Quantcast
ORIGINALS

Μη Κάνετε Παρέα με Αυτούς που Παίρνουν Πτυχίο

Aπαντήσεις στην ερώτηση “Πότε θα πάρεις πτυχίο;”.


EGO PETRO · 2 Μαΐου 2013

Οι πρώτες άσπρες τρίχες ξεπροβάλουν στην κεφαλή σου και το άγχος φτάνει στα ύψη. Πόσων χρονών είμαι; Ω, σατανά μου, έγινα 27 πριν δυο βδομάδες. Και η σχολή; Σκατά! Το είχα ξεχάσει αυτό!

Ντόντ γόρι μάι φρέντ. Το luben είναι εδώ και σου έχει έτοιμες ατάκες που μπορείς να πεις στους δικούς σου για να ξεφύγεις από το κατσάδιασμα του “Πότε θα τελειώσεις την σχολή” για τον επόμενο χρόνο. Αν το παίξεις καλά μπορεί και ενάμιση.

 
 

10. ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Πέρασε καινούργιο νομοσχέδιο και εκεί που τελείωνα, μου διπλασίασαν τα μαθήματα. Άσε μάνα, τα έχω πάρει στο κρανίο με το κωλοσύστημα τους, και έλεγα να πιάσω δουλειά φέτος αλλα με τα εργαστήρια που μου έβαλαν επιπλέον δεν θα προλαβαίνω. Και ξέρεις ποιο είναι το πιο τρελό; Ότι τα μισά εργαστήρια είναι το χειμερινό εξάμηνο και τα άλλα μισά το εαρινό, λες και το έκαναν επίτηδες.

 
 

09. ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

0EC258F2CDA502EBB97EEC269EDA5A50

Εε με το κράτος, δεν το αντέχω άλλο. Αλήθεια μάνα το έχουν παρακάνει. Ξέρεις τι έγινε τώρα; Έκαναν όλο καταλήψεις λόγο του νέου σχεδίου Αθηνά και μας ακύρωσαν το εξάμηνο και από ότι ξέρω από κάτι φίλους που “ξέρουν ” θα το κάνουν και από χειμώνα.Άρα ένας χρόνος πίσω. Άσε.

 
 

08. ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ/ΠΤΥΧΙΑΚΗ

PTYXIAKH ayto
Δεν έχω τελειώσει ακόμα γιατί παίχτηκε μαλακία με την διπλωματική/πρακτική μου. Είχα δηλώσει γι’ αυτό το εξάμηνο και η γραμματεία έκανε λάθος και με έβαλε στο επόμενο, στο οποίο επόμενο μάλλον ο καθηγητής μου θα φύγει για εξωτερικό και πρέπει να ξαναρχίσω να ψάχνω για καινούργιο θέμα και καθηγητή να το δεχτεί. Άσε, θα μου πάρει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.

 
 

07.ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

go_away_noob-12269
Μάνα, δεν θα το πιστέψεις. Το κωλοσύστημα του ΤΕΙ-ΑΕΙ δεν δέχτηκε την ηλεκτρονική μου δήλωση για αυτό το εξάμηνο λόγω βλάβης του συστήματος. Θέλανε και εκσυγχρονισμό πανάθεμα τους. Το σπαστικό της υπόθεσης είναι οτι πρέπει να περιμένω μέχρι το άλλο εαρινό για να ξαναδηλώσω τα μαθήματα. Άσε, περνάω μια οδύσσεια.

 
 

06. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

soulis
Ποια σχολή ρε μάνα; Δεν έχεις δει στις ειδήσεις τι γίνεται; Μας συγχωνεύουν του χρόνου και δεν έχουμε χώρο μέχρι τότε γιατί φτιάχνουν την σχολή σύμφωνα με τα πρότυπα της άλλης σχολής που θα μας συγχωνεύσουν. Δεν φωνάζανε κανένα Σπύρο Σούλη να την αλλάξει σε δύο βδομάδες να τελειώνουμε;

 
 

05. ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

C8C618B12389D80A1118400D328ADBA3
Μάνα, 2 μου έχουν μείνει άλλα ο καθηγητής που τα έχει είναι μεγάλος μαλάκας. Σαν τον Προκρούστη. Αν δεν του κάνεις ή σε κόβει ή σε τεντώνει, με την μόνη διαφορά πως και να σε τεντώσει σε κόβει πάλι. Σκέψου ότι είναι ένας στην ηλικία σου που τον χρωστάει ακόμα.

 
 

04.ΟΧΙ ΕΓΩ. Ο ΑΛΛΟΣ

assets_LARGE_t_420_54053600
Άσε μας μωρέ με τον φασίστα/κομμούνι/φιλελεύθερο/πασόκο (ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα των γονιών). Αυτός περνάει μόνο τους δικούς του και εμένα με έχει στην μπούκα γιατί με είδε στις εκλογές με τους άλλους.

 
 

03. ΑΘΩΣ

GREECE MOUNT ATHOS MONASTERY

Μάνα δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά και πρέπει να πάω κάπου να ηρεμήσω. Λέω να πάω άγιο όρος για κανα χρόνο μέχρι να βρω τον εαυτό μου και να ξαναγυρίσω. (Εντάξει μούφα άλλα πού έμπνευση για 10 ατάκες; Ποιος είμαι;)

 
 

02. ΒΕΡΕΣ

gamos

Ξέρεις τι; Η Μαρία και εγώ λέμε να παντρευτούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει, απλά θέλουμε τον χρόνο μας και λέω να αφήσω λίγο την σχολή για να συγκατοικήσουμε. Μόνα, το ξέρω ότι συμπαθείς την Μαρία γι’ αυτό και το λέω πρώτα σε εσένα και όχι στον Μπαμπά!

 
 

01. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

16237_1275016193121_5364241_n

Ρε μάνα! Που χρόνος για σχολή; Δουλεύω στο luben εδώ και ένα χρόνο και δεν προλαβαίνω. Είναι θέμα καριέρας. Τι να τα κάνω τα πτυχία μπροστά στο μέλλον που σου διασφαλίζει το περιοδικό; Άκουσα κιόλας από τα έσωθεν ότι ο Γώγος θα μας κολλήσει και ένσημα.

Best of internet