Quantcast
ORIGINALS

Ψηφίστε τη πιο αποκριάτικη φωτό του Κώστα Πελετίδη, Ζούκοφ του Πατρινού καρναβαλιού

Ο δήμαρχος Πατρών έχει την πιο αμήχανη και cute αποκριάτικη φωτογένεια που γνωρίζουμε


THE NEWSROOM · 7 Μαρτίου 2019

Μπορεί να μην εξακριβώθηκαν ακόμη οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες το άρμα – φόρος τιμής στον πιο σεβάσμιο ηλικιωμένο της χώρας κόπηκε από το καρναβάλι της Πάτρας, είναι μια καλή ευκαιρία να ανατρέξουμε σε μια παράδοση που μετράει αυτή τη στιγμή την πέμπτη της επιτυχημένη σεζόν. Δήμαρχος Πάτρας είναι ως γνωστόν ο υποστηριζόμενος του ΚΚΕ Κώστας Πελετίδης, ο οποίος έχει να καμαρώνει πως εκτός από αρκετά δημοφιλής στους κατοίκους της Πάτρας, είναι και εξαιρετικά φωτογενής.

Η φωτογένεια του Κώστα Πελετίδη όμως δεν είναι σαν την (πιο μπανάλ ομολογουμένως) φωτογένεια του αγαπημένου δημάρχου αυτού του site, που είναι ο φυσικά ο επίχρυσος Γιώργος Πατούλης. Ο δήμαρχος της Πάτρας, εκτός από την φυσιογνωμία βέλτιστου παππού με τα γυαλιά και το μουστάκι,  έχει μια εξαιρετική ικανότητα να φαίνεται παντού 100% awkward αλλά με έναν αξιαγάπητο τρόπο, κάπως σαν να τον πήρε κανείς με Photoshop από τον κήπο του που τσάπιζε τα ντοματίνια του και να τον κάνει copy paste σε διάφορα κοινωνικά events που γίνονται στα πλαίσια της δημαρχίας.

Όπως καταλαβαίνετε, η εμπλοκή του με το θεσμό που λέγεται Καρναβάλι της Πάτρας απλά μεγιστοποιεί το potential για αξιαγάπητη αμηχανία. Εμείς απλά διαλέξαμε 20 φωτογραφίες του σεβάσμιου μουστακαλή ντιμάρκο, εσείς αναδεικνύετε την καλύτερη.

Αν σας βαστάει:

 

Best of internet