Quantcast
ORIGINALS

5 σκάνδαλα απολύτως πιο εξοργιστικά και απ’ το Novartis Gate

Μήπως, λέμε μήπως, η ελληνική κυβέρνηση και οι Εβραίοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα βασικά προβλήματα ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα;


Αν δεν ζεις σε σπηλιά ή δεν σ’ έχει ρουφήξει η τρύπα του χωροχρόνου, σίγουρα θα έχεις ακούσει για το Novartis Gate. Ναι αυτό το σκάνδαλο όπου 2 πρώην πρωθυπουργοί και 8 τουλάχιστον υπουργοί τα τσέπωναν ώστε να προωθούν συγκεκριμένα φαρμακάκια και ορισμένες φορές σε τιμές που καλύτερο ήταν να το γυρίσεις στις κόκες.

Ο Μπένι, ο Τόνι, ο Μπουμπούκος και τα άλλα παιδιά που τίμησαν το εθνόσημο φέρονται να τα έπαιρναν χοντρά και τα πραγματικά τους ονόματα φιγουράρουν στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή. Αλλά τελικά ποια είναι η πραγματικότητα; Μήπως είναι θύματα μιας πλεκτάνης του FBI που ελεγχεί μυστικά ο Αλέξης Τσίπρας; Μήπως, λέμε μήπως, η ελληνική κυβέρνηση και οι Εβραίοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα βασικά προβλήματα ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα;

Επειδή εμείς στο Luben κάνουμε ρεπορτάζ, ψάξαμε, θυμηθήκαμε και ανακαλύψαμε 5 μεγαλύτερα σκάνδαλα από το πταίσμα της Novartis και σου τα αποκαλύπτουμε παρακάτω ένα προς ένα.

 

Γιώργος Λιάγκας στο Dancing With The Stars

Κι όμως το 2018 μπήκε με την πιο ευχάριστη είδηση. Όχι δεν βγήκαμε από το Μνημόνιο, ούτε κατά διάνοια αυξήθηκε ο βασικός μισθός. Στην πραγματικότητα έγινε κάτι πολύ καλύτερο. Το Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα κόπηκε εντελώς ξαφνικά, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε μισοτελειωμένες σαμπάνιες από την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουμε το ευτυχές γεγονός. Αλλά πιστέψαμε λάθος. Ο Γιώργος σαν μια τηλεοπτική κατσαρίδα που θυμίζει ήρωα σε βιβλίο του Κάφκα κατάφερε να βρει την λύση. Ο ΑΝΤ1 τον έχωσε στο Dancing With The Stars και πλέον το αποχαυνωμένο τηλεοπτικό κοινό τον «απολαμβάνει» να κριτικάρει χορευτές και ανθυποσελέμπριτι, στο –ίσως- πιο βαρετό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Απόλυση Τάκη Λεμονή

Βαγγέλη Μαρινάκη, αν διαβάζεις αυτό το άρθρο ήδη έχεις καταλάβει το λάθος σου. Είσαι στα τέλη Σεπτέμβρη, η ομάδα δεν στρίβει, πας από το κακό στο χειρότερο και παίρνεις την σωστή απόφαση να φέρεις τον Τάκαρο στο μοναδικό σύλλογο που ανήκει. Ο Sir Takis μετατρέπει αυτόν τον θίασο σε πραγματική ομάδα, σε οδηγεί στην κορυφή, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αρχίζουν να τα «χάνουν» από τον The Punisher Takis και κάπου εκεί διαπράττεις την αυτοκτονία! Διώχνεις Λεμονή, φέρνεις έναν τυχάρπαστο Ισπανό και πλέον περιφέρεσαι από φάπα σε φάπα χωρίς κανέναν στόχο. Κι αν πιστεύεις πως αυτό δεν είναι μεγαλύτερο έγκλημα από τη Novartis, τότε μπορείς να ρωτήσεις τον Ανδρέα Λοβέρδο και θα σου δώσει την σωστή απάντηση.

 

Dark

Τώρα θα ανοίξουμε πόλεμο αλλά δεν μασάμε. Luben είμαστε και γνωρίζουμε την αλήθεια. Η υπερεκτιμημένη μαλακία του Netflix με την πιο βαρετή πλοκή ever. Ένα πραγματικό σκάνδαλο για όλους όσους αγαπάμε την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγίας. Ένας έφηβος εξαφανίζεται από μία σχετικά ήρεμη γερμανική πόλη και τότε αρχίζει το πανηγύρι. Αδιάφοροι χαρακτήρες, ένα σενάριο που θυμίζει Stranger Things, αλλά τουλάχιστον σώνει την κατάσταση το υπεργαμάτο soundtrack. Ίσως μια καλή ιδέα για την δεύτερη σεζόν είναι να προσθέσουν ως χαρακτήρα τον Άδωνι Γεωργιάδη, να τον βάλουν στην σπηλιά, να τον γυρίσουν καμιά 500αρια χρόνια πίσω και να τον κλείσουν μια για πάντα εκεί. Δεν παίρνουμε όρκο ότι δεν θα τον ακούσουμε να ουρλιάζει αλλά κάτι είναι κι αυτό.

 

Τιμωρία Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο DPG της καρδιάς μας. Ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού ταξίδεψε για να πάρει την Πόλη αλλά το θεματάκι κάπου στράβωσε. Οι οπαδοί της Φενέρ τον έβριζαν εν χορώ, εκείνος τους τρόλαρε μέσω Instagram και η Ευρωλίγκα πήρε την γενναία απόφαση. Τιμώρησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με 12μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και εκεί ξεκίνησαν όλα. Απειλές, δημοψηφίσματα, ανακοινώσεις και στο βάθος Βελιγράδι. «Say hello to my little friend», κραύγασε ο Δημήτρης βγάζοντας από την τσέπη του το όπλο Mike James. Ο Μπερτομέου νιώθει το πουκάμισο να κολλάει στην πλάτη από τον ιδρώτα, η ανάσα του σιγά σιγά κόβεται και η 134η σεζόν στην υπερπαραγωγή της Euroleague είναι έτοιμη στις οθόνες μας.

 

Εκπομπή Μένιου Φουρθιώτη

Ώπα, ώπα. Ιβάν κάτσε λίγο γιατί πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Σου έχουμε φερθεί άψογα. Σε πιστέψαμε, σε βάλαμε στο σπίτι μας, σε εμπιστευτήκαμε και μας φέρεσαι έτσι; Περιμέναμε πως και πως να αναλάβεις το Epsilon, να τ’ αλλάξεις όλα, να μας φέρεις πίσω τα Σαββατοκύριακά μας κι εσύ συνεχίζεις να μας προσφέρεις στο πιάτο το παρεάκι του Μένιου; Παλέψατε για μια τηλεοπτική άδεια, ματώσατε, χάσαμε τον ύπνο μας για να βλέπουμε στο τέλος τον Γιώργο Λιάγκα να λύνει τις διαφορές του με τον Μένιο στα «Αποκαλυπτικά»; Συγγνώμη αλλά κάτι πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει άμεσα.

Best of internet