Quantcast
ORIGINALS

Υπάρχουν 5 είδη μπυρόβιων σε αυτόν τον κόσμο, έρευνες αποδεικνύουν

Το θέμα είναι ποιός είσαι εσύ


Όπως λέει μια κινέζικη παροιμία: Δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος για να καταλάβεις έναν άνθρωπο απο το να αράξεις μαζί του για μπύρες και burgers. Όλοι ξέρουμε οτι οι κινέζοι μπορεί να μη βγάζουν σοβαρές μπύρες ή burgers, βγάζουν όμως σοβαρές παροιμίες και γι’ αυτό πρέπει να τους ακούμε.

Καθώς στο Luben ετοιμαζόμαστε με πάθος για το κοσμοϊστορικών διαστάσεων Burger Fest ’18 στο οποίο σκοπεύουμε να φάμε τα πάντα και φέτος, σκεφτόμαστε να εξασκήσουμε και τις ικανότητες μας στην ψυχολογία ανθρώπων, παρέα με ένα burger και κάποια heineken.

Αν παίξει «άραγμα πλατεία», ο Περιπτερόμπυρας θα είναι παραπάνω από ευχαριστημένος. Ο Περιπτερόμπυρας είναι ένας άνθρωπος εύκολος, ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται πολλά για να είναι ευτυχισμένος. Εάν αποδομήσεις τον Περιπτερόμπυρα, μένει μια μπύρα, ένα περίπτερο και ένα παγκάκι. Αυτά φτάνουν για να τον ξαναφτιάξεις από την αρχή.

 

Ο Χαβάιαν είναι ο ίδιος τύπος που θα παραγγείλει πίτσα ανανά. Είναι ο τύπος που πίνει μπύρα αποκλειστικά το καλοκαίρι και κατά προτίμηση στην παραλία. Ο ΧΑΒΑΪΑΝ τον Σεπτέμβριο θα γράψει στο facebook “46 Αυγούστου έχουμε βρε παιδιά”, είναι ο τύπος που αν δεν τον κορόιδευαν θα επινε μπύρα με καλαμάκι και είναι ο τύπος που θα πιει τη μπύρα με το λεμονάκι, τη μπύρα με το εκχύλισμα παπάγιας, ή θα πάρει το σαμπουάν μπύρας για να το πιει.

 

Ο Ξερόλας υπάρχει σε κάθε παρέα, πιο παλιά ήταν μεταλάς και έπινε αποκλειστικά ψαγμένες μοναστηριακές με ονόματα τύπου DEMOGORGON, πλέον χιπστεράς που το παίζει home brewer επειδή έβρασε ένα κιτ στο μπρίκι της κουζίνας του και βασικά είναι ο στάνταρ τύπος που μέχρι να πιεις μια γουλιά μπίρα θα σου αναλύσει ότι δεν την πίνεις στη σωστή θερμοκρασία, δεν την πίνεις στο σωστό ποτήρι, δεν την πίνεις στο σωστό μέρος, ενώ στην πραγματικότητα, απλά δεν την πίνεις με τον σωστό άνθρωπο. Διότι ο ξερόλας δεν ξέρει στην πραγματικότητα από μπίρα, ξέρει απλά πως να στη βγάλει ξινή.

 

Για τον Κόναν σημαντικό είναι η μπύρα να αποτελεί προέκταση της κονανοσύνης του, πράγμα που σημαίνει ότι θα πιει μπύρα σε τρίλιτρο ποτήρι, το οποίο μαζί με το περιεχόμενό του θα ζυγίζει 20 κιλά. Μέχρι τον «άσπρο πάτο» αναγκαστικά θα έχει κάνει περίπου 40 επαναλήψεις, οπότε τα τρικέφαλά του θα είναι έτοιμα την επόμενη φορά για το τετράλιτρο ποτήρι. Εάν μέσα σε όλο αυτό τυχαίνει να του αρέσει και η μπύρα, τότε ακόμα καλύτερα.

 

Ο Μύστης είναι ο άνθρωπος Νεμεσις του Ξερόλα, είναι ο τύπος που ενώ σκαμπάζει αρκετά πράγματα για τις μπύρες δεν στην σπάει, αντίθετα είναι ο ευγενικός ξεναγός σου στον κόσμο της μπύρας. Για τον Μύστη δεν υπάρχει άνθρωπος που δε γουστάρει τις μπύρες, απλά δεν έχει τύχει να γνωρίσει την σωστή μπύρα. Είναι ο τύπος που μπορεί να σου εξηγήσει πχ πως σερβίρεις σωστά μια Heineken Draught, και ακόμα καλύτερα είναι ο bartender που θα στη σερβίρει. Στο Burger Fest. Ή οπουδήποτε αλλού.

Θα τα πούμε παρέα με μια Heineken στο Burger Fest και φέτος!

Best of internet