Quantcast
ORIGINALS

5 στιγμές γλυκού μίσους του ζαχαροπλάστη Κωνσταντινίδη πάνω σε εικόνες από υπέροχα γλυκά

Γλυκές καλησπέρες μόνο στους Έλληνες


Χρήστος Πρόεδρος · 16 Απριλίου 2018

Μόλις λίγες ώρες μετά το τραγικό ατύχημα με τoν θάνατο του πιλότου της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, φαίνεται ότι τα διάσημα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη έδειξαν ακονισμένα αντανακλαστικά, αφού μέσα σε λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, Γρηγόριος Λ. Κωνσταντινίδης, είχε δημοσιεύσει κείμενο, σύμφωνα με το οποίο αναλάμβανε να πληρώνει μηνιαία σύνταξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου, σε μια κίνηση που εκ του αποτελέσματος λειτουργεί ως ευρεία και αρκετά φθηνή διαφήμιση για τα ζαχαροπλαστεία του. Η ανακοίνωση πήγαινε ως εξής:

Ἀντί μνημοσύνου…Ἐπειδή τό κράτος εἶναι ἀνάλγητο ἐως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καί μάλιστα ἐχθρικό καί ταυτοχρόνως βλάσφημο σέ ΚΑΘΕ…

Gepostet von Γρηγόριος Λ. Κωνσταντινίδης am Freitag, 13. April 2018

Αυτή η ευεργεσία που μοιάζει σαν κίνηση ενός ανθρώπου που θα ήθελε να δημιουργήσει για την εταιρεία του μια πατριδοντοπαρισμένη εκδοχή του Σκλαβενίτη, προφανώς και εξάπτει την περιέργεια ώστε να ανακαλύψει κανείς ποιος γλυκός άνθρωπος κρύβεται πίσω από αυτόν τον ζαχαροπλαστικό κολοσσό και τι ευαισθησίες έχει ο άνθρωπος που στάζει σιρόπια για ο,τιδήποτε σχετίζεται με την  ελληνορθοδοξία…

Ακολουθούν μερικά πράγματα που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο facebook ο φιλεύσπλαχνος ζαχαροπλάστης, ο οποίος φαίνεται ότι συνειδητά απευθύνεται μόνο σε Ελληνικούς Έλληνες και εικάζουμε ότι τα γλυκά του δεν θέλει ούτε να τα μυρίζουν οι «προοδευτικοί», οι «θολοκουλτουριάρες», όσοι υποστηρίζουν τη θεωρία του Δαρβίνου, όσοι γράφουν  γκρίκλις και πολλοί, πολλοί άλλοι.

 

++ ΒΟΝUS

ΧΡΥΣΑ παασχαλινά ΑΥΓΑ από τα επίμαχα ζαχαροπλαστεία:

Οι Pastry Chef μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Τα Πασχαλινά μας Αβγά είμαι σμιλευμένα με αγάπη και καλαισθησία. Θα σας ενθουσιάσουν!

Gepostet von Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ am Dienstag, 10. April 2018

 

 

Best of internet