Quantcast
ORIGINALS

10 στιγμές απόλυτης τελειότητας που μπορούν να σου συμβούν σε ένα φεστιβάλ

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις καλά


LUBEN CREW · 14 Μαΐου 2018

Καλοκαιράκι αγαπητές φίλες και φίλοι. Που σημαίνει εξεταστική σεπτεμβρίου και δουλειά χωρίς άδεια μέχρι να λιώσει το κορμάκι σου ΦΕΣΤΙΒΑΛΑΡΕΣ και ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ, τίποτα λιγότερο, όλοι το ξέρουν αυτό.

Τι είναι αυτό όμως που διαχωρίζει ένα καλό φεστιβαλάκι από ΕΚΕΙΝΟ το φεστιβαλ για το οποίο θα σπαμάρεις την παρέα σου μέχρι να σε σιχαθούν και να σε κόψουν από φίλο; Οι στιγμές εκείνες στις οποίες είσαι έτσι:

Όταν μπαίνεις τσάμπα

Δεν είναι απαραίτητο για να μπεις τσάμπα να πηδήξεις τα καγκέλια (see what we did there), υπάρχουν πάντα φιλότιμοι φίλοι που θα φροντίσουν για σένα ή το αγαπημένο σου site (το Luben) μπορεί να σε κεράσει προσκλησούλα σε κάποιο διαγωνισμό. Έχε το νου σου.

Όταν βγαίνεις και μπαίνεις με τον ίδιο αριθμό χεριών και ποδιών

Πολύ βασικό. Ο κίνδυνος για λιντσάρισμα σε ένα φεστιβάλ με τον πληθυσμό κινεζικής κωμόπολης είναι μεγάλος, ειδικά στα σημεία εισόδου και εξόδου.

Όταν δεν περιμένεις σε καμία ουρά, ποτέ ξανά στη ζωή σου

Όλοι το έχουμε ζήσει. Μπαίνεις σε μια ουρά για μπύρα και όταν βγαίνεις συναντάς τους φίλους σου που έχουν αφήσει μούσια, έχουν κάνει παιδιά, αυτά έχουν σπουδάσει και συζητάνε για το ΕΦΑΠΑΞ.

Υπάρχουν και στιγμές που για κάποιο λόγο το σύμπαν συνωμοτεί και οι ουρανοί ανοίγουν, πας στο μπαρ και απλώς πετυχαίνεις τον έμπειρο μπαρτέντερ που σου σερβίρει μια παγωμένη Heineken ακριβώς όπως πρέπει να σερβίρεται. Την παίρνεις και φεύγεις.

Όταν είσαι κωλόφαρδος

Σε κάθε φεστιβαλάκι που σέβεται τον εαυτό του, όπως το αγαπημένο μας BURGER FEST, υπάρχουν διαγωνισμοί και challenges. Είναι στιγμή απόλυτης τελειότητας όταν σκας για να φας τα μπεργκεράκια σου και τελικά κερδίζεις και τα μπεργκερς όλης της παρέας.

Όταν βρίσκεις την καβάτζα την καλή

Όλοι έχουμε ένα φίλο στην παρέα που ξέρει που πρέπει να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για να καβατζωθεί όπως πρέπει και να δει το live. Αρκεί να τον ακολυθήσουμε.

Όταν σκας VIP στο backstage, για οποιοδήποτε λόγο

Όταν είσαι εκεί με φίλους

Τι να λέμε τώρα. Όπως και να πας και όπως και να το ζήσεις, το μοναδικό πράγμα που συνιστά απόλυτη τελειότητα σε ένα φεστ είναι αυτή η μαθηματική εξίσωση:

Μπυρίτσες + Μπεργκερς + Φίλοι = <3

Θα τα πούμε παρέα με μια Heineken στο Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη στις 18-20 Μαΐου!

Best of internet