Quantcast
ORIGINALS

Αν ο Αλέξης Κούγιας πρωταγωνιστούσε στο «How to get away with murder»

O πιο αγαπημένος δικηγόρος της χώρας είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να τη σκαπουλάρει από οτιδήποτε


Ίντριγκα, δολοπλοκίες, προδοσία, κρυμμένα μυστικά που δεν πρέπει να μαθευτούν και δύσκολες υποθέσεις που τις κερδίζει μόνο η καλύτερη του είδους. Ε αν βάλεις και λίγο sex, τότε καταλαβαίνεις γιατί το How to get away with a murder έχει καταφέρει να προκαλέσει ντερίλιο ενθουσιασμού σ’ όλους τους fans της μικρής οθόνης. Η Annalise Keating, μια επιτυχημένη Αφροαμερικανή δικηγόρος, μοιράζει εγκεφαλικά σε κάθε αντίπαλό της, οι οποίοι θέλουν να την καταστρέψουν. Ή ακόμη καλύτερα να την οδηγήσουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Αν είσαι Χρυσαυγίτης και πριν προλάβεις να ταυτιστείς με την δεύτερη κατηγορία, κάπου εδώ θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως καλό είναι να μην διαβάσεις την συνέχεια του άρθρου διότι η Annalise εκτός από έξυπνη, είναι αδίστακτη και πάντα καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Α, επίσης παίζουν κι αρκετές gay σκηνές. Σ’ έπεισα; Ωραία συνεχίζουμε.

Κι αν οι πρώτες δύο σεζόν κύλησαν γεμάτες ανατροπές, αγωνία και υποθέσεις που έπεφταν στο κενό, οι επόμενες φαίνεται πως βάλτωσαν λίγο σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών θαυμαστών της σειράς. Οπότε γι’ ακόμη μία φορά ερχόμαστε να δώσουμε την λύση. Γιατί, μην τα ξαναλέμε, Luben διαβάζεις και ξέρεις πως μάθεις όλη την αλήθεια. Η ανανέωση των χαρακτήρων και η εναλλαγή προσώπων είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας. Τι είναι αυτό που λείπει από το How to get away with a murder; Ποιος είναι ο τύπος που θα έκανε τα πάντα για να σώσει το τομάρι του; Μπορείς να σκεφτείς κάποιον που θα πούλαγε και την ψυχή του στον Αμβρόσιο ώστε να κερδίσει μια υπόθεση; Σίγουρα το έχεις μαντέψει. Βασικά σου αποκαλύφθηκε ήδη από τον τίτλο. Μα φυσικά ο Αλέξης Κούγιας!

Ο γνωστός ποινικολόγος, που το ρητό «είμαστε όλοι ικανοί για απαίσια πράγματα» θα το δεις κρεμασμένο πάνω από την πόρτα του γραφείου του, είναι ο νέος πρωταγωνιστής του How to get away with a murder και το Luben σού αποκαλύπτει ήδη τα πρώτα επεισόδια.

Αλέξης Κούγιας και το δράμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Το προσωπικό δράμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας που την εξαθλίωσε η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ συγκίνησε τον Αλέξη Κούγια. Η Ντόρα, μια συνταξιούχος της διπλανής πόρτας, δεν μπορεί να αγοράσει σοκολατένια πασχαλινά αυγά στα εγγόνια της θυμίζοντας τα φτωχικά παιδικά χρόνια του ποινικολόγου στην Πετρούπολη. Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει δικαστή και ενόρκους πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να πληρώσει για τα καταραμένα capital controls που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και σέρνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη. Βασικός μάρτυρας Άδωνις Γεωργιάδης.

Αλέξης Κούγιας, Αμβρόσιος και Σατανιστές

Μια υπόθεση που αφορά την LGBT κοινότητα και όχι μόνο. Ο Αμβρόσιος κάθεται εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο Αλέξης θα πρέπει να αθωώσει αυτόν τον γλυκό παππούλη που στάζει μέλι σε κάθε κήρυγμά του. Ωστόσο οι θύμησες δεν τον αφήνουν ήσυχο. Ο γνωστός ποινικολόγος θυμάται το επεισόδιο με τον Γρηγόρη Βαλιανάτο στο Κολωνάκι, όπου ο δεύτερος είχε τολμήσει να του θίξει τον ανδρισμό, ενώ ακόμη μια σκοτεινή ιστορία από το παρελθόν θα έρθει να τον φέρει σε αδιέξοδο. Παρότι θεοσεβούμενος και ταγμένος στην χριστιανική ηθική, η υπόθεση της Δήμητρας Μαργέτη και των Σατανιστών της Παλλήνης έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Πώς θα αντιδράσει η Εκκλησία; Θα ακολουθήσει κατά γράμμα το ευαγγέλιο; Βασικοί μάρτυρες Ασημάκης Κατσούλας και Ελένη Λουκά.

Αλέξης Κούγιας, Τούρκοι hackers και το Instagram των Ελληνίδων celebs

Ίσως η πιο δύσκολη αποστολή του. Ο επιτυχημένος ποινικολόγος επηρεασμένος από τα «τύμπανα πολέμου» και τις απανωτές προκλήσεις του Ερντογάν αναλαμβάνει δράση. Σ’ ένα ανελέητο cyberκυνηγητό και με την βοήθεια του gay –hacker- εραστή ενός φοιτητή του (η ανάγκη τον οδήγησε να πάει κόντρα στην προηγούμενη υπόθεση) εντοπίζει τους Τούρκους hackers που έχουν προσβάλλει τα εθνικά σύμβολα της ελληνικής showbiz. Δέσποινα Καμπούρη, Κόνι Μεταξά, Ζοζεφίν Βέντελ και Ευαγγελία Αραβανή ήταν τα πρώτα θύματα της σύγκρουσης. Ο Αλέξης οδηγεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τους ενόχους και ζητάει την καταδίκη τους. Βασική μάρτυρας Κατερίνα Καινούργιου.

Κούγιας εναντίον Κούγια

Κάτι αντίστοιχο με το «Κράμερ εναντίον Κράμερ» αλλά σε μία «Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ» εκδοχή. Ο Alexis Kougias καταβεβλημένος προσπαθεί να νικήσει τους προσωπικούς του δαίμονες.  Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ειλικρίνειας, αποκαλύπτει βουρκωμένος όλη την αλήθεια για το πραγματικό του ύψος και συγκινεί ενόρκους και κατηγορούσα αρχή. Βασικός μάρτυρας Λάκης Λαζόπουλος

Best of internet