Quantcast
ORIGINALS

5 πράγματα που θα σας φέρουν κακή τύχη το 2018

Mεγάλη προσοχή αγαπητοί φίλοι


Μαρίτα Αλημίση · 3 Ιανουαρίου 2018
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Οι προλήψεις και οι δεισιδαιμονίες ήταν δημιουργήματα της αμάθειας και της ανασφάλειας των απλοϊκών ανθρώπων μια άλλης εποχής. Παρ’ όλα αυτά μερικοί συνάνθρωποί μας πιστεύουν ακόμα στο κακό μάτι, στην αρνητική ενέργεια ή στην γλωσοφαγιά. Δεν είναι ντροπή, δεν είναι κατακριτέο, είναι απλώς παρωχημένο και παλιομοδίτικο αφού η επιστήμη έχει κάνει πλέον άλματα και δεν δικαιολογείται να έχουμε ακόμη τέτοιου είδους αντιλήψεις.

Γι αυτό εμείς στο luben.tv βλέποντας την αρκετά γούρικη διαφήμιση της Novibet συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 5 πιο μοντέρνες, πιο εκσυχρονισμένες θα λέγαμε προκαταλήψεις, που μπορούν να σταθούν επάξια στο σήμερα. Μία λίστα με πράγματα που (από την εμπειρία μας) έχουμε διαπιστώσει ότι φέρνουν κακή τύχη και που αν δεν τα κάνετε, θα σας κυνηγάει η γκαντεμιά ολόκληρη τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Selfies στο ασανσέρ του σπιτιού σας

Eίναι μεγάλη κακοτυχία να μην βγάζετε selfies στο ασανσέρ του σπιτιού σας (και γενικότερα σε καθρέφτες εντός η εκτός σπιτιού ασχέτως ασανσέρ). Σύμφωνα με μία βασική αρχή του φενγκ σούι, όποιος δεν βγάλει έστω και μία σέλφι στα εν λόγω μέρη, θα έχει τουλάχιστον 7 χρόνια γρουσουζιάς ενώ για εκείνο το διάστημα θα τον κυνηγούν δαιμονισμένοι ινφλουένσερς μέχρι να του κλείσουν μια για πάντα τον λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

 Unboxing στις γιορτές

Είναι γρουσουζιά να μην κάνετε unboxing στις γιορτές ενώ παράλληλα το μοιράζεστε σε insta story με τους followers σας. Φαίνεται πως το unboxing καθαρίζει το κάρμα και την ενέργεια αυτού που το κάνει, ειδικά όταν ταυτόχρονα το καταγράφει με την κάμερα του κινητού του και το μοιράζεται στα social. Αν δεν κάνετε live unboxing, τότε τα κακά πνεύματα εγκλωβίζoνται μέσα στα κουτιά των δώρων σας και τελειώνουν την μπαταρία του κινητού σας ακριβώς την ώρα που πάτε να κάνετε like.

Eορταστικές φωτογραφίες σε χειμερινά θέρετρα

67 χρόνια γκαντεμιάς εικάζεται ότι φέρνει το να μην ανεβάζετε φωτογραφίες με γούνινα αυτάκια ή μάσκα του σκι σε χειμερινά θέρετρα όπως Παρνασσός, Καλάβρυτα, Bansko κ.α. Προσοχή αγαπητοί φίλοι! Αυτό είναι μια πολύ δυνατή αρχαία δεισιδαιμονία και όποιος την παραβεί, θα πεθάνει μόνος. Για να ξορκίσετε το κακό, ποστάρετε μία φωτογραφία από το δρομάκι της Αράχωβας δίπλα σε ένα λαγοπόδαρο ή έστω σε κάποιο γίδινο κεφάλι τυρί.

Τσακωμός στο εορταστικό τραπέζι

Σημάδι επερχόμενης ασθένειας είναι το να μην μαλώσετε στο εορταστικό τραπέζι με τους οικείους σας. Μία αντίληψη που επικρατεί ακόμη στις μέρες μας είναι πως αν έχετε αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια και τους συγγενείς σας κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου, σημαίνει αυτομάτως πως τον καινούργιο χρόνο θα σας βρει μεγάλη κακοτοπιά. Για να φτιάξετε το κάρμα σας, μαλώστε το συντομότερο δυνατό με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό σας ή τον βασιλικό θείο σας και πείτε τρεις φορές από μέσα σας “Είμαι υοθετημένος, είμαι υοθετημένος, είμαι υοθετημένος”.

Τα σοφά λόγια της γιαγιάς

Πολύ κακός οιωνός θεωρείται να μην σας ‘πει η γιαγιά σας πως αδυνατίσατε αμέσως μόλις σας δει. Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, τόσο που μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος κακόβουλος έχει κάνει μάγια σε ‘σας ή στην αγαπημένη σας γιαγιούλα. Για να τα λύσετε, μπουκωθείτε αμέσως με δυο μελομακάρονα και πείτε της να σας φτιάξει τουλάχιστον τρία φαγητά της αρεσκείας σας ενώ ταυτόχρονα λέει δυνατά το “Πάτερ Ημών” και σας ασημώνει με πενηντάευρο.

Καλή χρονιά!

Best of internet