Quantcast
ORIGINALS

5 τρόποι για να την παλέψεις στην Εξεταστική

Αυτά είναι τα εφόδια που χρειάζεσαι για να σκίσεις στις εξετάσεις


Ελευθέριος Γώγος · 11 Σεπτεμβρίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Το Luben στέκεται στο πλευρό των φοιτητών που διανύουν την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, και τους λύνει τα χέρια: Μην πασχίζετε άλλο φίλοι και φίλες. Θα σας χαρίσουμε 5 tips για να επιβιώσετε στην εξεταστική και να περάσετε τα μαθήματα με τους πιο καλτ τρόπους να ξεμπερδέψετε μια και καλή με το πτυχίο.

 

Κλείσε το facebook

Αν δεν παίζει καλό κονέ με μοναστήρι ή κάποιο άδειο σπίτι μόνο με νερό, τότε απενεργοποίησε το facebook και βγάλε τηλεόραση από την πρίζα. Βασικά μόνο το facebook κλείσε, κανείς δεν βλέπει πλέον τηλεόραση.

Σύμφωνα με έρευνα του WebID, οι Έλληνες “σερφάρουν”, πλέον, περισσότερες από 2 ώρες την ημέρα, με τον μέσο όρο χρήσης του Ίντερνετ στη χώρα μας να φτάνει τα 135 λεπτά.

135 λεπτά=2,25 ώρες. Για να ξεσκονίσεις μόνο τα SOS σου παίρνει το πολύ μια ώρα. Άρα; 2 φορές τα SOS.

 

Οργάνωσε τα σκονάκια

http://giantmonster.tumblr.com/post/140006708798

Τρία είναι τα βήματα για να επιτύχετε στο μάθημα που δίνεις χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα τι είναι αυτό:

Βήμα 1: Στέλνεις σε κάποιον συμφοιτητή σου ποια είναι τα SoS και αν μπορεί να σου στείλει παλιά θέματα.

Βήμα 2: Τα βρίσκεις και τα εκτυπώνεις σε σμίκρυνση.

Βήμα 3: Ταξινόμησε τα. Φόρεσε κάποιου είδους στρατιωτικό σορτσάκι με τις πλάγιες τσέπες, βάλε συνδετήρες σε κάθε ένα από τα σκονάκια για να έχεις ευκολία πρόσβασης και πριν πας στο μάθημα δες κανένα τουρνουά πόκερ να εξασκηθείς στην απαθέστατη φάτσα.

Ρίξ το στη προσευχή

Η πιο in φάση αυτή την περίοδο είναι τα αγιασμένα στιλό (2 σε 1), τσάμπα στιλό και αγιασμένο από τον παπά της γειτονιάς για να καθοδηγεί το χέρι σου το άγιο πνεύμα.

Επίσης και οι μαζικές προσευχές είναι καλές. Ναι μεν δεν έχει τόσο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, γιατί είστε πολλοί και η ευχή πρέπει να μοιραστεί ισόποσα, από την άλλη όμως, κάνεις γνωριμίες με τα υπερφύτουλα της γειτονιάς για μελλοντική βοήθεια. Επένδυση για το μέλλον λέγεται.

 

Η επόμενη εξεταστική

Δες την επόμενη εξεταστική σαν ένα μάθημα ζωής. Μην αναβάλεις κάτι για μετά ενώ μπορείς να το κάνεις τώρα.
Ζήσε το τώρα, πάλεψε για το τώρα. Η ζωή είναι ένα τίποτα. Μέσα σε λίγα λεπτά πουφ, είσαι 30 χρονών και χρωστάς τα ίδια με τώρα. 


Ωμ αδέρφια, ώμ!!

Βάλε πρόγραμμα

Αν όμως δεν είσαι αναβλητικός τύπος και είσαι αποφασισμένος 100% να διαβάσεις, οπότε πάνω από όλα πρέπει να βάλεις πρόγραμμα. Αλλά το θέμα είναι ότι για να κάθεσαι να διαβάζεις αυτό το άρθρο σε περίοδο εξεταστικής, τότε δεν έχεις και πολύ χρόνο διαβάσματος και έσπασες τον πρώτο κανόνα.

 

Για να αντεπέξελθεις όμως έχεις τρελαθεί στους καφέδες και τα energy drinks για να κρατήσεις τα βλέφαρά σου ανοιχτά και να καταφέρεις να βγάλεις έγκαιρα την ύλη. Ξέρεις, όμως, ότι όταν μειώνεις τον ύπνο σου, ο εγκέφαλος δεν αποδίδει όπως θα ήθελες αφού επηρεάζεται η μνήμη, η προσοχή αλλά και η συγκέντρωσή σου;  Μη φοβάσαι, υπάρχει και εδώ η λύση, το πολυβιταμινούχο Epresat. Βοηθάει στην συγκέντρωση, στην αναζωογόνηση του οργανισμού αλλά και στο να δείξεις στην μάνα σου ότι το ‘χεις πάρει σοβαρά το διάβασμα.

Έτσι δεν θα ακούς την κλασική γκρίνια «Πιες το χυμό σου, φάε κάνα φρούτο να συγκεντρωθείς». Γιατί Εpresat ίσον βιταμίνες, συγκέντρωση, ηρεμία. Τόσο απλό!

 

Best of internet