Quantcast
ORIGINALS

Οι Έλληνες πολιτικοί-υπερήρωες της Marvel που η πόλη έχει ανάγκη

Ο «Άδωνις The Punisher Γεωργιάδης» χρειάζεται παρέα!


Το σκηνικό γνώριμο. Διεφθαρμένοι αστυνομικοί, πολιτικοί που τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι και μια δικαιοσύνη που μεροληπτεί εις βάρος των πολιτών. Το Κακό κυριαρχεί και κάποιος πρέπει να αναλάβει ώστε να προστατεύσει την πόλη μας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο «Άδωνις The Punisher Γεωργιάδης», το Luben επιστρέφει με νέους superheroes που λειτουργούν ως αυτόκλητοι τιμωροί και μάχονται κατά των σκοτεινών δυνάμεων αλλά και των προσωπικών τους δαιμόνων.

Είναι Έλληνες. Είναι πολιτικοί. Έχουν δει πολλά και θέλουν να τιμωρήσουν τους εγκληματίες. Το πρωί σού συστήνονται με κοστούμια και ταγιέρ αλλά το βράδυ βάζουν την στολή και είναι ορκισμένοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να αποκαλύψουν την μοχθηρή συνωμοσία που απειλεί την πόλη.

Παναγιώτης Κουρουμπλής (The Daredevil)

Έχασε μικρός την όρασή του μετά από ένα ατύχημα στους δρόμους του κέντρου. Μέσω της επαφής με ραδιενεργά απόβλητα, ανέπτυξε μια υπεράνθρωπη ικανότητα να μπορεί να αντιλαμβάνεται πλήρως το περιβάλλον του μόνο με τον ήχο. Έτσι έγινε ο Daredevil. Δίνοντάς του «όραση» 360 μοιρών μπορεί να εντοπίζει γύρω του αντικείμενα και ανθρώπους. Μάχεται κατά της αδικίας το πρωί ως Υπουργός Ναυτιλίας και το βράδυ ως ο περιβόητος Daredevil. Βρίσκεται σε μόνιμη κόντρα με τον «Άδωνις The Punisher Γεωργιάδης» αλλά πλέον θα χρειαστεί να βάλουν στην άκρη τις αντιδικίες τους. Θρησκευόμενος, παλεύει με την ηθικότητα της αυτόκλητης δικαιοσύνης και αναγκάζεται να διαλέξει ανάμεσα στους φίλους και την πόλη του. Η μάχη θα τον τσακίσει αλλά πρέπει να πάρει την δύσκολη απόφαση για το καλό όλων μας.

Φώτης Κουβέλης (Luke Cage)

“Κάτω από τα σκοτεινά σύννεφα της πόλης όλης, σκάει μύτη ο χειρότερος καριόλης, της γης όλης”. Ο Fotis Kouvelis πίσω στην κορυφή, σε μία φάση χαμένων, σε μία πόλη νεκρή. Πρώην κατάδικος, raper με φούτερ και κουκούλα, παλεύει να σώσει πρώτα το όνομά του και ύστερα την γειτονιά του. Δεν ζήτησε να γίνει υπερήρωας, δεν ζήτησε καυγά, δεν θέλησε να τα «πει» με μπουνιές αλλά όταν το Κακό απειλεί την πόλη του, τότε αναγκάζεται να παλέψει. Και κάποιοι θα τραβήξουν πολλά ζόρια.

Φωτεινή Πιπιλή (Jessica Jones)

Ίσως η πιο αντισυμβατική ηρωίδα. Εύστροφη, χαρισματική και σκληρή σαν ατσάλι είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και να λυτρωθεί για όλα όσα της έχουν κάνει. Εθισμένη στο ποτό και το σεξ, συνεργάζεται με τον Fotis Luke Kouvelis με τον οποίο διατηρεί και ερωτική σχέση. Θα καταφέρει να ανακαλύψει τον σκοτεινό δολοφόνο που τρομοκρατεί την πόλη και να εκδικηθεί με τον πιο άγριο τρόπο; Η συνέχεια στο Luben!

Σταύρος Θεοδωράκης (Iron Fist)

Καλησπέρα, καλησπέρα! Με διαφορά ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας της Marvel. Με τη δύναμη της Σιδερένιας Γροθιάς, κυκλοφορεί με το backpack του στους δρόμους της πόλης, προσπαθώντας να βρει το παρελθόν του και να εκπληρώσει το πεπρωμένο του. Που δεν είναι άλλο από το να συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ακόμη και οι παλιοί του συνεργάτες πλέον είναι αντίπαλοι. Μόνος, χωρίς να έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, το ταξίδι του ξεκινά.

Ευάγγελος Βενιζέλος (Wilson Fisk)

Εξουσιομανής, σατανικός και με σκληρά παιδικά χρόνια που τον βασανίζουν μέχρι σήμερα. Ενσαρκώνει το απόλυτο Κακό. Υψηλό iq, τεράστια φυσική δύναμη και μ’ ένα μοναδικό στόχο. Να του ανήκουν τα πάντα στην πόλη. Να τα εξουσιάσει και να πάρει την προσωπική του εκδίκηση. Ποιος θα τον σταματήσει; Η απάντηση επί της οθόνης…

Best of internet