Quantcast
ORIGINALS

Το περιοδικό του Βασάλου και πέντε ακόμα απίθανα σκουπιδοπροϊόντα με τη λεζάντα Survivor

Branding, marketing, merchandise και πολυμήχανοι τρόποι να αρπάξεις λεφτά από το απόλυτο μηδέν


Το Survivor έχει τελειώσει εδώ και ένα μηνα αγαπητές φίλες και φίλοι και μολονότι θα θέλαμε να το αφήσουμε και αυτό και τους πρωταγωνιστές του να καταλήξουν στην χωματερή της μνήμης όπου καταλήγουν όλα τα reality παρέα με τους συναδέλφους τους απο μια δεκαετία πίσω, αυτό ακόμα μας αναγκάζει να κάνουμε αρθράκια για να αρπάξουμε τα κλικς σας.

Και δικαιολογημένα, γιατί σήμερα είδαμε αυτό:

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!!! #vasalos #vasalosmagazine #vasalakia #maxites

A post shared by Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) on

Και πήραμε την σκληρη απόφαση να κάνουμε ένα επιτόπιο ρεπορταζ για το φαινόμενο που λέγεται «τρόποι για να βγάλεις φράγκα από το απόλυτο μηδέν». Μπήκαμε στο βαθύ ιντερνέτ και βρήκαμε τα πιο άχρηστα προϊόντα – events που εκμεταλλεύτηκαν το brand του reality του ΣΚΑΙ για να κονομήσουν οι πολυμήχανοι εμπνευστές τους. Βρήκαμε αυτά:

Vasalos Magazine

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του 3ου νικητή του Survivor, από τα παιδιάτα του, τον στρατό, το μποντιμπίλντινγκ και την προσωπική του ζωή. Σοβαρά τώρα; Ο/η νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα δείπνο με τον Κωνσταντίνο…

 

Αυτοκόλλητα Survivor

Και εμείς στα μικράτα μας συλλέγαμε αυτοκολλητάκια με μορφάρες ποδοσφαιριστές όπως ο Patrick Goots:

Άλλα το να μαζεύεις χαρτάκια με τους ανθυποσελέμπριτις του Survivor μας ξεπερνάει.

Τάπες Survivor

Το παραπάνω βίντεο, με το unboxing 9 φακελακίων με κάρτες Survivor, έχει στο youtube σχεδόν 200.000 views.

Παιδικά πάρτι με παιχνίδια Survivor

Γιατί το να παίξουν τα παιδιά κυνηγητό, ποδόσφαιρο ή ό,τι άλλο  δεν παραπέμπει σε ένα τηλεοπτικό προϊόν, φαίνεται ότι για πολλούς γονείς είναι πολύ πασέ πλέον. Να σημειωθεί ότι από έρευνα που κάναμε στο ιντερνέτ, καταλήξαμε ότι το φτηνότερο παιδικό πάρτι με θέμα το Survivor κοστίζει περί τα 250 ευρώ.

Λαμπάδες Survivor

Η σωστή επιλογή λαμπάδας για νονούς που δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα βαφτιστήρια τους.

Ντανοπιτάκια

Ο φούρνος Danos στην Σκιάθο, πουλάει τα ντανοπιτάκια, μικρά πιτάκια με αποξηραμένη καρύδα, εμπνευσμένα από τα πιτάκια που έφτιαχνε ο Ντάνος όταν ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Τα ντανοπιτάκια κοστίζουν μόνο… 1ο ευρώ το κιλό. Η είδηση εδώ είναι ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει.

 

 

Best of internet