Quantcast
ORIGINALS

40 δραματικές οικογενειακές ιστορίες που είδαμε στην εκπομπή της Κατεϊνας Καινούιου φέτος

All time favorite η ιστορία με τις μπριζόλες και την πεθερά πάντως


Πολλά έχουμε δει από το βασίλειο του Epsilon TV. Από το καθαρόαιμο cringe του Μένιου του Φουρθιώτη μέχρι και το επερχόμενο Σαρβάηβαλ στο νομό Ηλείας. Ωστόσο, στα ψαγμένα του καναλιού των υαλουρονικών, κρύβεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Ο προστακτικός τίτλος της εκπομπής δεν είναι καθόλου τυχαίος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκτεθείτε στο περιεχόμενο της εκπομπής εάν προηγουμένως δεν έχετε πιεί τουλάχιστον έναν καφέ, γιατί δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πιατεί απροετοίμαστος ο εγκέφαλός σας από τις απαραίτητες και ζωτικές του άμυνες.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, διάφοροι συντελεστές της παραγωγής παίρνουν τηλέφωνο και λένε τα εντελώς πραγματικά και υπαρκτά τους προβλήματα, τα οποία κατά 90% αφορούν σε απιστία, σε προβλήματα με την πεθερά και τα σχετικά. Eπειδή βλέποντας την εκπομπή νοσταλγήσαμε την ΠΑΣΟΚική τρας TV που όλοι αγαπήσαμε, ακολουθούν 40 χορταστικά screenshots με οικογενιακές ιστορίες που έχουν ακουστεί από τη συχνότητα του Epsilon.

Διαλέξτε το πιο σάπιο απ΄όλα τα σκρινσοτ και μπειτε σε μια κλήρωση για ένα αποχυμωτή εγκεφάλου.

 

Δεν ξέρουμε εάν το 4:20 είναι η πλέον ενδεδειγμένη ώρα για να το πυρπολήσει κανείς, αλλά μάλλον το 10:10 θα πρέπει να γίνει το νέο 420, αγαπητοί φίλοι, μιας και η απόλυτη παράνοια μικροαστικής οικογενειακής μυθοπλασίας ξεδιπλώνεται κατά τις 10 και 10 το πρωί στους δέκτες τηλεόρασης.

 

Best of internet