μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη στιγμή και να καλύψουν το κενό. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Εγώ θα κάτσω στο rave με τη νεολαία

Τόσους μήνες μετά, κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Πασχάλης Τσαρούχας αποπειράθηκε να ντυθεί Keith Flint και να χορέψει το Firestarter. Το αποτέλεσμα τελικά δεν είναι καλύτερο από ό,τι θα ήταν αν ο δύστυχος χορευτής των Prodigy δεν είχε πεθάνει λίγες μέρες μετά (κάνοντας τους κακεντρεχείς, δηλαδή όχι εμάς, να λένε ότι τον έστειλε ο χορός του Τσαρούχα), αλλά είχε ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα για να γίνει καλόγερος στην Πάτμο.

Και μετά από όλα αυτά, να προσπαθήσει να χορέψει όπως έκανε στα έξαλλα νιάτα του:

Η Βίσση δεν είναι λύση αλλά ο Κοκλώνης δεν κωλώνει

Έχεις ένα τσιφτετέλι της Άννας Βίσση από το 1998 που λέγεται «Μαγκάβα Του», με ενδυματολογία που θυμίζει κάτι μεταξύ Ταρζάν , Xena: The Warrior Princess και Αλαντίν, αλλά με φόντο τη Σαντορίνη.Ή κάτι τέτοιο. Πας 21 χρόνια μετά, στο 2019, για να το διασκευάσεις επειδή προφανώς είχε λείψει στους πάντες.

Λείπει η νοστιμιά από τη συνταγή, αλλά εδώ είναι η μαγκιά. Προσθέτεις τον γυμνόστηθο Νίκο Κοκλώνη με ένα δόντι για κολιέ. Όλα είναι έτοιμα:

Ο άνθρωπος που έχει κάνει ντοκιμαντέρ στο cringe

Δε θα μπορούσε να λείπει ο γίγαντας του ρεπορτάζ Γιώργος Τσελίκας, ο οποίος αντιπροσωπεύεται με δύο θέσεις σε άλλο αφιέρωμα. Εδώ ο ατρόμητος γύπας ρεπόρτερ είναι πιο ατρόμητος από ποτέ, καθώς αρχίζει για κάποιο λόγο να χορεύει ατάραχος το Gigi του Sin Boy σε μία παραλία.

Όλα αυτά ζωντανά στον αέρα, ωθώντας τον Δημήτρη Καμπουράκη να ξεστομίσει την εμβληματική πλέον φράση «η φάση είναι γκρίντζι». Ποιος είπε ότι μόνο η νεολαία δημιουργεί memes;

Όταν σου σκάει overdose από τη γλύκα

Όση ποσότητα δεν έφεραν φέτος στο μέτωπο του cringe τα reality, την αναπλήρωσαν με ποιότητα. Εδώ έχουμε ένα λαχταριστό πλάνο από το Power of Love, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσει συναισθήματα με τόσο βάθος που δεν θα μπορεί να σας βγάλει ούτε η Πυροσβεστική:

Η Φαίη Σκορδά αποδίδει φόρο τιμής στον Κωστή Ραπτόπουλο

Να διασκευάζει ο Ραπτόπουλος (Φαίη) Σκορδά, κάτι πάει κι έρχεται. Όταν όμως διασκευάζει η Σκορδά Ραπτόπουλο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Παρ’όλα αυτά συνέβη, επειδή η ελληνική tv είναι ο τόπος where the magic happens.

Ο στρατάρχης του cringe

Η διαφορά με τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι ότι σε αυτή που εξετάζουμε τώρα, το performance γίνεται με μεγάλη ομάδα, κάτι στο οποίο ειδικεύονται τα reality. Εδώ, κάποιος απόγονος του Λεωνίδα προσπαθεί να εμψυχώσει τους συμπολεμιστές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Αν μη τι άλλο, βλέποντας την προσπάθειά τους ξεπερνάμε κι εμείς τον δικό μας:

Αν ο Joker έκανε μεσημεριανάδικο στην Ελλάδα

Κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο δυνατός στο άθλημα που να κατέχει δύο θέσεις στη λίστα cringe. Εκτός βέβαια αν είσαι η Τατιάνα Στεφανίδου, οπότε το καταφέρνεις άκοπα. Εδώ μπορείτε να δείτε μία εκδοχή του Joker που σε αντίθεση με αυτή της ταινίας, όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρώνε τα παιδάκια το φαγητό τους, αλλά φαίνεται όντως πεθαμένη μέσα της:

Φλερτ με Τανιμανίδη >>> πρόσληψη στη NASA

Εσείς βάλατε το άλλο σας μισό να λύσει διαφορικές εξισώσεις στο πρώτο σας ραντεβού για να δείτε αν ταιριάζετε ή είστε τίποτε πληβείοι;

Όταν κάνεις τον Sin Boy να μετανιώσει για τις αμαρτίες του

Όταν στα σχόλια στο YouTube για το βίντεο όπου διασκευάζεις το «Mama» σκάνε τέτοια review:

«Mνημόνια μέχρι να βυθιστούμε στο αιώνιο σκότος»

«Ανατρίχιασα και κρύωσα από την γκριντζιλα ,τουλάχιστον παλεύετε η ζέστη»

«Το cringe μου διαπέρασε τα κόκαλα ..»

«Αυτο το βιντεο μπορει να χρησιμοποιηθει κ ως βασανιστηριο αΣουμε»
«θα πάω να δω δέκα φορες το μουνοσκυλο μηπως και ξεχασω αυτό το vid»

Ξέρεις ότι έχεις ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους:

 

 

Best of internet