Quantcast
ORIGINALS

8 πάρα πολύ χρήσιμες χρήσεις του Shazam που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα

Καταρχήν κερδίζεις πολύ ωραία δωράκια σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και πέρα απο αυτό


Shazam αγαπητές φίλες και φίλοι – αυτή η μεγαλειώδης ανθρώπινη εφεύρεση. Θυμάστε τον κόσμο πριν απο αυτό; Όταν ήθελες να ανακαλύψεις το κομμάτι που σου είχε κολλήσει και κυκλοφορούσες σαν παρανοϊκός σφυρίζοντας ακατάληπτες μελωδίες, κάπως έτσι:

Τσεκάροντας τον διαγωνισμό που τρέχει αυτές τις μέρες στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αναρωτηθήκαμε ξανά πόσο τεράστιο είναι το εύρος των πραγμάτων που μπορείς να κάνεις με αυτή την εφαρμογή.

Πέρα απο τις κλασικές καταστάσεις στις οποίες το Shazam ήρθε να δώσει λύση, ορίστε και ορισμένες ακόμα πιο ψαγμένες χρήσεις, τις οποίες σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί. Οκ, ίσως είχατε σκεφτεί κάποιες, δεν παίρνουμε όρκο.

Κάνε shazam σε ένα κομμάτι του Φοίβου για να βρεις τι κλέβει

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί ακούγοντας ένα συγκλονιστικό ελληνικό χιτ «τι είναι αυτό που θυμίζει, εδώ το έχω, πες το». Πολλές, πολύ σωστά. H λύση είναι απλή: όταν το ακούσεις, κάνε το shazam και ένας πλούτος δισκογραφίας θα σου αποκαλυφθεί. Πολύ χρήσιμο και σαν opening line, όταν σε ράντομ παρτάρα προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει λέγοντας “Το ήξερες ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι βαθύτατα επηρεασμένη από το πρώτο κύμα της βρετανικής acid house;”

Κάνε shazam στο ροχαλητό του κολλητού σου ή του γκόμενού σου

Όλοι έχουμε ένα φίλο (ή ένα γκόμενο) που κάθε φορά που κοιμάται μια βορβορώδης άβυσσος φαίνεται να βγαίνει μέσα από το είναι τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τσιρότα, ειδικά μανταλάκια για τη μύτη ή πολύ απλούστερα δοκιμάστε να κάνετε shazam όσο ροχαλίζουν και δείξτε τους το αποτέλεσμα μόλις ξυπνήσουν. Κάποια brutal death grind powerviolence μπαντάρα, το πιθανότερο.

Κάνε shazam σε ένα ραντομ κάγκουρα στο δρόμο

Ήξερες ότι αν κάνεις shazam στο παπάκι ενός κάγκουρα που μαρσάρει θα σου αποκαλυφθούν τα διαμάντια του ελληνικού psytrance; Πιθανότατα ούτε και ο ίδιος.

Κάνε shazam τον σκύλο σου

Όλοι οι σκυλόφιλοι (και ημίτρελοι) φίλοι μας πιστεύουν ότι ο σκύλος τους κρύβει μια καλλιτεχνική φλέβα μεταξύ άλλων. Αποδείξτε του το κάνοντας ένα shazam όταν τον πιάνει οίστρος.

Κάνε shazam τον φίλο σου που ήπιε ήλιο

Αλλιώς: Όλο το ελληνικό ραπ σε ένα shazam.

Κάνε shazam αυτούς τους υπεραθλητές της ρακέτας

Μόνο για ψαγμένους: Σκάτε σε παραλία, ηχογραφείτε τους ρακετίστας και έχετε έτοιμο το επόμενο μινιμαλ τεκνο σαμερ χιτ.

Κάνε shazam σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και κέρδισε τέλεια δώρα

Η φάση είναι απλή. Αυτό το καλοκαίρι τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τρέχουν την ενέργεια Splash Into Summer και δίνουν την ευκαιρία στους πάντες να κερδίσουν πολύ ωραία δωράκια. Και όταν λέμε στους πάντες εννοούμε πως ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ. Πως λειτουργεί: Ανοίγεις το Shazam στο κινητό σου, το ψαρωτικό Augmented Reality περιβάλλον σε καθοδηγεί και στη συνέχεια μπαίνεις ΕΔΩ και μέσω της εφαρμογής σκανάρεις το εικονίδιο που γράφει πάνω: «Κάνε Shazam εδώ και πάρε τον κωδικό σου». Μπορείς επίσης να σκανάρεις με το κινητό σου και μια βιτρίνα ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και το τηλεοπτικό σποτ! Παίρνεις τον κωδικό, σκας στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ κι απλά περιμένεις να δεις τι κέρδισες. Όλοι κερδίζουν κάτι, ανάμεσα στα δώρα όμως, μπορείς να αποκτήσεις το Samsung Galaxy S9, ρολόι Samsung Gear Sport, φορητά ηχεία και πολλά ακόμη πολύ ωραία techie δωράκια.

Κάνε shazam τον Βασίλη Σπανούλη

Οκ, εδώ δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Best of internet