Quantcast
ORIGINALS

Στείλαμε ένα ταλαίπωρο συντάκτη μας να παίξει Survivor μόνος του σ’ένα ερημονήσι

Είδαμε ότι η φάση πουλάει κι είπαμε να αδράξουμε την ευκαιρία


Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Σαν αναίσχυντοι αριβίστες που είμαστε, αποφασίσαμε να καβαλήσουμε το κύμα δημοφιλίας του Survivor (μια εκπομπή στο ΣΚΑΪ, δεν ξέρουμε αν την έχετε τσεκάρει) και να αντιγράψουμε κατάφορα το concept του προς ίδιον όφελος.

Έτσι είχαμε την εξής ιδέα: Θα στείλουμε έναν από τους λιγότερο απαραίτητους συντάκτες μας του σ’ένα ακατοίκητο ξερονήσι για να δούμε αν θα τα καταφέρει μόνος του ενάντια στη φύση για 24 ώρες. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν ήταν μόνος του – είχαμε στείλει και 2 φωτογράφους για να απαθανατίζουν τη μίζερη φάση του κρυμμένοι, με τηλεφακούς.

Οι κανόνες ήταν απλοί: Mπορούσε να πάρει μαζί του μόνο 3 αντικείμενα. Τι διάλεξε τελικά;

1. Ένα μπουκαλάκι νερό για την απαραίτητη ενυδάτωση.

2. Ένα Κnorr Snack Pot καρμπονάρα για την απαραίτητη μάσα.

3. Ένα πηρούνι (για προφανείς λόγους).

Αυτά. Είστε έτοιμοι; Ακολουθούν ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ

Ωρα 11:20. Ο Νικόλας διασκεδάζει τον εαυτό του μετατρέποντας το Snack Pot σε αυτοσχέδια μαράκα

Aυτό είναι το μεγαλείο του ανθρώπου φίλες και φίλοι. Aκόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, το πάθος για την υψηλή τέχνη του δίνει το κουράγιο για να συνεχίσει.

Με λίγη φαντασία και μεράκι, τα πάντα μπορούν να μετατραπούν σε μουσικό όργανο, έτσι ο φίλος μας κατάφερε να κρατήσει τον εαυτό του απασχολημένο και χαρούμενο για τουλάχιστον 6 λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει την παραμικρή αίσθηση του ρυθμού και να τα παρατήσει.

Αξιολόγηση: 5/10 για την τίμια προσπάθεια.

Ωρα 11:27. Ο Νικόλας κοιμάται

Αξιολόγηση: 10/10. O Νικόλας είναι πολύ καλός στο να κοιμάται.

Ωρα 16:50. O Νικόλας ξυπνάει και νιώθει μια κάποια λιγουρίτσα

Προς μεγάλη του απογοήτευση ο Μαχητής μας ανακαλύπτει ότι το μπουκαλάκι νερό που είχε ξεχάσει στον ήλιο έχει κυριολεκτικά βράσει. “Κάθε εμπόδιο για καλό” σκέφτεται το απτόητο αυτό πνεύμα και χρησιμοποιεί το βραστό νέρο για να ετοιμάσει στο άψε-σβήσε μια νοστιμότατη καρμπονάρα.

Αξιολόγηση: 10/10 για το γρήγορο και χορταστικό γεύμα. 0/10 για το γεγονός ότι είναι θέμα χρόνου να λυσσάξει από τη δίψα.

Ωρα 19:43. O Νικόλας το’χει χάσει κανονικότατα πλέον και νομίζει πως η συσκευασία του Snack Pot είναι το μωράκι του

Το μυαλό μπορεί να σου παίξει επικίνδυνα παιχνίδια όταν είσαι καταπονημένος και αφυδατωμένος. Από την άλλη, τα παιδιά είναι ευτυχία λένε, οπότε να του ζήσει I guess…

Αξιολόγηση: 9/10, απ’τα καλύτερες και πιο γρήγορες κατρακύλες στο στόμα της τρέλας που έχουμε δει ποτέ!

Ωρα 20:10. O Nικόλας προσπαθεί να στείλει μήνυμα διάσωσης (και απ’ό,τι φαίνεται είναι τσάτσος γιατί είχε πάρει μαζί του χαρτί και στυλό στη ζούλα)

Σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, ο συντάκτης μας γράφει μια επιστολή και την αφήνει να σαλπάρει στο άγνωστο μέσα στη συσκευασία του Snack Pot

Aξιολόγηση: 1/10. To Snack Pot μπορεί να είναι ένα φοβερό σνακ, αλλά δεν τα πάει τόσο καλά ως όχημα για μηνύματα διάσωσης (δε σάλπαρε ποτέ)

Ώρα 20:20. Ο Νικόλας εντοπίζει τους κρυμμένους φωτογράφους

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δυστυχώς οι κρυμμένοι φωτογράφοι μας δεν ήταν και τόσο καλά κρυμμένοι. Μετά από μια μικρή κρίση και μια απόπειρα προπηλακισμού, τέλος καλό όλα καλά και τα 3 φιλαράκια άραξαν στην παραλία με το Νικόλα να τους παίζει στο Snack Pot, που πλέον επιτελεί ρόλο τουμπελεκίου, αξέχαστες επιτυχίες του Σώτη Βολάνη

Αξιολόγηση: 7/10 γιατί προτιμάμε Σταμάτη Γονίδη

Τελικά συμπεράσματα:
1. Mε τη φύση δεν μπλέκεις
2. Mπορείς να βασιστείς στα Κnorr Snack Pots για ένα γρήγορο, νόστιμο γεύμα ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες
3. Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος μας ταλαίπωρος συνεργάτης και το να τον βάζουμε να κάνει τα πιο άκυρα πράγματα δε θα σταματήσει να έχει ποτέ πλάκα

 

Best of internet