Quantcast
ORIGINALS

Τα Φώτα του 2019 είχαν Punisher Γκλέτσο, «Αγάπη Μόνο» και πολλούς ακόμη Iεράρχες

Θαύμα γεύση για άλλη μία φορά ο αγιασμός των υδάτων της ένδοξης πατρίδας μας


THE NEWSROOM · 7 Ιανουαρίου 2019

Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η 3η στην ιεραρχία γιορτή του περήφανου ελληνικού μας έθνους, η οποία είναι φυσικά τα Φώτα. Μπορεί τα Φώτα να μην έχουν γκλαμουράτα πάρτι, ρεβεγιόν, δώρα, δεκάδες δυστυχήματα από μεθυσμένους τα ξημερώματα και πολύ συχνά να συγχέουν οι ασεβείς με τη γιορτή του Άι Γιάννη, έχουν όμως ένα πανίσχυρο όπλο: Το υπέροχο χριστιανοπαγανιστικό έθιμο της βουτιάς για το Σταυρό, πολύ συχνά μέσα σε νερά πιο παγωμένα κι από τα αστεία μας.

Καθώς η παραδοσιακή αυτή μορφή καλλιτεχνικής κατάδυσης συγκεντρώνει α) κάμποσους λεβεντόκορμους πιστούς χριστιανούς  για να βουτήξουν και β) άφθονα στελέχη όλων των έγκριτων θεσμών της κοινωνίας μας (δηλαδή Αστυνομία, Στρατό και Εκκλησία) υπάρχει potential για να δημιουργηθούν διάφορα υπέροχα σκηνικά, τα οποία και συμβαίνουν κάθε χρόνο τελικά με μαθηματική ακρίβεια, όπως ακριβώς έγινε και χτες. Για να μην χρειαστεί να τα ψάχνετε εσείς, τα συγκεντρώσαμε και σας τα προσφέρουμε την δέουσα ευσέβεια.

Πάμε λοιπόν:

Όταν ο Θεός θέλει να τσεκάρει κυριολεκτικά πόσο βαθιά είναι η πίστη σου

Στην Κέρκυρα μάλλον θέλησε ο Θεός να δοκιμάσει πιο πολύ την πίστη των πιστών του, μιας και ο Σταυρός κατέληξε πολύ βαθιά – τόσο βαθιά που τελικά χρειάστηκε η συνδρομή των δυτών του Λιμενικού Σώματος.

Δεν γνωρίζουμε αν το βραβείο για τη σωτηρία του Συμβόλου της Πίστεως θα το κερδίσουν οι δύτες ή το καράβι, αν και η αλήθεια είναι πως αξίζει μια φορά να τιμηθεί και ένα πλοίο, εφόσον ήταν αρκετά πιστό.

Να σημειωθεί ότι τελικά οι κολυμβητές έπιασαν έναν δεύτερο εφεδρικό σταυρό, το οποίο αποδεικνύει πως εκτός από το Θεό, καλό είναι να έχεις μαζί σου πάντα κι έν

Όταν είσαι ενήλικος σφίχτερ αλλά τρως πακέτο από σπουδαστή Δημοτικού

Κουβά πήγαν το 2019 όλοι οι μπρατσωμένοι νέοι που έκαναν βουτιά στο Σταυρό στο λιμανάκι της Παντάνασσας, στην Κρήτη. Μπορεί συνήθως η κόντρα για το ιερό γκάτζετ να αφορά κατά βάση την κατηγορία ανθρώπων που αναφέρθηκε, αυτή τη φορά όμως νικήτρια βγήκε μια 9χρονη κολυμβήτρια.

Φάτε τη σκόνη, ή ορθότερα φάτε τις μπουρμπουλήθρες της Αγγελικής Γιακουμάκη.

Όταν είσαι σταυρός και είναι η μέρα σου αλλά εσύ παραμένεις forever alone

Θλίψη σκόρπισε η είδηση πως δεν βρέθηκε κανένας εθελοντής για να πιάσει το σταυρό στα  Καλά Νερά της Τριφυλίας Μεσσηνίας. Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί ο παπάς να πετάξει το σταυρό με καλάμι ψαρέματος, έτσι ώστε να καταφέρει το μαζέψει χωρίς να παγώσει μετά μέχρι τα βάθη της ψυχούλας του.

Από την άλλη, καμία ευκαιρία να ακουστεί η φράση «Έπιασα ένα σταυρό ΤΟΣΟ» δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Αυτή η θριαμβευτική επιστροφή του Πρύτανη των ελλήνων κλαρινογαμπρών

Ξέρουμε καλά πως έχετε περάσει μερόνυχτα ολόκληρα να μουσκεύετε το μαξιλάρι σας επειδή δεν γνωρίζατε τι είχε απογίνει ο Τάσος Ποτσέπης. Μισό λεπτό, βασικά είχαμε μια ιδέα για το τι έχει απογίνει ο Τάσος Ποτσέπης:

Anyway, η αλήθεια είναι ότι πάντα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα νέα για τον άνθρωπο που κέρδισε τη δημοσιότητα του επικοινωνώντας κατά βάση με μια γλώσσα που θα ακουγόταν πολύ οικεία στους ανθρώπους του Νεάντερταλ. Σε περίπτωση που ανησυχείτε, δεν φαίνεται να έχει χάσει την ικανότητά του να βγάζει άναρθρες κραυγές, όπως αποδεικνύει το βίντεο που δείχνει την επιτυχημένη του απόπειρα να πιάσει το σταυρό στην Έδεσσα:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ & ΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟ ΤΙΜΙΟ & ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ & ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΔΕΣΣΑ ✝️🇬🇷 ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ❤️🥰 ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ & ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 🎁💋 ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ & ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 💙🙏🏻Ο ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ @potsepis_tasos ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ PERSONAL TRAINER & LIFE COUCH @anthipoloxagos_ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΙΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΔΕΣΣΑ ΜΑΣ 💙🥶❄️🙏🏻💎#AgapiMono #snow #snowing #winter #cold #ice #white #weather #sky #skies #frosty #frost #chilly #TFLers #nature #snowflakes #instagood #instawinter #instasnow #photooftheday #snowfall #blizzard #snows #white #Green

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Sonntag, 6. Januar 2019

Φυσικά αν νομίζατε ότι τελείωσε εδώ, είστε πολύ γελασμένοι:

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Όταν βουτάς για το Σταυρό αλλά ξαναβγαίνεις για γαμωσταυρίδια

Σε έναν εξίσου γραφικό αλλά ελαφρώς λιγότερο εύθυμο τόνο κινήθηκε ο αγιασμός των υδάτων του φέουδου του Απόστολου Γκλέτσου. Ο Σερίφης της Φθιώτιδας μετά τη βουτιά του φαίνεται πως ανακάλυψε κάποιον που δε χώνευε στην εξέδρα των επισήμων, με αποτέλεσμα να τον απωθήσει με βλέμμα λέιζερ και ατάκες τύπου «ΣΕ ΣΠΑΣΩ».

Ο αποδέκτης του πεσίματος ήταν ο Δημήτρης Κατσικονούρης, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά μέσα θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το Μάιο. Να σημειωθεί εδώ ότι χρειάστηκε η επέμβαση της αδερφής του Απόστολου για να μην σπαστεί ο κ. Κατσικονούρης.

Σε κάθε περίπτωση, ο συνδυασμός του άσπρου μπουρνουζιού και μιας φρασεολογίας με ελάχιστα φωνήεντα αρκεί κατά τη γνώμη μας για να χαρίσει στον Γκλέτσο τον τίτλο του Ρόκι Μπαλμπόα του Σπερχειού.

Αυτή η στιγμή που οι Μακεδονομάχοι αποκτούν Ναυτικό

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κινήθηκε ο αγιασμός των υδάτων στη Θεσσαλονίκη, όπου οι επίδοξοι διασώστες έπεσαν από ένα ρυμουλκό. τελικά ο σταυρός πιάστηκε με επιτυχία, αλλά ήταν οι δηλώσεις του κολυμβητή που έδωσαν λίγο παραπάνω (πατριωτικό) χρώμα σε όλη τη φάση:

Όπως δήλωσε ο 35χρονος βουτηχτής, έπιασε το Σταυρό του “για τη Μακεδονία”:

Ευτυχώς που ο Αγιασμός δεν έγινε μαζί με κάποια μακεδονομαχική συγκέντρωση, μπορεί να δημιουργούνταν προβλήματα από το μπούγιο στα νερά.

 

Best of internet