Quantcast
ORIGINALS

Αυτές οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι ό,τι χρειάζεστε για καλέσε γιορτέσε

Σκορπίστε την αγάπη και τη θαλπωρή των Χριστουγέννων στους οικείους σας με τις ευχές του Luben


Χρήστος Πρόεδρος · 13 Δεκεμβρίου 2017

Βρισκόμαστε στην εποχή που όλα είναι ψηφιακά και άυλα, αγαπητοί φίλοι και αυτό μπορεί να είναι συχνά μια πολύ βολική συνθήκη, ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται όπως η μυρωδιά ενός βιβλίου, ή το άρωμα αγάπης που έχουν οι χριστουγεννιάτικες κάρτες που στέλνετε εσείς, ή που λαμβάνετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο η ελληνική αγορά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα των ευχετήριων καρτών, αφού συνήθως είναι κάπως απρόσωπες και τέλος πάντων δεν μεταδίδουν επιτυχώς το μήνυμα της αγάπης.

Η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου δώρου για τη φίλη, τον φίλο, τους γονείς, τους εχθρούς και τους συγγενείς είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, οπότε αν μη τι άλλο, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας απαλλάξουμε από το βάρος της αναζήτησης για την ιδανική Χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα συνοδεύει το τέλειο δώρο σας.

Το Luben, σε μια προσπάθεια να make christmas great again συνέθεσε για εσάς όλες τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που σας είναι απολύτως απαραίτητες για να εκφράσετε την αγάπη σας και το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων στους οικείους σας. Αυτές τις κάρτες μπορείτε να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να τις τυπώσετε και να μοιραστείτε γιορτινές ευχές με όλες τις αγαπησιάρικες ψυχούλες που κάνουν μοναδική τη ζωή σας.

Οδηγίες Χρήσης: Κατεβάστε τις κάρτες, πηγαίντε τις στο φωτοτυπάδικο της γειτονιάς σας και τυπώστε τις σε δύο όψεις σε ένα σκληρό χαρτί Α4. Διπλώστε το χαρτί στη μέση, γράψτε την ευχή σας και στείλτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλές γιορτές!

Καλές γιορτές. Aυτό ακριβώς, τιποτ’ αλλο.

 

I’m dreaming of a
White Christmas

 

Σε αυτές τις γιορτές εύχοµαι
να σας βοµβαρδίσουν µε
αγάπη

 

Η φλόγα των εορτών να ζει
µενς στις ψυχές σας

 

Να στείλει ο θεός καρκίνο
Αγάπη σε σας και σ’ όλα σας τα σόγια

 

Καλά Χριστούγεννα
με αυγά από υπέροχες κοτούλες.

 

Ω γέροντα η ευχή
για χαρούμενες γιορτές σ’ εσάς και στην οικογένειά σας

 

600 Δισεκατομμύρια ευχές
Για χαρούµενες γιορτές

 

Good Christmas

Best of internet