Quantcast
ORIGINALS

Luben Οδηγός: 7 τρόποι για να την παλέψεις στον καύσωνα

Γίνε νίντζα της δροσάς σε 7 απλά βήματα


Διονύσης Παππάς · 18 Ιουλίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μια παραπάνω ζεστούλα την είχε τις τελευταίες μέρες. Τα καλά νέα είναι ότι ευτυχώς ξαναδρόσισε. Τα κακά νέα είναι ότι έχουμε ακόμα αρχές Ιουλίου που σημαίνει ότι μας περιμένουν ζόρικες καταστάσεις, κοινώς θα βγάλουμε την μπέμπελη (ό,τι στο κέρατο και να σημαίνει “μπέμπελη”).

Ακολουθούν 7 surefire τρόποι για να την παλέψεις όταν το θερμόμετρο αγγίζει απάλευτα επίπεδα.

Κάνε τον ανεμιστήρα σου ερκοντίσιον

Ξέρεις τι είναι το μόνο καλύτερο πράγμα από ένα ερκοντίσιον εν μέσω καύσωνα; Περισσότερα από ένα ερκοντίσιον. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κολλήσεις 2 μπουκαλάκια με παγωμένο νερό πίσω από κάθε ανεμιστήρα που έχεις στη διάθεσή σου και νταβατζώθηκες που λέει κι ο Μιθριδάτης. Και γενικά ΔΟΥΛΕΥΕΙ αυτή η φάση. Σαν πληβείοι που είμαστε, το έχουμε δοκιμάσει και μιλάμε από προσωπική εμπειρία (και σκέψου ότι ενθουσιαστήκαμε τόσο που αυτό δεν είναι καν το πρώτο άρθρο στο οποίο σας δίνουμε αυτή την πολύτιμη συμβουλή).

Kάνε διαλογισμό

Ως γνωστόν, όλα στο μυαλό είναι. Κάτσε λοιπόν και διαλογίσου, αλλά αντί για το “there is no spoon” του Matrix, εσύ προσανατολίσου περισσότερο στο “there is no heatwave”. Άδειασε το μυαλό σου από τα πάντα (εκτός από τη γαλήνια μορφή του πολέμιου της κλιματικής αλλαγής Αλ Γκορ, προαιρετικά) και σύντομα δε θα σε ενοχλεί ούτε ζέστη, ούτε τίποτα. #smart.

Bάλε τα εσώρουχά σου στο ψυγείο

Αυτή τη συμβουλή την πήραμε από τη Μέριλιν στο “7 χρόνια φαγούρα”. Είδες τι χάνεις άμα δε βλέπεις κλασικό κινηματογράφο;

Πλατσούρισε στην πισίνα σου (κι αν δεν έχεις, φτιάξε μία)

Τα πάντα μπορούν να γίνουν πισίνα αν είσαι αρκετά εφευρετικός. Κοίτα τον κύριο στην παρακάτω φωτό. Τι έχεις να του ζηλέψεις; Πιο μάγκας είναι αυτός από σένα; Πολύ σωστά, όχι. Απελευθέρωσε λοιπόν τον Μαγκάιβερ που κρύβεις μέσα σου και καλές βουτιές.

Πέτα το κινητό σου πολύυυυυ ψηλά, και μετά προσπάθησε να το ξαναπιάσεις. Επανάλαβε 120 φορές καθημερινά.

Με μια πρώτη ματιά, αυτή η συμβουλή φαίνεται αρκετά άσχετη με το πρόβλημά σου. Μην προτρέχεις όμως και άκου το κόλπο: Το ριψοκίνδυνο της φάσης, αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο να σε λούσει κρύος ιδρώτας για το πολύτιμο κινητάκι σου και την ακεραιότητά του. Και τι μας προσφέρει ο κρύος ιδρώτας; Μπίνγκο: ΔΡΟΣΑ.

Πήγαινε για Chicken and Peppers tacos στα Fridays

Koρόιδα είναι οι Μεξικάνοι που τρώνε φουλ καυτερά φαγητά; Ρητορική ήταν η ερώτηση, δε χρειάζεται να απαντήσεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πας στα Fridays και να χτυπήσεις μερικά Chicken and Peppers tacos (τα πιο πικάντικα από τα 4 είδη tacos που τσακίσαμε προσφάτως). Λόγω του γνωστού παράδοξου “όσο πιο καυτερό το φαΐ, τόσο μεγαλύτερη η δροσά” θα νιώσεις αυτομάτως καλύτερα. Βοηθάει επίσης, το ότι είναι νοστιμότατα.

 

…Η για μια Pink Chili Margarita

O ίδιος κανόνας που ισχύει για τα φαγητά, ισχύει για τα πικάντικα ποτά και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Pink Chili Margarita των Fridays είναι τόσο-όσο καυτερή ώστε να κάνει τη δουλειά της και συνάμα γλυκιά, όπως κάθε μαργαρίτα που σέβεται τον εαυτό της. Γενικώς παίξε μπάλα με Μexiquila και θα βρεις την υγειά σου, βασικά.

 

 

Best of internet