Quantcast
ORIGINALS

11 απίθανοι τρόποι με τους οποίους χάρισες τα προσωπικά σου data στο Facebook από μόνος σου

Γιατί να κουραστεί ο μασόνος Μαρκ Ζάκερπερκ όταν ο κόσμος παραχωρούσε προσωπικά δεδομένα για να μάθει πως θα ήταν άμα είχε γένια


Κώστας Αρβανίτης · 11 Απριλίου 2018

Ας μιλήσουμε ειλικρινά μεταξύ μας: Μπορεί το Facebook να είναι μια αδίστακτη καπιταλιστική megacorporation που γίνεται ζάπλουτη πουλώντας τις ζωούλες σας σε όποιον δώσει τα πιο πολλά φράγκα και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ να είναι ο αρχιμασόνος πρωθιερέας του Μολώχ του χρήματος, αλλά το ζήτημα δεν τελειώνει εκεί. Για την ακρίβεια όλοι αυτοί οι τύποι είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του Σατανά και ο κόσμος όλος πήγε και τους ακούμπησε εθελοντικά όλα του τα προσωπικά στοιχεία για να πάνε να τα πουλήσουν στις διαφημιστικές.

Μόνοι σας (μας) δεν ενημερώσατε το facebook για τι τρώτε, τι ακούτε, που πάτε για ποτό, που πάτε διακοπές, ποιες είναι οι πολιτικές σας απόψεις, ποια emoji χρησιμοποιείτε περισσότερο και εκατομμύρια άλλα πράγματα; Η φυσική συνέπεια αυτού του χωρίς προηγούμενο στην ιστορίας της ανθρωπότητας ερωτηματολόγιου, είναι μια τεράστια εταιρεία με τις ίδιες ηθικές αρχές που έχει κι ένα χωράφι με πατάτες να ξέρει πλέον ακριβώς ποιο είναι το αγαπημένο κοκτέιλ κάποιου που είναι 25 ως 30 χρονών κινέζος μετανάστης στη Ζανζιβάρη και άρα να μπορεί να του πουλήσει πράγματα. Έτσι βγάζει λεφτά το Facebook. Γαμάτο;

just #humansoflatecapitalism things

Gepostet von Just Humans of Late Capitalism things am Mittwoch, 11. April 2018

Και όλα αυτά έγιναν με τη δική σας (μας) έγκριση, γιατί ο κόσμος προτιμά να κάνει τσεκ ιν με δηλητηριώδεις χημικές ουσίες από το να καλύψει τα προσωπικά του δεδομένα. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα αγαπητοί φίλοι.

H πιο σουρεάλ φάση μάλιστα είναι όταν ο κόσμος όχι απλά χαρίζει τα data του στο Facebook, αλλά τα παραχωρεί με υπεργολαβία και σε κάθε κατεστραμμένη εφαρμογή φτιαγμένη από τρίτους, απλά και μόνο για να απαντήσει κεφαλαιώδη ερωτήματα της ύπαρξης όπως το “Ποιος χαρακτήρας από το Dolce Vita είσαι“. Ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο εκλεκτά:

Μα να μη μάθεις πως θα ήσουν με αλλαγή φύλου;

Το “Κι αν βγω Κίμων Κουλούρης” φαίνεται πως απασχολεί πολύ κόσμο επίσης

Η τριχοφυία, άλλο ένα μεγάλο ερώτημα αυτής της ζωής

Η αλήθεια είναι πως μια δοκιμή αξίζει τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα αντί για απευθείας εγχείρηση

Να γίνω ένα Excel έτοιμο για εμπορική εκμετάλλευση ή να είμαι ο Κουασιμόδος και να μην το ξέρω

Σχεδόν μπαίνω στην απορία να δω αν πρέπει να βγάλω ραντεβού το Μιχάλη Λιάπη

Η αλήθεια είναι πως το “Ποιος είναι το διδυμάκι σου” το προσπαθεί λίγο παραπάνω

Αυτή η απάντηση αξίζει να γίνει η προσωπικότητά σου οικόπεδο για τον παγκόσμιο καπιταλισμό

Εδώ έχει γίνει μάλιστα και σοβαρή επιστημονική δουλίτσα, ίσως μπορούν να δουλέψουν και  στην αποκατάσταση αρχαιοτήτων

Όταν η Βίνα Ασίκη εμπλέκεται κάπως με μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων

Best of internet